ساخت موزیک پلیر
Brick 
به نام خدا و با سلام،

یک سورس آموزشی جالب برای ساخت موزیک پلیر با کانستراکت 2 ! که میتونید از این لینک دانلود نمایید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

برای تمایش دقیق زمان کل ثانیه و دقیقه:
زمان تقسیم بر 60 کن و در یک متغییر بریز (دقیقه)
زمان کل را منهای دقیقه * 60
sat = time / 60
min = time / 60
sec = time - (min * 60) e
  پاسخ

سپاس شده توسط: مازیار رمضانی ، keyhan
فقط یه مشکل وجود داره . فقط یه اهنگ میاره تو فولدرش چند تا اهنگ نمیشه بیاری با هم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
خیلی عالی

رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
(1394/6/4، 01:37 صبح)vng نوشته است: به نام خدا و با سلام،

یک سورس آموزشی جالب برای ساخت موزیک پلیر با کانستراکت 2 ! که میتونید از این لینک دانلود نمایید.

اهنگ چرا نمیخوند؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
سلام  مرسی از این سورس فقط یک سوال چجوری باید یک موزیک داخل کانستراکت بیاریم و بعد بگیم اونو پخش کنه نه اینکه از خود گوشی یا کامپیوتر بیاریم ممنون میشم زود تر جواب بدید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/13، 09:25 عصر)مازیار رمضانی نوشته است: سلام  مرسی از این سورس فقط یک سوال چجوری باید یک موزیک داخل کانستراکت بیاریم و بعد بگیم اونو پخش کنه نه اینکه از خود گوشی یا کامپیوتر بیاریم ممنون میشم زود تر جواب بدید

سوال تون تقریبا نا مفهومه
یکم دقیق تر بگید

اگه خیلی مبتدی هستین، آموزش های سایت http://scirra.blog.ir/ رو ببینید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام با خسته نباشد 
وقتی سورس رو اجرا می کنید باید یک موزیک انتخاب کنید که پخش بشه من در سر برگmusic یک موزیک میاروم و میخوام وقتی رو پلی کلیک شد اون موزیک رو که قبلا اورده بودیم پخش بشه 

یعنی نمیخوام انتخاب کنم که چه فایلی پخش بشه میخوام به صورت پیش فرض وقتی کلیک شد روی پلی یک  موزیک از پیش تعیین شده پخش بشه 

خیلی مبتدی نیستم دو سال با کانستراکت کار کردم

مرسی از کمک شما
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/13، 10:48 عصر)مازیار رمضانی نوشته است: سلام با خسته نباشد 
وقتی سورس رو اجرا می کنید باید یک موزیک انتخاب کنید که پخش بشه من در سر برگmusic یک موزیک میاروم و میخوام وقتی رو پلی کلیک شد اون موزیک رو که قبلا اورده بودیم پخش بشه 

یعنی نمیخوام انتخاب کنم که چه فایلی پخش بشه میخوام به صورت پیش فرض وقتی کلیک شد روی پلی یک  موزیک از پیش تعیین شده پخش بشه 

خیلی مبتدی نیستم دو سال با کانستراکت کار کردم

مرسی از کمک شما
سلام مطمعنید دوساله با کانستراکت کار کردین؟
این سوالتون خیلی سادست
برای این کار اول آهنگتونو ایمپورت میکنیید تو music بعد اسپرایت پلی اضافه کنید و بعد هم از شی تاچ استفاده کنید بگید اگه روی اسپرایت لمس شد---> حالا شی Audio اضافه کنید بعد بگید Audio/play/your music
اون قسمت یور میوزیک آهنگ خودتونه

آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط: sjdafzali ، miladeb ، ᔕinaᗪehghani
مرسی از جوابتون من این کارو رو بلدم و قبلا انجام می دادم و درست کار می کرد ولی یه مدته که کار نمی کنه یعنی شی صدا رو میارم واینوایت هاشم میدم قبلا کار می کرد ولی الان خرابه درواقع صدایی پخش نمی شه با دیگر مرورگر ها هم امتحان کذدم ولی کار نمی کنه وقتی کلیک می شه رو اسپرایت هیچ صدایی پخش نمی شه
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سورس بازی کامل بمبرمن (رایگان ) mohsen_nasri 0 2,310 1399/10/30، 06:28 عصر
آخرین ارسال: mohsen_nasri
  سورس استفاده از دیدئو در کانستراکت rezamms 8 5,232 1399/7/8، 08:58 صبح
آخرین ارسال: rezamms
  سورس ایجاد افکت تایپ rezamms 2 2,819 1399/6/21، 12:40 عصر
آخرین ارسال: M.gh
  سورس ساخت خدم mega_24 5 5,018 1399/3/12، 03:25 عصر
آخرین ارسال: M.gh