ثبت بازی در بنیاد ملی بازی ها
سلام دوستان
بعد تکمیل بازیم که برای انتشار به بازار فرستادم نوشتن که باید از بنیاد ملی بازی های ایرانی اقدام به گرفتن رده سنی برای بازی ترسناکم بکنم
میخواستم بدونم کسی از دوستان در این مورد تجربه ای داره و بازیشو فرستاده به این مرجع؟
اگه فرستاده لطفا بگه چند روزه ثبت میکنن و به چه چیزایی گیر میدن و نمیدن
سایتش:
ebazi.org
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
تا جایی که اطلاع دارم
بازی جدال با شیاطین قسمت آخرش مجبور شد مجور بگیره
از ایشون بپرسید
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: royapm
از اونجایی که اخیرا مارکت ها بعضی بازی های ترسناک و خشن رو مجبور به دریافت رده بندی سنی توسط خود سازنده می کنند و راهنمایی صحیحی در این باره نمیشه و سایت خود بنیاد ملی بازی های رایانه ای هم توضیحات کافی نداده. براتون یک راهنمایی ساده قرار میدم

یک نسخه از بازی تون (یا لینک دانلودش) باید فرستاده بشه به ایمیل [email protected] و توضیح بدید که رده بندی سنی بازیتون رو میخواهید

اگر عجله دارید، برای پیگیری کارهاتون هم باید تماس گرفته بشه با 88310222- 021 و داخلی 244، معمولا تا 3-4 عصر پاسخگو هستند.

(البته امیدوارم هرچه سریعتر این پروسه ها خودکار بشه و با معطل کردن بازی سازها، جلوی پیشرفت این صنعت نوپا رو نگیریم.)

صحبت های اقای مهدی فنائی در مورد شیوه دریافت رده بندی سنی برای بازی هاست

سپاس فرموش نشه [تصویر:  16.gif] 
[تصویر:  12t7_وبلاگ.png]
[تصویر:  ka39_کانال_آپارات.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: royapm ، shaygaaan
(1395/6/17، 06:49 عصر)smohammadk نوشته است: از اونجایی که اخیرا مارکت ها بعضی بازی های ترسناک و خشن رو مجبور به دریافت رده بندی سنی توسط خود سازنده می کنند و راهنمایی صحیحی در این باره نمیشه و سایت خود بنیاد ملی بازی های رایانه ای هم توضیحات کافی نداده. براتون یک راهنمایی ساده قرار میدم

یک نسخه از بازی تون (یا لینک دانلودش) باید فرستاده بشه به ایمیل [email protected] و توضیح بدید که رده بندی سنی بازیتون رو میخواهید

اگر عجله دارید، برای پیگیری کارهاتون هم باید تماس گرفته بشه با 88310222- 021 و داخلی 244، معمولا تا 3-4 عصر پاسخگو هستند.

(البته امیدوارم هرچه سریعتر این پروسه ها خودکار بشه و با معطل کردن بازی سازها، جلوی پیشرفت این صنعت نوپا رو نگیریم.)

صحبت های اقای مهدی فنائی در مورد شیوه دریافت رده بندی سنی برای بازی هاست

سپاس فرموش نشه [تصویر:  16.gif] 

من ایمیل دادم ولی انگار روند بررسی رو عوض کردن چون چیزای زیر رو خواست از من
برای اینکه رده بندی سنی رو بدن باید فرم مربوطه که 5 صفحست رو از سایت دانلود و پر کنیم و بعد امضا کنیم و باز اسکن بگیریم و همراه با داستان بازی و فیلم کامل بازی و فایل های بازی (بجز سورس یعنی عکس ها و چیزایی که تو بازی استفاده کردیم) بفرستیم به همون ایمیل تا مجوز ساخت بازی رو بدن و بدون مجوز دیگه رده بندی سنی نمیدن.
پروسه انجام مراحل تو این سایت اصلا بهینه نیست و کلی الافی داره ولی من دیگه مجبورا این کارارو کردم و فرستادم حالا نمیدونم کی ثبت میکنن
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 2,997 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  خرید سورس بازی های شما Hamed85 4 2,487 1401/1/31، 11:02 صبح
آخرین ارسال: Hamed85
  فروش سورس شبه بازی ۴۱۱۴۸ امیرعلی فیروزبخش 0 1,535 1400/11/18، 09:09 عصر
آخرین ارسال: امیرعلی فیروزبخش
  track گوگل انالیتیکس M.Y 6 3,081 1400/10/27، 12:03 عصر
آخرین ارسال: M.Y