1396/2/28، 12:39 عصر
ببینید دوستای گل من ، وقتی یه نفر میاد بازی ای رو بدون همکاری و تکی انجام میده آخر عاقبتش میشه این !
بعدشم میاییم میگیم که آقا چرا صنعت بازیسازی در ایران پیشرفت نمیکنه ؟!
ببینید ، ما قصد مسخره کردن استاد بزرگوار گنجه زادگان رو نداریم ؛ چون ایشون هم مثل ما انسانه و جایز الخطا هست و یه مرد جوان مثل ماست ولی میخوام ازتون عاجزانه خواهش کنم که حدالمکان تکی کار نکنید .
شرکت ها و تیم های خارجی کوچیک هم کم کمش ۳ یا ۴ نفر تعدادشون هست .
اصلا چرا راه دور میریم ؟ همین آقا فنائی خودمون ، ۳ تا تستر واسه بازیش داشت و اونا بازی رو بررسی میکردند تا ببینن بازی باگ های ضایعی داره یا نه .
همین تیم بازیسازی انجمن خودمون ، از آقا مجتبی بپرسید ببینید تا الان چند نفر اومدن عضو بشن ؟ ؟ ؟ و اینکه چند نفرشون رو به تست و بررسی بازی اختصاص دادن ؟
خلاصه سعی کنید که در بازیسازی تنهایی کار نکنید که به مشکل برمیخورید .
بعدشم میاییم میگیم که آقا چرا صنعت بازیسازی در ایران پیشرفت نمیکنه ؟!
ببینید ، ما قصد مسخره کردن استاد بزرگوار گنجه زادگان رو نداریم ؛ چون ایشون هم مثل ما انسانه و جایز الخطا هست و یه مرد جوان مثل ماست ولی میخوام ازتون عاجزانه خواهش کنم که حدالمکان تکی کار نکنید .
شرکت ها و تیم های خارجی کوچیک هم کم کمش ۳ یا ۴ نفر تعدادشون هست .
اصلا چرا راه دور میریم ؟ همین آقا فنائی خودمون ، ۳ تا تستر واسه بازیش داشت و اونا بازی رو بررسی میکردند تا ببینن بازی باگ های ضایعی داره یا نه .
همین تیم بازیسازی انجمن خودمون ، از آقا مجتبی بپرسید ببینید تا الان چند نفر اومدن عضو بشن ؟ ؟ ؟ و اینکه چند نفرشون رو به تست و بررسی بازی اختصاص دادن ؟
خلاصه سعی کنید که در بازیسازی تنهایی کار نکنید که به مشکل برمیخورید .
تیم آموزشی و بازیسازی دلتا
ارتباط با ما: woks1@ و [email protected]
بزرگترین تاپیک منبع بازیسازی انجمن کانستراکت: لینک