موضوعها: 7
مکان: بهشهر
سپاسها: 1044
266 سپاس گرفتهشده در 168 ارسال
سلام.
داداش اگه میشه تو آپارات آپلود کن چون من هر چی سعی میکنم نمیره تو سایتش! ظاهرا سایتش مسدوده
بله درست شد ولی من وقتی رفتم داخلش ویدیویی با این عنوانی که گفتید ندیدم!
سپاس شده توسط:
سلام مجدد . من هم لذت بردم و خیلی زیبا بود . البته قطعا جای پیشرفت داره . موفق باشین
موضوعها: 75
مکان: مشهد
سپاسها: 1509
1438 سپاس گرفتهشده در 1046 ارسال
به به
من واقعا لذت بردم از این انیمیشن کوتاه واقعا عالی بودش
درسته که از لحاظ انیمیت مشکل زیاد داشت ولی از لحاظ مفهومی واقعا چیز مهمی بودش و من خوشحالم که امروز هم به فکر مساله مهم بیت المقدس هستن مردم چون واقعا ظلم واقع یعنی همینی که خانه خودت رو ازت بگیرن و بخوان پایتخت کشورت رو ازت بگیرن و بعد به سرزمین های اشغالی بگن اسرائیل و کشور های عربی احمق با حکومت های ترسو مثل امارات و بحرین و عربستان ظالم و ... بیان و اون رو به رسمیت بشناسن
انشالله اجرتون با خود آقا امام رضا و آقا صاحب الزمان ، که به این مساله مهم در جهان اسلام و جهان شیعه توجه داشتین امیدوارم خود حضرت زهرا دستتون رو بگیرند
فقط اون قسمتی که موشک میزد رو بهتر میشد اگر نشون می دادید که سپاه اسلام (ببین سپاه اسلام یعنی هر ارتشی که مسلمان باشن حالا میخوای لبنانی تفسیر کن ، می خوای ایرانی تفسیر کن ، می خوای افغان تفسیر کن ، یا اصلا بزار موقع ظهور حضرت) داره حمله میکنه و نشون می دادی ارتش و لشگری رو که داره به سمت اسرائیل میره و باز هم نشون میدادی که ارتش کفر و ظلم داره فرار می کنه ولی ارتش اسلام نیرو هاش رو آماده کرده بعد مثلا میتونستی هواپیما کوثر رو نشون بدی
می تونستی یه اشاره به سایت موشکی ایران بکنی به زیردریایی های سپاه و به تانک های پیشرفته سپاه ، به اسلحه ذولفقار (این یه تفنگه ، شمشیرش رو نمیگم) و خیلی چیز های دیگه و اون قسمت جالبش که سخنرانی رهبری بودش رو میتونی زیرنویس انگلیسی و عربی و عبری بزاری تا مثلا اگر یه خارجی دیدش متوجه بشه
قسمت زیبا آیه قرآنش هم همینطور میتونستی مثلا سقوط رژیم صهیونيستی رو مثلا اینطوری نشون بدی که پرچمش روی زمین افتاده ، پاره شده و داره میسوره و سپس همونطور که داره قرآن می خونه دوربین بیاد بالا و وارد مسجدالاقصی بشود و اونجا نشون بده که مسلمانان از همه اقوم و نژاد دارن اونجا نماز میخونن و میتونی یه اشاره ای به امام زمان هم در انتها بکنی
از لحاظ انیمیت هم بهت پیشنهاد می کنم به خودت سخت بگیری اون قسمتی که سنگ پرتاب میشد انیمیشن کاراکتر خیلی جالب نبودش اون قسمتی هم که نشوشن میداد مردم دارن اعتراض می کنن که تصویر سردار هم اونجا در دستانشون بودش ، اونجا بهتر بود کمی از اون حالت ایستاده کاراکترا رو خارج کنی و حد اقل از اون حالت خشک و بی تحرک بیاریشون به یه حالت پر شور و حال و پر سر وصدا و نشون بدی که اون سنگها ارتش اسرائیل رو مثل سپاه ابره نابود می کنن و خیلی چیزا دیگه و اینکه حتما باید از چفیهه استفاده بشه برای نشون دادن فلسطینی ها
موفق باشید