مشکل در فراخوانی پکیچ در ویژوال استودیو
سلام
ببخشید میدونم هیچ ربطی نه به یونیتی داره و نه به کانستراکت اما هر جا گشتم کسی نتونست جواب بده من
می خوام پکیچی از سایت NuGet Gallery | Home را فراخوانی کنم موقعی که کدی که از سایت برداشته شده را در کنسول اجرا می کنم ارور می دهد:

Install failed. Rolling back...
Install-Package : Could not install package 'TelegramBotSharp 0.0.6.0'. You are tryi
ng to install this package into a project that targets '.NETFramework,Version=v4.5',
but the package does not contain any assembly references or content files that are
compatible with that framework. For more information, contact the package author.
At line:1 char:1
+ Install-Package TelegramBotSharp
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : NotSpecified: (1 [Install-Package], InvalidOperation
Exception
+ FullyQualifiedErrorId : NuGetCmdletUnhandledException,NuGet.PowerShell.Comman
ds.InstallPackageCommand
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/8، 10:23 عصر)amin763 نوشته است: سلام
ببخشید میدونم هیچ ربطی نه به یونیتی داره و نه به کانستراکت اما هر جا گشتم کسی نتونست جواب بده من
می خوام پکیچی از سایت NuGet Gallery            | Home را فراخوانی کنم موقعی که کدی که از سایت برداشته شده را در کنسول اجرا می کنم ارور می دهد:

Install failed. Rolling back...
Install-Package : Could not install package 'TelegramBotSharp 0.0.6.0'. You are tryi
ng to install this package into a project that targets '.NETFramework,Version=v4.5',
but the package does not contain any assembly references or content files that are
compatible with that framework. For more information, contact the package author.
At line:1 char:1
+ Install-Package TelegramBotSharp
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
   + CategoryInfo          : NotSpecified: (1 [Install-Package], InvalidOperation
  Exception
   + FullyQualifiedErrorId : NuGetCmdletUnhandledException,NuGet.PowerShell.Comman
  ds.InstallPackageCommand

سلام دوست خوب در بخش متفرقه چنین سوالاتی رو مطرح کنید
عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.

[تصویر:  imageTut.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
پگیج مورد نظر نصب نشده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/9، 05:13 عصر)hesam3 نوشته است: پگیج مورد نظر نصب نشده

خب می خوام پکیچشو نصب کنم ارور .netfream work میده خودشم اخرین نسخه .net و نصب کردم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ی بررسی بکنید ببینید نسخه چند هست .net ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
توی ویژوال استودیو ۲۰۰۸ این قابلیت وجود نداره میشه بگید چجوری باید NuGet نصب کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/10، 01:51 عصر)نیما نوشته است: توی ویژوال استودیو ۲۰۰۸ این قابلیت وجود نداره میشه بگید چجوری باید NuGet نصب کنم؟

ویژوال استودیو من 2013 خودشم من با اموزششو از اینترنت گرفتم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 665 270,773 1403/6/27، 10:17 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,841 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 9,283 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,603 1400/5/26، 02:11 عصر