همکاری در توسعه بازی مدافعان حرم
(1396/3/12، 12:01 عصر)mostafanastary نوشته است:
(1396/3/12، 09:57 صبح)Dr.AR نوشته است: سلام.
یعنی میخواید شماره 2 بدید یا اینکه آپدیت کنید ؟

سلام
چطور مگه؟ مشخص نیست

برای پرداخت درون بازی. کمتر کسی حاضر میشه برای چنین سبکی پول بده. بازیهای MMO برای پرداخت درون بازی خوبن. مثل WOT و warthunder اونجا رقابت بین افراده و برای بدست آوردن تانک یا هواپیما باید چند برابر وقت بزاری. اگه میخواید نسخه جدید بدید باید یه تحول کلی داشته باشه. مدافعان حرم نمیتونه خیلی رقابتی باشه چون کسی تیم دشمن رو بازی نمیکنه . . . چراش هم مشخصه. کلا بشه استراژی با موضوع دیگه با قابلت مولتی پلیر،که رقایت داشته باشه- اونوقت میشه رو پرداخت درون بازی حساب باز کرد.

حالت دیگش اینه که بازی پولی باشه بدون پرداخت. که در اون صورت احتیاج به داستان داره. مثلا میتونید بازیگر واقعی بیارید ازشون عکس بگیرید بعد گرافیک رو کارتونی کنید. مثل دموهای بازی مکس پین max payne .

کار دیگه ای که میشه کرد. سه بعدی سازی هست. بله میدونم کانستراکت سه بعدی نداره ولی میشه از اشیا عکس گرفت. مثل مدل 3d تانک رو از 16 جهت عکس گرفت.تو premium bundle نمونش هست. و فضا رو سه بعدی جلوه داد.حالا هر چی عکس ها بیشتر باشه تصویر روون تر وبهتر میشه. 24 تایی عالیه.

اما اگر میخواید آپدیت بدید. اولا به نظرم وقتتون رو چیز دیگه بزارید بهتره ( نمیگم بازی بدی هست ، به نظرم جای پیشرفت خیلی نداره- البته از نظر بنده تازه وارد . . ممکنه اشتباه کنم). ولی اضافه کردن داستان تصویری با زیر نویس یا صدای راوی. میتونه جالب ترش کنه.
 یکی هم تصویر رو از دید دور تر بزارید Zoom out .استراتژی بیشتر میشه.

موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: Appygam
(1396/3/12، 12:38 عصر)rezamms نوشته است: به نظر من اگه شماره ۲ بدن و بازی داستانی/مرحله ای مثل کالاف دیوتی و شکل و شمایل بهتر و بیشتزی داشته باشه استقبال زیاد میگیره.
یک مشکل دیگه هم اینه که فقط بازی توی بازار هست و توی مارکت های دیگه مثل مایکت نیست.
این یک مشکل بزرگه چون بعضی ها که فکر میکنند بازار ویروسی هست از مایکت یا ایران اپس یا ... استفاده می کنند.
مثل من به یکی از دوستان پبشنهاد این بازی رو دادم ولی چون این عقیده ی ویروسی بودن بازار رو داشت نتونست دانلود کنه.
اگر هم نمیشه توی مارکت ها قرار داد خوب پس روی یک سایت باید قرار بدن که حداقل اونایی که بازار ندارن از سایت دانلود کنند
نکته ی بعدی هم اینه که اگه این بازی برای کامپیوتر هم ساخته بشه موفقیت ۲ برابر داره!

به دلایلی که قبلا هم عرض شده بود، متاسفانه فرصت نشد بازی روی مارکت های دیگه هم قرار بگیره.
اما نسخه ی جدید رو حتما برای همه تولید میکنم.

ممنون از نظرات ارزنده ی شما.

(1396/3/12، 01:30 عصر)Dr.AR نوشته است:
(1396/3/12، 12:01 عصر)mostafanastary نوشته است:
(1396/3/12، 09:57 صبح)Dr.AR نوشته است: سلام.
یعنی میخواید شماره 2 بدید یا اینکه آپدیت کنید ؟

سلام
چطور مگه؟ مشخص نیست

برای پرداخت درون بازی. کمتر کسی حاضر میشه برای چنین سبکی پول بده. بازیهای MMO برای پرداخت درون بازی خوبن. مثل WOT و warthunder اونجا رقابت بین افراده و برای بدست آوردن تانک یا هواپیما باید چند برابر وقت بزاری. اگه میخواید نسخه جدید بدید باید یه تحول کلی داشته باشه. مدافعان حرم نمیتونه خیلی رقابتی باشه چون کسی تیم دشمن رو بازی نمیکنه . . . چراش هم مشخصه. کلا بشه استراژی با موضوع دیگه با قابلت مولتی پلیر،که رقایت داشته باشه- اونوقت میشه رو پرداخت درون بازی حساب باز کرد.

حالت دیگش اینه که بازی پولی باشه بدون پرداخت. که در اون صورت احتیاج به داستان داره. مثلا میتونید بازیگر واقعی بیارید ازشون عکس بگیرید بعد گرافیک رو کارتونی کنید. مثل دموهای بازی مکس پین max payne .

کار دیگه ای که میشه کرد. سه بعدی سازی هست. بله میدونم کانستراکت سه بعدی نداره ولی میشه از اشیا عکس گرفت. مثل مدل 3d تانک رو از 16 جهت عکس گرفت.تو premium bundle نمونش هست. و فضا رو سه بعدی جلوه داد.حالا هر چی عکس ها بیشتر باشه تصویر روون تر وبهتر میشه. 24 تایی عالیه.

اما اگر میخواید آپدیت بدید. اولا به نظرم وقتتون رو چیز دیگه بزارید بهتره ( نمیگم بازی بدی هست ، به نظرم جای پیشرفت خیلی نداره- البته از نظر بنده تازه وارد . . ممکنه اشتباه کنم). ولی اضافه کردن داستان تصویری با زیر نویس یا صدای راوی. میتونه جالب ترش کنه.
 یکی هم تصویر رو از دید دور تر بزارید Zoom out .استراتژی بیشتر میشه.

موفق باشید

خیلی ممنون از نظرات شما، ان شاء الله مواردی که گفتید، لحاظ خواهد شد.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام و عرض ادب
دوستان نکات خیلی خوبی رو گفتن ب خصوص انتشار بازی تو مارکتهای دیگه و ساخت بازی برای کامپیوتر ب نظرم خیلی میتونه ب بیشتر دیده شدن بازی کمک کنه..
نظر من ب شخصه اینه ک این بازی زیاد نمیتونه پیشرفت کنه؛بهتره با اپدیتهای جزئی مثل بیشتر کردن مرحله و بیشتر شدن سلاح ها روش کار کنید و در عوض یک عنوان جدید از همین سری بدید مثلا مدافعان حرم 2 یا مدافعان حرم:جنگ خونین..ی همچین چیزی؛ینی از صفر ی چیز حدید خلق کنید با سبک تقریبا جدید..
شما میتونید همین عنوان رو با سبکی مثل بازی گذرگاه پیاده کنید و اتفاقا در اون صورت مشکل رقابت آنلاین هم تا حدودی میشه حلش کرد؛یا حتی سبکی مثل ارتش جیبی...
چون همونطور ک دوستان اشاره کردن نمیشه از این سبک پول زیادی درارد؛پس بهتره عنوان و محتوا و موضوع رو نگهدارید و سبک رو تغییر بدید...
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
از نظرات شما هم ممنونم.

اما دوستان عزیز، یه موردی که باید عرض بشه اینه که، سبک بازی مدافعان حرم، همونطور که همه ی شما عزیزان میدونین، بازی تاور دیفنس هست، و مثلا ارتش جیبی ، یا آنلاین شدنش، کلا سبک دیگه ای رو ایجاد میکنه.

در مورد بازی های دیفنس هم باید عرض کنم، تا جایی که آمار گرفتم، بازی بتلفیش(سبک دیفنس) ، حدود 100 میلیونی فروش داشته.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا مصطفی پیشنهاد میکنم حالا که حرف از بتلفیش زدید این مقاله رو مطالعه کنید
بتلفیش: ماجرای ساخت یک بازی مستقل | گیمولوژی
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، GAME MOEIN ، mostafanastary
ممنونريال قبلا خونده بودم، بازم میخونم، چشم.

شما مورد یا موارد خاصی از این متن، مدنظرتونه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام داداش بازیت عالی بود و میشد بهترشه مثلا واسه
android . ios .pc .........
بود عالی بود
و مثلا میشد با wifa با هم دیگه بازی کنن (بلوتوثی)
یا اینترنتی 39
و اینکه وبسایتی بسازید بهتر بشه
...............................................................................................
و اینکه ارپیجی زن خیلی چرته معلوم نیس چی میکنه من میزدم اصلا برخورد نمی کرد !!! 4
ولی بازی خوبی میشه  اگر خدا بخواد 63
اگه خیلیا برنده نباشن اما پیروزن خسته نباشن 41

پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
ممنون از نظرات ارزنده شما.
ان شاء الله لحاظ میکنم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
راستی برای راحت بودن کاربر
یه فرم ثبت نام بسازید تا کاربر ها راحت باشن خیلی ممنون این باشه عالی میشه
تا کاربر اگر قبلا ثبت نام کرده وارد بشه راحت تا همه زحمت هاش حدر نره
اگه خیلیا برنده نباشن اما پیروزن خسته نباشن 41

پاسخ

سپاس شده توسط:
mostafanastaryسلام
از نظرات شما هم ممنونم.

اما دوستان عزیز، یه موردی که باید عرض بشه اینه که، سبک بازی مدافعان حرم، همونطور که همه ی شما عزیزان میدونین، بازی تاور دیفنس هست، و مثلا ارتش جیبی ، یا آنلاین شدنش، کلا سبک دیگه ای رو ایجاد میکنه.

در مورد بازی های دیفنس هم باید عرض کنم، تا جایی که آمار گرفتم، بازی بتلفیش(سبک دیفنس) ، حدود 100 میلیونی فروش داشته.

خوب اصلا بشه یه سبک دیگه. برای همینه میگم یه بازی جدید بدید بهتره.

سبک دیفنس واقعا سبک موفقی هست، ولی بازیهای زیادی هست تو این سبک و رقابت سخت تره. به نظر من  بازی بتل فیش فضاش بیشتر به این سبک میاد. فضای بازی شما بیشتر به استراتژی میخوره .شما گوگل سرچ کن defense game بعد قسمت عکسها رو نگاه کن. فضا یه چیز دیگه هست. یه جور سبک ترکیبی defense-strategy .یعنی علاوه بر تاور ها Towerبشه یکسری اشیا متحرک هم گذاشت (من باشم هلیکوپتر یا تانک میزارم ) نمونه موفقش هم بازی Air Patriots البته تاور نداره شما بیا ترکیبی کار کن(این بازی رو توصیه میکنم بازی کنی ایده جالبی هست).

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mostafanastary

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مهم استخدام برنامه نویس PHP در تهران hasansanaei 0 448 1403/5/13، 08:34 صبح
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart تیم تولید بازی okgames ehsanavy 0 505 1403/2/30، 10:45 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  دعوت به همکاری از بازی سازان کانسراکت ٣ iflashlord 0 2,708 1400/1/21، 11:29 عصر
آخرین ارسال: iflashlord
  خرید اشتراکی کانستراکت 3 persiangamer 20 10,548 1400/1/21، 08:29 عصر
آخرین ارسال: persiangamer
  فراخوان نویسنده ARKEYA 0 1,568 1400/1/2، 07:36 عصر
آخرین ارسال: ARKEYA

پرش به انجمن: