زبان مناسب برنامه نویسی برای یونیتی
من میخواستم کار با یونیتی رو شروع کنم اما
نمیدونم که با چه زبانی کارمو شروع کنم بعضی ها میگن با جاوا اسکریپت بازی خیلی سنگین میشه درسته؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/11، 08:57 عصر)محمد22 نوشته است: من میخواستم کار با یونیتی رو شروع کنم اما
نمیدونم که با چه زبانی کارمو شروع کنم بعضی ها میگن با جاوا اسکریپت بازی خیلی سنگین میشه درسته
سلام دوست عزیز .
خب اول از همه باید بگم که ت. تمام فیلم های اموزشی که وجود داره ( اکثریت ) از زبان سی شارپ (c#) استفاده میکنن که خب دلایلی هم واسه خودش داره . شما اگه بخوایین با جاوا اسکریپت کد نویسی کنی و یک کد ده خطی بنویسی همون کد با همون کارایی رو میتونی با سی شارپ تو سه چهار خط بنویسی که این خیلی به شما کمک میکنه و میتونید خیلی سریع و بهتر کار کنی . پیشنهاد منم به شما سی شارپه من خودمم به شخصه دارم سی شارپو یاد میگیرم چون هم قدرتمند تره هم ساده و مفهومی تر . البته این نظریه کسی که با سی شارپ فقط داره کار میکنه .
برای اموزش های سی شارپ هم تو انجمن یونیتی وبسایت وب تارگت هست برو اونجا خیلی خوب اموزش میده و من که خیلی راضی ام .
موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/11، 09:16 عصر)danials008 نوشته است: شما اگه بخوایین با جاوا اسکریپت کد نویسی کنی و یک کد ده خطی بنویسی همون کد با همون کارایی رو میتونی با سی شارپ تو سه چهار خط بنویسی که این خیلی به شما کمک میکنه و میتونید خیلی سریع و بهتر کار کنی .

سلام، با این حرفتون کاملاً مخالفم.

اوّلاً API سی‌شارپ و جاوا اسکریپت در یونیتی یکسانه، یعنی تفاوت خیلی زیادی بین تعداد خط‌های جاوااسکریپت و سی‌شارپ نباید مشاهده کنید.

ثانیاً معمولاً تعداد خط کدهایی که در سی‌شارپ می‌نویسید بیشتره. اگه باور نمی‌کنید به قسمت Scripting API سایت یونیتی مراجعه کنید، اون‌جا مثال‌هاش رو با هر دو زبان جاوااسکریپت و سی‌شارپ گذاشته و خودتون می‌تونید یک کار یکسان رو در این دو زبان مقایسه کنید.

در مورد Performance هم فکر نمی‌کنم تفاوت فاحشی بین JavaScript و C# باشه. وگرنه خود سازندگان یونیتی در مستندات به اون اشاره می‌کردند.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: fake

سلام دوستان 
جاوا زبان خیلی خوبیه اما به هیچ عنوان برای بازیسازی با یونیتی مناسب نیست
و اگر دقت کنید تمام آموزش های زبان اصلی یونیتی به زبان سی شارپ هست 
از نظر خطوط کد هم زیاد با سی شارپ فرقی نداره و البته گاهی اوقات خطوطش کم تره
اگر نگم همه اکثر یونیتی کاران حرفه ای با سی شارپ کدنویسی می کنند
از لحاظ پرفرمنس بازی هم سی شارپ بهینه تره 
برای یاد گیری سی شارپ در انجمن آدرساش رو دادم وب تارگت و آموزش های آقای نادری
البته خوده منم به زودی آموزش سی شارپ یونیتی رو منتشر می کنم
یا علی
عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.

[تصویر:  imageTut.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/11، 10:09 عصر)Mojtaba نوشته است:
(1395/4/11، 09:16 عصر)danials008 نوشته است: شما اگه بخوایین با جاوا اسکریپت کد نویسی کنی و یک کد ده خطی بنویسی همون کد با همون کارایی رو میتونی با سی شارپ تو سه چهار خط بنویسی که این خیلی به شما کمک میکنه و میتونید خیلی سریع و بهتر کار کنی .

اوّلاً API سی‌شارپ و جاوا اسکریپت در یونیتی یکسانه، یعنی تفاوت خیلی زیادی بین تعداد خط‌های جاوااسکریپت و سی‌شارپ نباید مشاهده کنید.

ثانیاً معمولاً تعداد خط کدهایی که در سی‌شارپ می‌نویسید بیشتره. اگه باور نمی‌کنید به قسمت Scripting API سایت یونیتی مراجعه کنید، اون‌جا مثال‌هاش رو با هر دو زبان جاوااسکریپت و سی‌شارپ گذاشته و خودتون می‌تونید یک کار یکسان رو در این دو زبان مقایسه کنید.

در مورد Performance هم فکر نمی‌کنم تفاوت فاحشی بین JavaScript و C# باشه. وگرنه خود سازندگان یونیتی در مستندات به اون اشاره می‌کردند.
سلام .
خب شاید شما که با دوتاش کار کردید درست میگید من فقط در حد یک هفته اموزشی با جاوا اسکریپت اشنا هستم ولی اینو از یکی از دوستان شنیدم که میگفت تو تعداد خط های کمتری میتونید ی کد با همون کارایی رو در سی شارپ بنویسید .

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/12، 01:12 عصر)hunk نوشته است:
(1395/4/11، 10:09 عصر)Mojtaba نوشته است:

با حرفتون موافقم اقا مجتبی جاوا اسکریپت زبان گسترده ای هست و به نظر خودم برای یونیتی مناسب تره و در مورد سنگین بودن هم میشه گفت c# خیلی سنگینه وجاوا اسکریپت بهینه تر هست
موفق باشید

باسلام

من با حرفتون ، هم شما و هم آقا مجتبی مخالف هستم .
یونیتی از اول با زبان c# کار شده . بیش از 90درصد بازی های یونیتی ( حرفه ای هاش ، بقیشون مهم نیستن 4  ) با C# نوشته شدن .
حتی داخل سایت خود یونیتی نیز داخل انجمن چندین بار برنامه نویس های بزرگ توصیه کردن بودن برای بازی بهتر با c# نوشته بشه .
زبان سی شارپ هیچ فرقی با جاوااسکریپت نداره ، بله این زبانم خیلی حرفه ای هست چون باهاش اپ های اندرویدی رو هم میشه ساخت و خیلی کارای دیگه ... اما توی یونیتی وقتی زبان بهتری هست اصلا استفاده از جاوا اسکریپت به صرفه نیست ، شما اگر 1 درصد هم با سی شارپ بازیت بهینه تر بشه و سرعت بهتری داشته باشه ، همین 1 درصد توی بازی های بزرگ و پرحجم تبدیل به نیمی از محبوبیت بازی میشه ...
تازه ، این در حالی هست که کتابخانه سی شارپ در یونیتی تکمیل هست و تمامی آموزش های موجود بصورت 99% اون ها با سی شارپ هست .
  پاسخ

سپاس شده توسط: fake
من الکی حرف نمی‌زنم.
این صفحه رو خودتون بخونید:
Is there a performance difference between Unity's Javascript and C#? - Unity Answers

سه تا جواب برتر رو بخونید.

اوّلی گفته بعد از بررسی به این نتیجه رسیده که در بعضی از مواقع جاوا اسکریپت یه سری کارهای اضافه می‌کنه که سرعتش یه خورده کم تر می‌شه، ولی می‌شه با همون جاوا اسکریپت کدی نوشت که به اندازه‌ی سی‌شارپ سریع باشه.

دومی همون اوّل گفته که این دو تا به صورت کلّی از لحاظ Performance فرقی ندارند.

سومی هم همون اوّل گفته که سرعت این دو تا تقریباً یکسانه، ولی در ویندوز پشتیبانی سی‌شارپ قوی‌تره.

من نمی‌گم جاوا اسکریپت یونیتی بهتر از سی‌شارپه، می‌گم تقریباً در یک حد هستند، البته سی‌شارپ یه ذره بهتر هست که اون قدرها هم مهم نیست. تمام API یونیتی هم بین این‌ها مشترکه و مشکلی پیش نمیاره. اون بازی‌سازها هم اختیارشون دست خودشون بوده، دوست داشتن سی‌شارپو انتخاب کنند، ولی دلیل نمی‌شه که بگین حتماً سی‌شارپ خوبه و جاوااسکریپت یونیتی به درد نمی‌خوره. اگه موضوع تا این حدی که شما می‌گید مهم بود در خود مستندات یونیتی نوشته می‌شد، با اینکه اون جا هم بین این دو تا هیچ تفاوتی قائل نشده، و هیچ چیزی در مورد بهتر بودن پرفرمنس سی‌شارپ نسبت به یونیتی‌اسکریپت نیومده و حتّی نمونه کدها رو در هر دو زبان گذاشته.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: fake ، amin hosseini
من خودم یه مدت #C کار کردم البته معلم خصوصی نیز داشتم. ایشون طبق گفته خودش دانشگاه شریف می رفت و از 15 سالگی برنامه نویسی می کرد. ایشون بهترین و آسان ترین زبان را #C معرفی نمود و از جاوا اسکریپ گفته های خوشایندی نشنیدم. تصمیم با شماست دوست عزیز ولی من هم ایشان و هم من #C را پیشنهاد می کنیم. 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
در کل اگر خواستید برنامه نویسی سی شارپ یاد بگیرید دوره های مقدماتی از 0 این زبان رو تو کانالی که در امضام هستش دنبال کنید
[تصویر:  banner.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

سلام
دوستان در یادگیری زبان برنامه نویسی همیشه 1 نکته رو مد نظر قرار بدید

هدفتون از یادگیری چیه؟!؟
سی شارپ اصلی ترین دلیلی که توصیه میشه کار باهش رو یاد بگیرید ، آموزش های گسترده یونیتی با این زبان هست
شما کافیه برید در یوتیوب اموزش یونیتی رو سرچ کنید اگر نگم همه اکثرا با سی شارپ هست خود سایت یونیتی که اصلا عمرا با جاوا اسکریپت اموزشی بزاره وب سایت های مطرح آموزشی مثل دیجیتال تاترز و یودمی اکثر آموزشاشون با سی شارپ هست 
فکر می کنید دلیلش چیه؟!
شما با یادگیری سی شارپ می تونید برای اندروید کد نویسی کنید ، طراح سایت (asp) بشید.
wpf کار کنید برنامه های فرم تحت ویندوز(مترو اپلیکیشن)
و کاربردهای فراوان دیگه
اما این که بگید من جاوا یاد می گیرم که هم بتونم با کانستراکت بازی بسازم هم با یونیتی از بنیان اشتباهه
شما وقتی می خواین بازی بسازین به هیچ عنوان با دو انجین کار نکنید تمام تمرکزتون رو روی یک انجین بزارید تا بعد مدتی کار با اون حرفه ای بشید
و بتونید ایده هاتون رو پیاده کنید
نکته آخر سینتکس یک زبان رو که یاد بگیرید به آسونی می تونید زبان های دیگرو یاد بگیرید مهم یادگیری برنامه نویسی است
توصیه من اینه اگر تمایل به ساخت بازی با یونیتی دارید سی شارپ بهترین گزینه برای یادگیری است
چون به هر دلیلی اکثره آموزش ها و شرکت های داخلی و خارجی با این زبان در یونیتی کار می کنند(سی شارپ بهینه تره)
آرزوی موفقیت برای همه ی عزیزان
عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.

[تصویر:  imageTut.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیستمم مورد نیاز برای یونیتی 5 ^_^ Ali ^_^ 5 4,362 1402/3/5، 10:31 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  کمترین حجم بازی محمد 82 3 1,140 1401/11/16، 11:29 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  خروجی IL2CPP در یونیتی arshia ajoudani 2 1,659 1401/11/11، 11:09 صبح
آخرین ارسال: abedi
  خروجی وب M.Y 0 1,027 1401/8/1، 04:36 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  سوال در مورد دوره شوتر اول شخص استاد رجب زاده amin hosseini 1 1,753 1400/12/20، 11:01 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani

پرش به انجمن: