1396/2/20، 02:21 صبح
**آپدیت!!**
نمونه کار از طراحی بک گراند گیم و کاراکتر
با سلام!
خدمت همه دوستای گلم من حمیدرضا هستم.شغل و حرفه ی چندین سالم گرافیکه تو خیلی زمینه هاش فعالیت کردم و خداروشکر تجربه ی خوبی دارم.تو بحث طراحی کاراکتر و کلیه ی فضاهای مورد نیاز برای بازی سازی و ... هم توانمندم
با فضای اینجا هم خیلی اتفاقی آشنا شدم و راستش رو بخوایید خیلی ذوق کردم نمیدونستم همچین جنبشی راه افتاده تو بحث بازی سازی! دوستان گلم من برای ارائه هرگونه خدمات گرافیکی (البته دو بعدی ) آماده ام و خیلی خیلی خوشحال میشم تجربه ی کاری ای تو این زمینه داشته باشم.
مخلصیم
شماره من تو تلگرام 09210477862 هست. آیدی : hamid_reza_hosieni@
منتها برای تماس با شماره 09128366419 در خدمتم .سوالی و مشاوره ای و یا سفارش کاری چیزی بود درخدمتم.
بعضی از نمونه کارهای من که البته در حوزه تصویرسازی و تصویرگری هستند و به دنیای گیم مربوط نیستن.البته به امید خدا کم کم نمونه کارهای مربوط به دوستان انجمنو قرار میدم.
تعدادی از کارهای تصویرگری دیجیتال-دقت کنید که همین کارا میتونه برای طراحی کاراکتر و بکگراند و... انجام شه البته کیفیت این کارا نسبت به چیزی که میتونم انجام بدم خیلی کمتره
نمونه دوم / سوم / چهارم
اینم چندتا طراحی دستیه البته دیگه واقعا منقرض شده این تکنیک
نمونه دوم / سوم /چهارم
خب به امید خدا چندتا از کارای مرتبط با گیم رو میزارم که این چند وقته انجام دادم ، طبق قولی که داده بودم
طراحی بکگراند منوی اصلی
ویدئو ی انجام مراحل کار بالا---> تماشا
ویدئوی طراحی و نقاشی دیجیتال یک روباه--->تماشا
ویدئوی خلق یک کاراکتر یک تکاور ایرانی--->تماشا
طراحی تکسچر(بافت) تایلهای تکرار شونده
طراحی کاراکتر و کلیه ابزار ها و ابجکت های مرتبط باهاش
امیدوارم کافی بوده باشه البته انشالا بازم کار اضافه خواهم کرد
ممنون وقت گذاشتین
نمونه کار از طراحی بک گراند گیم و کاراکتر
با سلام!
خدمت همه دوستای گلم من حمیدرضا هستم.شغل و حرفه ی چندین سالم گرافیکه تو خیلی زمینه هاش فعالیت کردم و خداروشکر تجربه ی خوبی دارم.تو بحث طراحی کاراکتر و کلیه ی فضاهای مورد نیاز برای بازی سازی و ... هم توانمندم
با فضای اینجا هم خیلی اتفاقی آشنا شدم و راستش رو بخوایید خیلی ذوق کردم نمیدونستم همچین جنبشی راه افتاده تو بحث بازی سازی! دوستان گلم من برای ارائه هرگونه خدمات گرافیکی (البته دو بعدی ) آماده ام و خیلی خیلی خوشحال میشم تجربه ی کاری ای تو این زمینه داشته باشم.
مخلصیم
شماره من تو تلگرام 09210477862 هست. آیدی : hamid_reza_hosieni@
منتها برای تماس با شماره 09128366419 در خدمتم .سوالی و مشاوره ای و یا سفارش کاری چیزی بود درخدمتم.
بعضی از نمونه کارهای من که البته در حوزه تصویرسازی و تصویرگری هستند و به دنیای گیم مربوط نیستن.البته به امید خدا کم کم نمونه کارهای مربوط به دوستان انجمنو قرار میدم.
تعدادی از کارهای تصویرگری دیجیتال-دقت کنید که همین کارا میتونه برای طراحی کاراکتر و بکگراند و... انجام شه البته کیفیت این کارا نسبت به چیزی که میتونم انجام بدم خیلی کمتره
نمونه دوم / سوم / چهارم
اینم چندتا طراحی دستیه البته دیگه واقعا منقرض شده این تکنیک
نمونه دوم / سوم /چهارم
خب به امید خدا چندتا از کارای مرتبط با گیم رو میزارم که این چند وقته انجام دادم ، طبق قولی که داده بودم
طراحی بکگراند منوی اصلی
ویدئو ی انجام مراحل کار بالا---> تماشا
ویدئوی طراحی و نقاشی دیجیتال یک روباه--->تماشا
ویدئوی خلق یک کاراکتر یک تکاور ایرانی--->تماشا
طراحی تکسچر(بافت) تایلهای تکرار شونده
طراحی کاراکتر و کلیه ابزار ها و ابجکت های مرتبط باهاش
امیدوارم کافی بوده باشه البته انشالا بازم کار اضافه خواهم کرد
ممنون وقت گذاشتین