میزان درآمد از ادپلی به صورت حمایت از بازی
با سلام خدمت دوستان
دوست عزیز، tartila از بنده خواسته بودند که میزان درآمد بازی کلاغ جهنمی که در تاپیک زیر معرفی شده رو به اطلاع ایشون برسونم و یه سری موارد دیگه، که تصمیم گرفتم توی یه تاپیک اونو اعلام کنم.

لینک معرفی بازی:
http://construct2.ir/showthread.php?tid=918

خب باید عرض شود که بازی کلاغ جهنمی در ابتدا توی مایکت منتشر شد،( یعنی زمان تائیدشون نسبت به بازار بهتره خب)

بعد گذاشتنش توی قسمت انتخاب سردبیر و قسمت برگزیده، که توی دو سه روز حدود 1700 دانلود داشت.
توی بازار هم تا الان جدود 600 یا 700 دانلود و توی کندو حدود 20 عدد!

پارس هاب که تا دیشب گیر داده بود برای ایمیل زدن و از این حرفها، و ایران اپس هم به خاطر تبلیغات ادپلی تائید نکرد و گفت اگه میخواین با تبلیغ بزارین باید صبر کنین باهاشون قراردادمون بسته بشه.

خلاصه،

با توجه به اینکه در طی بازی، اگه شما به عنوان پلیر، بمیرید، باید مرحله رو ریست کنید، یه دکمه قرمز هم بالاش گذاشتم به عنوان حمایت و ریست، که مجموعا از حدود 2300 دانلود در کل مارکت ها، درآمد به روش حمایتی که من استفاده کردم، مورد استقبال زیادی قرار نگرفت.

کل نمایش ها 63 عدد بوده تا الان که مبلغش کمتراز 2000 تومان میشه 2) !!!!??

البته من خودم به شخصه دوست دارم روش های مختلف رو امتجان کنم که ظاهرا این روش به درد نخورد.

پرسیده بودند که بازی رو به بازار بگم بزاره توی بخش برگزیده، من حقیقتش به مایکت گفتم و اونا پس از این روز بررسی کرده و گذاشتن. اما به بازار تا الان دو مرتبه ایمیل زدم و گفتن که فرستادیم بخش مربوطه و امیدواریم در اون قسمت مشاهده کنین! همین!

ولی خب، نمایش در قسمت برگزیده، شرایط متفاوتی داره، یعنی بعضی وقتها خودشون میزارن،( مثل بازی جعبه های رنگی ) که بدون اطلاع من گذاشتن و بعضی وقتها هم باید التماس کرد ظاهرا....
اما کیفیت بازی یا برنامه و پتانسیل دانلود، عوامل مهم در این مورد هستند.

با توجه به اینکه من مقدار درآمد از ادپلی رو گفتم ، لطفا دوستان از ادامه کار ناامید نشن خدای نکرده! این روشی که من امتحان کردم، اینطوری جواب داده. وگرنه بعضی از دوستان درآمد بهتری داشته ان.

موفق و موید باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، kaveh_pzh ، Cyber_Amir
ممنون از اطلاع رسانی 1
پس زیاد جواب نداده ...
البته الان هم دیر نیست ، میتونی ی اپدیت بدی و سیستم تبلیغات رو جای دیگه بزاری ... مثلا همون سه تا جون باشه اگر تموم شد ، تبلیغ ببینه سه تا جون دیگه ...
برگزیده ها هم میزارن ... نگران نباش ، چون سید هم بازیش رو بعد از یه هفته اگر اشتباه نکنم گذاشتن .
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چطوری توی مایکت منتشر کردی من براشون ایمیل زدم می توانم از تبلیغ استفاده کنم. گفتند نه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1394/6/19، 04:46 عصر)mehrdad.ch نوشته است: چطوری توی مایکت منتشر کردی من براشون ایمیل زدم می توانم از تبلیغ استفاده کنم. گفتند نه.

سلام
نمیدونم والله، مگه مایکت با ادپلی مشکل داره؟
من که ارسال کردم و تائید کردنش. خخخ
  پاسخ

سپاس شده توسط:
مایکت که مشکلی نداره ...
فقط ایران اپس ، اونم بخاطر اینکه هنوز قرارداد نبستن ...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آره، ایران اپس گفت فعلا صبر کنید تا به نتیجه برسیم.
فکر کنم میخوان مذاکره ی چندماهه بکنن، خب همونی که با بازار و مایکت بستن اینم امضاء کنه دیگه .....!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوستان خسته نباشید
به هیچ وجه نگران درآمد نباشید،درآمد ادپلی واقعا خوبه
بازی "" مسابقات قهرمانی وزنه برداری"" من فقط از کافه بازار 20 هزار تومان تو 2روز درآورد،البته الان مشکلاتش رو رفع کردم و دوباره برای تایید فرستادم،در حالیکه این بازی همون اول 6 تا تک ستاره گرفت و نابود شد اما بازهم تو همین دو روز 20 هزار تومان برام کسب کرد،وای خدا اگه بازیم موفق میشد چی میشد... البته محل قرار گیری تبلیغ هم خیلی مهم هست...

راستی بازی جعبه های رنگی رو هم با کانستراکت ساختی؟ لطفا لینک کافه بازارش رو بده مرسی...
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، shazde
من بازی جعبه های رنگی رو دیدم 
خیلی جالب بود
بنظرم اگر تو اون بازی تبلیغ میگذاشت موفق تر بود ...

https://cafebazaar.ir/app/com.roozeno.ga...lbox/?l=fa
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
بازی جعبه های رنگی هم توی کانستراکت درست شده، ان شاء الله، یه مدت دیگه، سورسو برای دوستان قرار میدم.

در مورد جای تبلیغ، و تبلیغ گذاشتن، اون زمان هنوز ادپلی در کار نبود.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، Americanboy

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 2,997 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  خرید سورس بازی های شما Hamed85 4 2,487 1401/1/31، 11:02 صبح
آخرین ارسال: Hamed85
  فروش سورس شبه بازی ۴۱۱۴۸ امیرعلی فیروزبخش 0 1,535 1400/11/18، 09:09 عصر
آخرین ارسال: امیرعلی فیروزبخش
  track گوگل انالیتیکس M.Y 6 3,081 1400/10/27، 12:03 عصر
آخرین ارسال: M.Y