1399/6/8، 02:21 عصر
سلام
یک بازی هست مدتها پیش طراحی کرده بودم و به دلیل مشغله نتونستم تکمیلش کنم امروز آپلود کردم توی هاست ....
هرکسی که دوست داشت بازی رو ادامه بده برای همکاری پیام بده به بنده...
[email protected]
09308894210 پیامرسان ها پاسخگو هستم.
برای دیدن بازی به آدرس : https:// sejjil .net/en
بازی برای اندروید هست قرار هست آنلاین بشه و دو نفره باشه ...
دوتا کاراکتر کاملا طراحی شده در این پیش نمایش یکی از کاراکتر ها کار میکنه و دومی رو فقط به خاطر اینکه ببینید قرار دادم توی صفحه...
یکسری ایرادات داره خودمم میدونم ولی وقت نمیکنم رفعشون کنم...
انشالله با یک شریک خوب بتونیم بازی رو ادامه بدیم .
از نظر مالی هم مشکلی ندارم ... میتونیم روی بازی سرمایه گذاری کنیم و خرج میکنم براش..
اگه پروژه باز نشد روی صفحه یک کلیک کنید اگه بازم اجرا نشد چند ثانیه صبر کنید بسته به سرعت اینترنتتون خودش اجرامیشه.
برای اندروید طراحی شده تحت وب یکم بد اجرا میشه.
با تاچ کردن سمت راس به سمت جلو حرکت میکنه و با تاچ کردن سمت چپ سمت چپ میره و با تاچ کردن بالای صفحه پرش انجام میده...
سه نوع تیر داره که با کلیک بر روی هر کدوم حالت شکلیک تغییر میکنه...
با دکمه های جهت دار هم میتونید نشانه گیری کنید.
یا علی مدد
یک بازی هست مدتها پیش طراحی کرده بودم و به دلیل مشغله نتونستم تکمیلش کنم امروز آپلود کردم توی هاست ....
هرکسی که دوست داشت بازی رو ادامه بده برای همکاری پیام بده به بنده...
[email protected]
09308894210 پیامرسان ها پاسخگو هستم.
برای دیدن بازی به آدرس : https:// sejjil .net/en
بازی برای اندروید هست قرار هست آنلاین بشه و دو نفره باشه ...
دوتا کاراکتر کاملا طراحی شده در این پیش نمایش یکی از کاراکتر ها کار میکنه و دومی رو فقط به خاطر اینکه ببینید قرار دادم توی صفحه...
یکسری ایرادات داره خودمم میدونم ولی وقت نمیکنم رفعشون کنم...
انشالله با یک شریک خوب بتونیم بازی رو ادامه بدیم .
از نظر مالی هم مشکلی ندارم ... میتونیم روی بازی سرمایه گذاری کنیم و خرج میکنم براش..
اگه پروژه باز نشد روی صفحه یک کلیک کنید اگه بازم اجرا نشد چند ثانیه صبر کنید بسته به سرعت اینترنتتون خودش اجرامیشه.
برای اندروید طراحی شده تحت وب یکم بد اجرا میشه.
با تاچ کردن سمت راس به سمت جلو حرکت میکنه و با تاچ کردن سمت چپ سمت چپ میره و با تاچ کردن بالای صفحه پرش انجام میده...
سه نوع تیر داره که با کلیک بر روی هر کدوم حالت شکلیک تغییر میکنه...
با دکمه های جهت دار هم میتونید نشانه گیری کنید.
یا علی مدد