مشکل در حجم بازی
Exclamation 
سلام

من دارم یک بازی پلتفرمی میسازم به نام شب جهنمی که فکر کنم همه در جریان باشن ولی توی ساخت بازی به یک مشکلی خوردم 

اونم اینکه من برای هر انمیشن کارکترم یا حرکت اسپریت ها 20 تا 30 تا عکس به بازی اضافه کردم و این با عث شده حجم بازیم بالا بره می خواستم بدونم روشی هست که بشه این حجم رو کاهش داد؟؟؟     شنیدم به صورت عکس gif هم عکس رو اضافه کرد ولی وقتی به این صورت عکس رو اضافه میکنم عکس ثابته !!!
[تصویر:  12t7_وبلاگ.png]
[تصویر:  ka39_کانال_آپارات.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
http://construct2.ir/showthread.php?tid=3190

شما بصورت گیف وارد کنید یا اسپرایت معمولی تفاوت انچنانی ندارن !
مگه حجم بازیتون چقدر میشه ؟

Sent from my LG-E612
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/16، 09:10 عصر).Pi نوشته است: http://construct2.ir/showthread.php?tid=3190

شما بصورت گیف وارد کنید یا اسپرایت معمولی تفاوت انچنانی ندارن !
مگه حجم بازیتون چقدر میشه ؟

Sent from my LG-E612
تالان که دو سه مرحله ساده وارد کردم _کل بازی 10 دقیقه هم نمیشه 38 مگابایت شده

این جوری اگه پیش برم اخر بازیم حجمش 80 مگابایت میشه 17 17
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/16، 08:31 عصر)smohammadk نوشته است: سلام

من دارم یک بازی پلتفرمی میسازم به نام شب جهنمی که فکر کنم همه در جریان باشن ولی توی ساخت بازی به یک مشکلی خوردم 

اونم اینکه من برای هر انمیشن کارکترم یا حرکت اسپریت ها 20 تا 30 تا عکس به بازی اضافه کردم و این با عث شده حجم بازیم بالا بره می خواستم بدونم روشی هست که بشه این حجم رو کاهش داد؟؟؟     شنیدم به صورت عکس gif هم عکس رو اضافه کرد ولی وقتی به این صورت عکس رو اضافه میکنم عکس ثابته !!!

سلام
این تاپیک رو ببینید شاید به دردتون بخوره(تاپیک سوال خودم هستش منم یه همچین مشکلی داشتم) :
http://construct2.ir/Thread-%D8%AF%D8%B1...8%AC%DB%8C
موفق باشی دوست خوبم !
ساخت موشن گرافیک با قیمت مناسب به همراه نمونه کار !
  سفارش + مشاهده نمونه کار ها + مشاوره رایگان از طریق تلگرام :  
+--|||   Reza_VFX@   ||--+
ربات برای عزیزانی که ریپورت هستند:
+--|||   _RezaVFX_Bot@   ||--+
  پاسخ

سپاس شده توسط: smohammadk
همیشه عکسهارو کم حجم کن ! لازم هم نیست سایزشون رو موقع طراحی خیلی بالا بگیری !
برای هر انیمیشن 20 تا عکس ؟! خیلی زیاده کمش کن ! با کمتر از 10 تا هم کارت راه میفته

Sent from my LG-E612
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/17، 06:14 صبح).Pi نوشته است: همیشه عکسهارو کم حجم کن ! لازم هم نیست سایزشون رو موقع طراحی خیلی بالا بگیری !
برای هر انیمیشن 20 تا عکس ؟! خیلی زیاده کمش کن ! با کمتر از 10 تا هم کارت راه میفته

Sent from my LG-E612

از هرجاش کم کنم یک مشکلی میخوره _ انمیشن ها رو با Animationbox ساختم و هر کار میکنم می بینم حرکتش به مشکل میخوره

ببخشید واقعا_ الان چک کردم 80 فریمه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. انیمیشن خوب انیمیشنی هست که از قابلیت درون یابی چشم انسان برای نمایش حرکت استفاده کند .
این جمله رو یکی از دوستانم گفت ، مد نظر کارتون قرار بدین !
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem
(1395/6/16، 08:31 عصر)smohammadk نوشته است: سلام

سلام
برای کم کردن حجم تصاویر در انجمن قبلا زیاد صحبت شده که می تونید سرچ کنید.
اگه برای موبایل بازی می سازید لازم نیست تصاویر شما زیاد بزرگ باشند چون به هر حال صفحه گوشی سایزش کوچیکه و تصاویر با رزولیشن پایین هم براش مناسبه.
برای انیمیشن هم نیاز نیست از فرمهای زیاد استفاده کنید و همانطوری که دوستمون اشاره کردند از درون یابی استفاده کنید.با حدود 8 فرم میشه انیمیشن راه رفتن را درست کرد که آموزش اون در لینک زیر وجود داره:
آموزش انیمیشن برای تازه کارها
  پاسخ

سپاس شده توسط: smohammadk

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,328 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر