موضوعها: 12
مکان: اصفهان
سپاسها: 13
5 سپاس گرفتهشده در 5 ارسال
من میخواستم کار با یونیتی رو شروع کنم اما
نمیدونم که با چه زبانی کارمو شروع کنم بعضی ها میگن با جاوا اسکریپت بازی خیلی سنگین میشه درسته؟
موضوعها: 25
مکان: مشهد
سپاسها: 104
268 سپاس گرفتهشده در 100 ارسال
سلام دوستان
جاوا زبان خیلی خوبیه اما به هیچ عنوان برای بازیسازی با یونیتی مناسب نیست
و اگر دقت کنید تمام آموزش های زبان اصلی یونیتی به زبان سی شارپ هست
از نظر خطوط کد هم زیاد با سی شارپ فرقی نداره و البته گاهی اوقات خطوطش کم تره
اگر نگم همه اکثر یونیتی کاران حرفه ای با سی شارپ کدنویسی می کنند
از لحاظ پرفرمنس بازی هم سی شارپ بهینه تره
برای یاد گیری سی شارپ در انجمن آدرساش رو دادم وب تارگت و آموزش های آقای نادری
البته خوده منم به زودی آموزش سی شارپ یونیتی رو منتشر می کنم
یا علی
عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.
موضوعها: 26
سپاسها: 17
103 سپاس گرفتهشده در 53 ارسال
در کل اگر خواستید برنامه نویسی سی شارپ یاد بگیرید دوره های مقدماتی از 0 این زبان رو تو کانالی که در امضام هستش دنبال کنید
موضوعها: 25
مکان: مشهد
سپاسها: 104
268 سپاس گرفتهشده در 100 ارسال
سلام
دوستان در یادگیری زبان برنامه نویسی همیشه 1 نکته رو مد نظر قرار بدید
هدفتون از یادگیری چیه؟!؟
سی شارپ اصلی ترین دلیلی که توصیه میشه کار باهش رو یاد بگیرید ، آموزش های گسترده یونیتی با این زبان هست
شما کافیه برید در یوتیوب اموزش یونیتی رو سرچ کنید اگر نگم همه اکثرا با سی شارپ هست خود سایت یونیتی که اصلا عمرا با جاوا اسکریپت اموزشی بزاره وب سایت های مطرح آموزشی مثل دیجیتال تاترز و یودمی اکثر آموزشاشون با سی شارپ هست
فکر می کنید دلیلش چیه؟!
شما با یادگیری سی شارپ می تونید برای اندروید کد نویسی کنید ، طراح سایت (asp) بشید.
wpf کار کنید برنامه های فرم تحت ویندوز(مترو اپلیکیشن)
و کاربردهای فراوان دیگه
اما این که بگید من جاوا یاد می گیرم که هم بتونم با کانستراکت بازی بسازم هم با یونیتی از بنیان اشتباهه
شما وقتی می خواین بازی بسازین به هیچ عنوان با دو انجین کار نکنید تمام تمرکزتون رو روی یک انجین بزارید تا بعد مدتی کار با اون حرفه ای بشید
و بتونید ایده هاتون رو پیاده کنید
نکته آخر سینتکس یک زبان رو که یاد بگیرید به آسونی می تونید زبان های دیگرو یاد بگیرید مهم یادگیری برنامه نویسی است
توصیه من اینه اگر تمایل به ساخت بازی با یونیتی دارید سی شارپ بهترین گزینه برای یادگیری است
چون به هر دلیلی اکثره آموزش ها و شرکت های داخلی و خارجی با این زبان در یونیتی کار می کنند(سی شارپ بهینه تره)
آرزوی موفقیت برای همه ی عزیزان
عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.