1395/5/4، 07:56 عصر
سلام دوستان این اولین تاپیک من در این انجمن هستش و خوشحالم در جمع بازی سازان حرفه ای چون شما هستم
خواستم چند تا سوال بپرسم که لطف می کنید اگه جوابش رو میدونین برام بفرستین
1- بازار تبلیغات ویدئویی ادپلی رو قبول میکنه؟؟
2- سرویس دیگه ای برای تبلیغات ویدئویی وجود داره که هم کانستراکت و هم کافه بازار پشتیبانی کنند؟؟
3- توی سایت ادپلی اون قسمتی که باید لینک اپلیکیشن رو بدیم باید چطوری لینک بدیم؟؟ چون بازار تا برنامه منتشر نشه لینک نمیده فکر کنم و من میخوام از همون اول بازیم با تبلیغات باشه. دوستانی که تجربه دارن برای استفاده از تبلیات ادپلی لطفا بگین چطوری لینک بدم؟؟
4-تبلیغات ادپلی با خروجی کوکون آی او مشکلی نداره ؟؟
خیلی ممنون از شما دوستای خوبم
_______________________________________________________________________________________________
خواستم توی انجمن از عزیزی یاد کنم که همیشه همراهی کرده و کمک شایانی توی بازی سازی کرده - آقای مهدی ابراهیمی
آقا مهدی هر جا انشاالله سالم و سرحال و سلامت باشی
خواستم چند تا سوال بپرسم که لطف می کنید اگه جوابش رو میدونین برام بفرستین
1- بازار تبلیغات ویدئویی ادپلی رو قبول میکنه؟؟
2- سرویس دیگه ای برای تبلیغات ویدئویی وجود داره که هم کانستراکت و هم کافه بازار پشتیبانی کنند؟؟
3- توی سایت ادپلی اون قسمتی که باید لینک اپلیکیشن رو بدیم باید چطوری لینک بدیم؟؟ چون بازار تا برنامه منتشر نشه لینک نمیده فکر کنم و من میخوام از همون اول بازیم با تبلیغات باشه. دوستانی که تجربه دارن برای استفاده از تبلیات ادپلی لطفا بگین چطوری لینک بدم؟؟
4-تبلیغات ادپلی با خروجی کوکون آی او مشکلی نداره ؟؟
خیلی ممنون از شما دوستای خوبم
_______________________________________________________________________________________________
خواستم توی انجمن از عزیزی یاد کنم که همیشه همراهی کرده و کمک شایانی توی بازی سازی کرده - آقای مهدی ابراهیمی
آقا مهدی هر جا انشاالله سالم و سرحال و سلامت باشی