ساخت ویروس در apk
مگه چیز بدی گفته من که از هرکی میپرسم برای کار با کامپیوتر چه چیزی رو یاد بگیرم میگن برو لینوکس کار کن تازه کالی لینوکس هم که کلی کاربرد داره و مناسب چیزاییه که تو میخوای
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Navid
(1395/10/18، 04:04 عصر)Navid نوشته است:
(1395/10/18، 01:57 عصر)hesam3 نوشته است: سلام / با کانستراکت نمیشه .

برای استفاده از اکلیپس و اندروید استدیو استفاده کنید .
بغیر از موارد شرعی که این روز ها کمتر کسی متاسفانه به اینجور چیز ها اهمیت میده باید بهتون بگم که پلیس فتا براتون پرونده سازی میکنه ، این مورد میتونه حتی توسط بنده ( یک فرد معمولی ) انجام بشه . مثلا ویروس از جهت شما داخل دیوایس من پخش بشه و بنده هم به راحتی به ده دقیقه میتونم شکایت کنم از شما ...
ماشاالله و خدا قوت پلیس اطلاعاتی ایران بسیار قوی هست .

ولی خب بیرون از بحث این ها . چند راه وجود داره .

یکی اینکه ویروس رو با چه زبانی نوشته باشید ؟ اگر cmd باشه خب به راحتی میشه بهش حالت اتو ران داد که البته کاربردش توی پی سی هست .
کمی داخل نت بگردید با کد های اتو ران توی کد نویسی ها هم آشنا میشید . باقیش دیگه پای کسی که گوشیش یا دیوایسش امنیت نداره ... کسی که امنیت داشته باشه سرویس های اتوران رو قفل میکنه ، اونیم که اصلا نمیدونم گوشی چیه و برای بازی کردن فقط گرفته که هیچی 4 

ولی قبل از انجام هر کاری بهتره اول متن جرائم اینترنتی پلیس فتا رو هم ملاحظه ای بفرمایید ...

دوست عزیز نهایت تشکر رو ازتون دارم .
راهنمایی واقعی به این میگن .  . از پاسخگو هایی مثل شما خوشم میاد که زود میرن سر اصل مطلب .
متشکرم از راهنماییتون زنده باشید .
راستشو بخوایید ، اول به فکرم رسید که با اکلیپس بسازم ، ولی چون حوصلشو نداشتم و وقت زیادی میبرد ، گفتم ببینم میشه با کانستراکت امتحان کرد یا نه ; که شما میفرمایی باید از اکلیپس و اندروید استودیو استفاده کنم . 
یه دنیا مرسی 41

(1395/10/18، 12:30 عصر)_1515Team_ نوشته است:
(1395/10/18، 12:13 عصر)Navid نوشته است: دوستان من به ساخت ویروس اندرویدی کامل و تا حدودی هم به ویروس نویسی رایانه وارد هستم .
ما هکر ها و ویروس نویس ها فایل های ویروس رو وقتی داریم خروجی میگیریم ، با پسوند vsb ذخیره میکنیم .
حالا من میخوام وقتی کاربر apk رو نصب کرد ، فایل vsb که توی پروژم تعبیه کردم ، خود به خود باز بشه و کد هایی که توش نوشتم ، به صورت خودکار اجرا بشه . 
میشه راهنماییم کنید باید چه اونت هایی توی پروژه ی کانستراکتم پیاده کنم و فایل خودم (vsb) رو توی apk خودم بزارم ؟
راستی! اگه میشه خیلی دقیق توضیح بدید .
تشکر میکنم از همتون . 53

با سلام,
به نظر من این کار ویروس سازی نه تنها زشت و گناه و حرام است.بلکه خیلی هم کار ناجوانمردانه و کثیفی است.با تشکر 22

ثانیا ، به جای اینکه پند و اندرز بدید یکم راهنمای کنید مثل آقا حسام .
ثالثا شما بستگی داره که چجوری از کرم ها و ویروس ها استفاده کنی . یعنی شما میفرمایی شهید چمران که به همراه تیمش به سرور های اسرائیل ویروس فرستاد کارش حرام بود ؟!!?!?!?
قطعا نبود ; شما بستگی داره از هر چیزی چجوری استفاده کنی .
رابعا از اینکه به تاپیک من پاسخ دادید متشکرم .
یعنی منظورت اینا شما میخوای مثل شهید چمران عمل کنی؟
قطعا که نمیتونی....پس معلومه میخوای استفاده حرام بکنی... 39 33
اگر کمکت کردم میتونی سپاس رو بزنی
یا مثلا یه اعتباری چیزی بدی... 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/19، 09:53 صبح)mahdi797979 نوشته است: مگه چیز بدی گفته من که از هرکی میپرسم برای کار با کامپیوتر چه چیزی رو یاد بگیرم میگن برو لینوکس کار کن تازه کالی لینوکس هم که کلی کاربرد داره و مناسب چیزاییه که تو میخوای

احسنت ! من باز هم میگم ; هر چیزی هم خوبی داره و هم بدی ، بستگی داره ازش چجوری استفاده کنی .

(1395/10/19، 02:08 عصر)_1515Team_ نوشته است:
(1395/10/18، 04:04 عصر)Navid نوشته است:
(1395/10/18، 01:57 عصر)hesam3 نوشته است: سلام / با کانستراکت نمیشه .

برای استفاده از اکلیپس و اندروید استدیو استفاده کنید .
بغیر از موارد شرعی که این روز ها کمتر کسی متاسفانه به اینجور چیز ها اهمیت میده باید بهتون بگم که پلیس فتا براتون پرونده سازی میکنه ، این مورد میتونه حتی توسط بنده ( یک فرد معمولی ) انجام بشه . مثلا ویروس از جهت شما داخل دیوایس من پخش بشه و بنده هم به راحتی به ده دقیقه میتونم شکایت کنم از شما ...
ماشاالله و خدا قوت پلیس اطلاعاتی ایران بسیار قوی هست .

ولی خب بیرون از بحث این ها . چند راه وجود داره .

یکی اینکه ویروس رو با چه زبانی نوشته باشید ؟ اگر cmd باشه خب به راحتی میشه بهش حالت اتو ران داد که البته کاربردش توی پی سی هست .
کمی داخل نت بگردید با کد های اتو ران توی کد نویسی ها هم آشنا میشید . باقیش دیگه پای کسی که گوشیش یا دیوایسش امنیت نداره ... کسی که امنیت داشته باشه سرویس های اتوران رو قفل میکنه ، اونیم که اصلا نمیدونم گوشی چیه و برای بازی کردن فقط گرفته که هیچی 4 

ولی قبل از انجام هر کاری بهتره اول متن جرائم اینترنتی پلیس فتا رو هم ملاحظه ای بفرمایید ...

دوست عزیز نهایت تشکر رو ازتون دارم .
راهنمایی واقعی به این میگن .  . از پاسخگو هایی مثل شما خوشم میاد که زود میرن سر اصل مطلب .
راستشو بخوایید ، اول به فکرم رسید که با اکلیپس بسازم ، ولی چون حوصلشو نداشتم و وقت زیادی میبرد ، گفتم ببینم میشه با کانستراکت امتحان کرد یا نه ; که شما میفرمایی باید از اکلیپس و اندروید استودیو استفاده کنم . 
یه دنیا مرسی 41

(1395/10/18، 12:30 عصر)_1515Team_ نوشته است:  با سلام,
به نظر من این کار ویروس سازی نه تنها زشت و گناه و حرام است.بلکه خیلی هم کار ناجوانمردانه و کثیفی است.با تشکر 22

ثالثا شما بستگی داره که چجوری از کرم ها و ویروس ها استفاده کنی . یعنی شما میفرمایی شهید چمران که به همراه تیمش به سرور های اسرائیل ویروس فرستاد کارش حرام بود ؟!!?!?!?
....!  41 آقا باشه ; اصلا من بد ، من اضافه ، من ایران شما برزیل شش بر صفر هم شما جلویی ، اصلا شما زورو من کاتریز ، شما مرد عنکبوتی من دکتر اختاپوس . شما بزرگوار ، شما آقا ، شما همه چی تمام ....!!!!
حالا من هی بگم شما دیدگاهتون غلطه ، شما هم به جای انتقاد پذیری بهم گیر بدید . 
حالا خوب شد؟؟؟؟؟ 4
 [تصویر:  z47z_ezgif.com-optimize.gif]
تیم آموزشی و بازیسازی دلتا
ارتباط با ما: woks1@  و  [email protected]
16 بزرگترین تاپیک منبع بازیسازی انجمن کانستراکت: لینک

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/19، 12:38 صبح)aaro نوشته است:
(1395/10/18، 12:13 عصر)Navid نوشته است: دوستان من به ساخت ویروس اندرویدی کامل و تا حدودی هم به ویروس نویسی رایانه وارد هستم .
ما هکر ها و ویروس نویس ها فایل های ویروس رو وقتی داریم خروجی میگیریم ، با پسوند vsb ذخیره میکنیم .
حالا من میخوام وقتی کاربر apk رو نصب کرد ، فایل vsb که توی پروژم تعبیه کردم ، خود به خود باز بشه و کد هایی که توش نوشتم ، به صورت خودکار اجرا بشه . 
میشه راهنماییم کنید باید چه اونت هایی توی پروژه ی کانستراکتم پیاده کنم و فایل خودم (vsb) رو توی apk خودم بزارم ؟
راستی! اگه میشه خیلی دقیق توضیح بدید .
تشکر میکنم از همتون . 53

1. از این جمله ی " ما هکر ها و ویروس نویس ها " خوشم اومد 21 21
2. تو نت سرچ کن "آموزش لینوکس کالی" بیشتر بدردت میخوره
3. کانستراکت برای ساخت بازی دو بعدی نه ویروس نویسی
بعدشم حتی اگه بخوای توش ویروس بزاری باید جاوااسکریپت بنویسی و فانکشنتو داخل پروژه فراخوانی کنی
ایشونو میگفتم نه قسمت سانسور شده رو
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان عزیز،
لطفا این بحث های الکی رو تموم کنید، حتما خودتون میدونین که از این حرفها و وقت گذاشتن ها، موفقیتی حاصل نمیشه که هیچ، وقتتون هم هدر میره.

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، royapm ، _1515Team_ ، ARMAN_IRBAX
(1395/10/19، 02:19 عصر)Navid نوشته است:
(1395/10/19، 09:53 صبح)mahdi797979 نوشته است: مگه چیز بدی گفته من که از هرکی میپرسم برای کار با کامپیوتر چه چیزی رو یاد بگیرم میگن برو لینوکس کار کن تازه کالی لینوکس هم که کلی کاربرد داره و مناسب چیزاییه که تو میخوای

احسنت ! من باز هم میگم ; هر چیزی هم خوبی داره و هم بدی ، بستگی داره ازش چجوری استفاده کنی .

(1395/10/19، 02:08 عصر)_1515Team_ نوشته است:
(1395/10/18، 04:04 عصر)Navid نوشته است: دوست عزیز نهایت تشکر رو ازتون دارم .
یه دنیا مرسی 41

....!  41 آقا باشه ; اصلا من بد ، من اضافه ، من ایران شما برزیل شش بر صفر هم شما جلویی ، اصلا شما زورو من کاتریز ، شما مرد عنکبوتی من دکتر اختاپوس . شما بزرگوار ، شما آقا ، شما همه چی تمام ....!!!!
حالا خوب شد؟؟؟؟؟ 4

من نظرمو گفتم فقط.... 3 106
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/19، 04:15 عصر)mostafanastary نوشته است: دوستان عزیز،
لطفا این بحث های الکی رو تموم کنید، حتما خودتون میدونین که از این حرفها و وقت گذاشتن ها، موفقیتی حاصل نمیشه که هیچ، وقتتون هم هدر میره.
اینا گوششون به این حرفا بدهکار نیست ; خودتونو اذیت نکنید .

(1395/10/19، 07:33 عصر)_1515Team_ نوشته است:
(1395/10/19، 02:19 عصر)Navid نوشته است:

(1395/10/19، 02:08 عصر)_1515Team_ نوشته است: یعنی منظورت اینا شما میخوای مثل شهید چمران عمل کنی؟
حالا خوب شد؟؟؟؟؟ 4

دوست گرامی ، اگه اون چشمان مبارک و همایونی تو اون بالا بندازی نوشته :
انجمن پرسش و پاسخ ! یعنی یا باید سوال بپرسی ، یا به سوالات دیگران جواب بدی و حدالامکان راهنماییشون کنی .
اگه هم میخوای نظرتو اعلام کنی ، توی اون تاپیک هایی که نظر سنجی میارن ، بالاش مینویسه که این نظر سنجیه که بازم باید چشمان بزرگت رو به بالا درویش کنی و خواهی دید که نوشته :
نظرسنجی! 
امیدوارم که راهنماییتون کرده باشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4  44

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/19، 07:51 عصر)Navid نوشته است:
(1395/10/19، 04:15 عصر)mostafanastary نوشته است: دوستان عزیز،
اینا گوششون به این حرفا بدهکار نیست ; خودتونو اذیت نکنید .

(1395/10/19، 07:33 عصر)_1515Team_ نوشته است:
(1395/10/19، 02:19 عصر)Navid نوشته است: احسنت ! من باز هم میگم ; هر چیزی هم خوبی داره و هم بدی ، بستگی داره ازش چجوری استفاده کنی .

حالا خوب شد؟؟؟؟؟ 4

دوست گرامی ، اگه اون چشمان مبارک و همایونی تو اون بالا بندازی نوشته :
انجمن پرسش و پاسخ ! یعنی یا باید سوال بپرسی ، یا به سوالات دیگران جواب بدی و حدالامکان راهنماییشون کنی .
اگه هم میخوای نظرتو اعلام کنی ، توی اون تاپیک هایی که نظر سنجی میارن ، بالاش مینویسه که این نظر سنجیه که بازم باید چشمان بزرگت رو به بالا درویش کنی و خواهی دید که نوشته :
نظرسنجی! 
امیدوارم که راهنماییتون کرده باشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4  44
بله حسابی پند و اندرز گرفتم... 24
  پاسخ

سپاس شده توسط:
الان مثلا دارين درباره ويروس حرف ميزنين؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: Navid
(1395/10/19، 11:18 عصر)hamed2002 نوشته است: الان مثلا دارين درباره ويروس حرف ميزنين؟؟

بله ، یه ویروس جدید ساخته شده به اسم :
ویروس خنده و تفریح 
داریم راجع به اون صحبت میکنیم که چجوری میشه یه همچین ویروسی رو ساخت و به دیگران انتقال داد.....!

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj