ساخت بازی 3D در کانستراکت 2
سلام 
شاید شما هم این پلاگینو دیده باشید.
به نظرتون میشه از جایی گیرش آورد، آخه گرونه نسبتا.
اگه بشه واقعا عالی میشه!
تو ندیدی این گفتن رو
فرق دوستو از دشمن چون
نمی تونستی خوب ببینی
غلطای دیکته ی خوش خط رو

آموزش موتور یونیتی و یه عالمه دیگه!
www.TrueGame.ir
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یک پیشنهاد قید ساخت بازی سه بعدی را در کانستراکت2 بزنید که علاوه بر سخت بودنش و امکانات کمش فقط وقت خود را هدر میدین بجای همون زمان شروع به ساخت یک بازی دو بعدی ساده کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
به نظرم اشتباه می‌کنید!
وقتی که ما بر روی html5 کار میکنیم چرا نباید بتوان بازی سه بعدی ساخت؟؟ این پلاگین واقعا کار بزرگی کرده، و به نظرم کارش درسته
تو ندیدی این گفتن رو
فرق دوستو از دشمن چون
نمی تونستی خوب ببینی
غلطای دیکته ی خوش خط رو

www.TrueGame.ir
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما فقط ظاهر کار را میبینید الان من از شما چند تا سوال دارم:
1:به نظر شما این درسته که با موتور 2 بعدی بازی 3بعدی ساخت؟
2:اگر پلاگین را نصب کنید بنظرتون می تونید یک بازی سه بعدی بسازید؟
3:آیا برای ساخت بازی های سه بعدی موتور های آسان تری وجود ندارید؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
1:به نظر شما این درسته که با موتور 2 بعدی بازی 3بعدی ساخت؟
جواب:
کانستراکت موتور دو بعدی نیست، یک موتور بر اساس html5 و JavaScript هست! پس میشه از WebGl استفاده کرد و بازی 3D ساخت!

2:اگر پلاگین را نصب کنید بنظرتون می تونید یک بازی سه بعدی بسازید؟
جواب:
[تصویر:  tnkscr1.png]

3:آیا برای ساخت بازی های سه بعدی موتور های آسان تری وجود ندارید؟
جواب:
بله وجود دارد، برای مثال یونیتی، اما آن ها به برنامه نویسی نیاز دارند!

تو ندیدی این گفتن رو
فرق دوستو از دشمن چون
نمی تونستی خوب ببینی
غلطای دیکته ی خوش خط رو

www.TrueGame.ir
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed
داداش من اگه میخوای بازی سه بعدی بسازی من میگم برو سمت یونیتی یا آنریل.هم فوق العاده پیشرفته هستند و هم خیلی آزاد.فقط کمی کدنویسی باید بلد باشی.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب دوست عزیز دقیقا مشکل همون کد نویسیش هست . یکی از دلایل استفاده خیلی ها از کانستراکت بلد نبودن کد نویسی هست.

با تشکر ، سیدمحمدسبحان اولیایی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ساخت پلاگین سه بعدی تنها ملاک برای ساخت بازی های سه بعدی نیست. جاوا اسکریپت خیلی قابلیت ها دارد اما کانسراکت فقط جنبه دوبعدی آنرا پیاده سازی کرده است.
موتور های بازی سازی آمدند تا قسمت های تکراری پرژه را حذف کرده و روند ساخت را راحتر و سریع تر کنند. ساخت بازی سه بعدی با کانسراکت خیلی وقت گیر و بی کیفیت تر است. من با مدرک و برهان به شما دلیل اش را خواهم گفت.

قسمت طراحی : شما برای طراحی نقشه به یک نمای کاری سه بعدی مثل تری دی مکس احتیاج دارید تا اشیای خود را در هر جای صحنه خواستید بگذارید. در کانسراکت نمای کاری کاملا برای کار دو بعدی ساخته شده است. شما ارتفاع و طول را دراید و لی عمق را ندارید پس باید این رو شبیه سازی کرد.
در گرافیک سه بعدی 1- طراحی مدل هل 2- انیمشن 3-رندر سازی . در گزینه سه شما باید یک دوربین سه بعدی داشته باشید. صحنه نور پردازی شود. سایه ها و شیدر زنی داشته باشد.

که هیچ کدام در سی 2 طراحی و پیاده سازی نشده است.

قسمت برنامه نویسی : بدون هیچ بهانه ای بازی های سه بعدی باید یک زبان برنامه نویسی داشته باشند تا بتوان هوش مصتوعی و میان پرده های پویا را پیاده سازی کرد. کلاس های نوشت که ویژگی های یک مدل ها را پیاده سازی کرد. و با صد کد هم کار درست نمی شود.

قسمت صدا : از بازی های دوبعدی فقط صداهای جذاب انتظار می رود. اما در بازی های سه بعدی شما باید کنترول دقیق روی صدا ها و افکت های پیش رفته را بکار ببرید. در کانسراکت شما نمی توانید صدا های محیطی را در لایوت اضافه کنید.

موتور فیزیکی : باید موتور فیزیکی سه بعدی که پیچیده تر و سنگین تر از موتور فیزیک دو بعدی است پیاده سازی شود. مثل موتور فیزیکی شرکت nvideo .

رابطه های کاربری : تمام رابطه ای کاربری گرافیکی در کانسراکت برای ساخت بازی های دو بعدی ساخته و طراحی شده است.

هسته انجین : شما بایستی یکسری ابزار ها و توابع اصلی که منابع بازی از آن استفاده می کنند پیاده سازی شود. درخت BSP در کانسراکت پیاده سازی نشده است . این درخت کمک می کند. مدیریت بهتری بروی منابع اعمال میکند . پردازش را افزایش داده ، منابع های مشترک می توانند از یک منبع استفاده کنند . دسترسی به اشیا راحتر و سریعتر می شود.کارایی و نرخ اجرایی افزایش پیدا می کند. پرداز همزمان روی منابع مثل هم را داشته باشید. براحتی محیط های پو یا را ایجاد کرد. از سی پی کمتر کار می کشد.و منابع سخت افزار و نرم افزار کمتری را استفاده می کند.
لود شدن یکدفعه فایل ها: این برای ساخت بازی های دو بعدی مشکلی ندارد چون حداکثر بازی ها برای اندروید 200 مگا بایت میرسد. اما بازی های سه بهدی حداقل 100 مگا بایت هست.

شما قابلیتهای گرافیک سه بعدی ندارید: مثل LOD , metal ، بازتاب و ....
  پاسخ

سپاس شده توسط: amireza ، keyhan
این پلاگینو من دارم کسی میخواد بیاد پ.خ
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/1/11، 06:30 عصر)mehrad77 نوشته است: سلام 
شاید شما هم این پلاگینو دیده باشید.
به نظرتون میشه از جایی گیرش آورد، آخه گرونه نسبتا.
اگه بشه واقعا عالی میشه!

سلام.
اتفاقا همین چند روز پیش از یکی از خارجی ها 4  گرفتم.
خدمت شما:

Q3D_V_2_4

امیدوارم بازی های خوبی بسازی..

پاسخ

سپاس شده توسط: mah

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 2,997 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  خرید سورس بازی های شما Hamed85 4 2,487 1401/1/31، 11:02 صبح
آخرین ارسال: Hamed85
  فروش سورس شبه بازی ۴۱۱۴۸ امیرعلی فیروزبخش 0 1,535 1400/11/18، 09:09 عصر