گوشی کاربران انجمن
سلام

دوستان عزیز، با توجه به اینکه کافه بازار مدل گوشی های کاربران رو مشخص نمیکنه ( مثل کندو ) دوستان عزیز لطف کنین در صورت تمایل، فقط نام گوشی و مدل و نسخه ی اندرویدی که دارین، رو اعلام کنین. تا بدونیم روی چه سخت افزارهایی باید مانور داد.

با تشکر

تبلت سامسونگ 10.1 با اندروید 4.4.2

هوآوی Honor 3C با اندروید 4.2.2
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز برو توی وبلاگ توسعه دهندگان یه قسمت هست گزارش آماری و اطلاعاتی از درصد گوشی های تو بازار هست. 
  پاسخ

سپاس شده توسط: amira94
تبلت لنوو ، 4.4.2 ( قابل ارتقا به 6 )
گوشی سامسونگ 4.4.2
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
(1395/5/28، 08:23 عصر)miatge نوشته است: دوست عزیز برو توی وبلاگ توسعه دهندگان یه قسمت هست گزارش آماری و اطلاعاتی از درصد گوشی های تو بازار هست. 

دوست من، سوال بنده رو بخونین، عرض کردم گوشی کاربرن انجمن، اون گزارش رو خودم دو مرتبه توی انجمن قرار دادم. اون گوشی های پر مصرف رو نشون میده.

دوستان اگه ممکنه، اطلاعات گوشی رو کامل بگین، یعنی مدل گوشی سامسونگتون چیه؟ مثلا galaxy note 10.1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

هواوی U530_U00 اندروید 4.3
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سلام؛

LG E612 , 4.0.3
Asus memopad , 4.4.2

در مورد مانوردادن، بدون شک باید بازی جوری ساخته بشه که رو سامسونگ و هوآوی راحت بالا بیاد، اینا خوب باشه بقیه هم خوبن D:

Sent from my LG-E612
  پاسخ

سلام . 
Huawei ascend g 510
Huawei honor 4c
Samsung galaxy grand neo 
Nokia 1100 4
  پاسخ

سلام دوست عزیز امیدوارم ناراحت نشید ولی پست جالبی نزدید
یعنی چی گوشی کاربران انجمن ؟ مگه شما میخوای برای کاربران این انجمن فقط بازی طراحی کنی ؟؟؟
بازی شما برای روی طیف وسیعی از گوشی ها قابل اجرا بشه و اکثر گوشی ها از دو مدل پردازنده گرافیکی استفاده میکنند که خود انجین معمولا کتابخانه هایی رو برای پشتیبانی از پردازنده به بازی اضافه میکنه 
موفق باشید 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
LG K10 Dual SIM Mobile Phone - 16GB

همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/28، 10:11 عصر)amira94 نوشته است: سلام دوست عزیز امیدوارم ناراحت نشید ولی پست جالبی نزدید
یعنی چی گوشی کاربران انجمن ؟ مگه شما میخوای برای کاربران این انجمن فقط بازی طراحی کنی ؟؟؟
بازی شما برای روی طیف وسیعی از گوشی ها قابل اجرا بشه و اکثر گوشی ها از دو مدل پردازنده گرافیکی استفاده میکنند که خود انجین معمولا کتابخانه هایی رو برای پشتیبانی از پردازنده به بازی اضافه میکنه 
موفق باشید 

سلام
نه دوست عزیز، چرا ناراحت بشم؟
فقط چون گوشی هایی که توی گزارش بازار میاد، معمولا گوشی های رده های بالاس، دنبال اینم که بدونم دوستان معمولا چه گوشی هایی دارن، حتی این تاپیک، میتونه مرجعی باشه که دوستانی که به طور مثال، روی یک گوشی بازیشون مشکل داشته و کاربراشون نظر دادن، بدن دوستانی که دارن تست کنن.
فکر میکنم همین دلیل کفایت کنه!
  پاسخ

سپاس شده توسط: amira94

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 2,997 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  خرید سورس بازی های شما Hamed85 4 2,487 1401/1/31، 11:02 صبح
آخرین ارسال: Hamed85
  فروش سورس شبه بازی ۴۱۱۴۸ امیرعلی فیروزبخش 0 1,535 1400/11/18، 09:09 عصر
آخرین ارسال: امیرعلی فیروزبخش
  track گوگل انالیتیکس M.Y 6 3,081 1400/10/27، 12:03 عصر