1400/2/1، 06:16 عصر
سلام
خسته نباشید
مدتی پیش بود ک از آقا میلاد اجازه گرفتم که بتونم از پنل هایی که ایشون تهیه کردند برای توسعه و ساخت پنل جدید استفاده کنم که ایشون هم رضایت دادند و همچنان ازشون ممنونم
ولی نمیدونم چرا برای من برخی از قابلیت های پنل ها وجود نداشت و مجبور شدم خودم باز طراحیشون کنم اما به هرحال فواید خودش رو داشت
ولی خبری که امروز دارم این هست که پنل جدیدی ساختم که تقریبا میتونم بگم با این پنل شما هیچ استرس و سختی برای کار با سمت سرور و ذخیره سازی اطلاعات نخواهید داشت
قابلیت های این پنل مشابه پنل های آن استورج و پارسکور هست به علاوه چند قابلیت دیگه که عبارتند از
پاورقی:بیاید اصا حمایت کنیم یه انجین بزنیم
در پایین چندتا از عکس هارو میذارم که ببینید و اگر نظر یا ایده قابلیت دارید بگید تا اگه شد اعمال کنیم اگرم نشد که خداروشکر میشه برای پنل ماژول نوشت و مشکلی نخواهد بود.
Object moved
موفق باشید
نکته رو هم بگم که پلاگین پنل هم برای کانستراکت3 و هم کانستراکت 2 و هم گیم میکر و هم به صورت کتابخانه جاوا اسکریپت منتشر میشه
لینک ها رو هم قرار میدم ک اگه موفق به دریافت تصاویر نشدید از طریق لینک اقدام کنید.
تصویر6 این تصویر کاربر در پنل لاگین نکرده
تصویر5این تصویرمدیر فرعی در پنل لاگین کرده
تصویر4این تصویرمدیر اصلی در پنل لاگین کرده
تصویر3این تصویرمدیر اصلی در پنل لاگین کرده
تصویر2این تصویرمدیر اصلی در پنل لاگین کرده
تصویر1این تصویرمدیر اصلی در پنل لاگین کرده
خسته نباشید
مدتی پیش بود ک از آقا میلاد اجازه گرفتم که بتونم از پنل هایی که ایشون تهیه کردند برای توسعه و ساخت پنل جدید استفاده کنم که ایشون هم رضایت دادند و همچنان ازشون ممنونم
ولی نمیدونم چرا برای من برخی از قابلیت های پنل ها وجود نداشت و مجبور شدم خودم باز طراحیشون کنم اما به هرحال فواید خودش رو داشت
ولی خبری که امروز دارم این هست که پنل جدیدی ساختم که تقریبا میتونم بگم با این پنل شما هیچ استرس و سختی برای کار با سمت سرور و ذخیره سازی اطلاعات نخواهید داشت
قابلیت های این پنل مشابه پنل های آن استورج و پارسکور هست به علاوه چند قابلیت دیگه که عبارتند از
- ساخت بی نهایت جدول امتیاز
- ساخت بی نهایت دستاورد
- مدیریت امتیازات و دستاوردها از پنل مدیریت
- نصب آسان بر روی هاست به همراه آموزش
- ساخت جدول امتیاز معکوس
- کد قرار دادن جدول امتیاز یا دستاورد در وبلاگ ها
- ساخت بینهایت بازی
- مدیریت بازی ها از پنل مدیریت
- ساخت بینهایت متغیر برای بازی
- مدیریت متغیر ها و داده ها از پنل مدیریت
- اضافه شدن بخش کاربران برای هر بازی
- مدیریت کاربران هر بازی از پنل مدیریت
- ساخت ورژن
- انتخاب چند مدیر برای پنل(فقط توسط مدیر اصلی این کار انجام میشه)
- اضافه یا پاک کردن مدیر(فقط توسط مدیر اصلی این کار انجام میشه)
- نصب ماژول برای پنل(تقریبا مثل وردپرس درآوردم که بعدا اگه کسی خواست برای پنل ماژول بنویسه راحت باشه(چون پنل اوپن سورس اراِئه نمیشه))
پاورقی:بیاید اصا حمایت کنیم یه انجین بزنیم
در پایین چندتا از عکس هارو میذارم که ببینید و اگر نظر یا ایده قابلیت دارید بگید تا اگه شد اعمال کنیم اگرم نشد که خداروشکر میشه برای پنل ماژول نوشت و مشکلی نخواهد بود.
Object moved
موفق باشید
نکته رو هم بگم که پلاگین پنل هم برای کانستراکت3 و هم کانستراکت 2 و هم گیم میکر و هم به صورت کتابخانه جاوا اسکریپت منتشر میشه
لینک ها رو هم قرار میدم ک اگه موفق به دریافت تصاویر نشدید از طریق لینک اقدام کنید.
تصویر6 این تصویر کاربر در پنل لاگین نکرده
تصویر5این تصویرمدیر فرعی در پنل لاگین کرده
تصویر4این تصویرمدیر اصلی در پنل لاگین کرده
تصویر3این تصویرمدیر اصلی در پنل لاگین کرده
تصویر2این تصویرمدیر اصلی در پنل لاگین کرده
تصویر1این تصویرمدیر اصلی در پنل لاگین کرده