آموزش حذف اسپلش سایت کوکون در خروجی اندروید از این سایت
آموزش گذاشتن اسپلش اختصاصی در خروجی کوکون آی او
سلام
حتما بازی سازایی که از انجین بازی سازیه کانستراکت 2 استفاده می کنند، با خروجی کوکون آی او آشنا هستند و با معایب این خروجی هم آشنا هستند.
مثلا اینکه این نوع خروجی اجازه نمیده که فقط اسپلش اختصاصی ما نمایش داده بشه و کوکون اسپلش خودش رو اول نمایش میده بعد اسپلش ما رو که برای رفع این مشکل هم میتونید آموزش زیر رو دانلود کنید.

دانلود این آموزش از اینجا

من در بازی "خط آتش" از همین روش استفاده کردم و هیچ مشکلی هم نداشته .

بازی رو می تونید از لینک زیر دانلود کنید.

https://cafebazaar.ir/app/ir.fabrikdesig...line/?l=fa

پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24
ب نظر من ک مشکلی نداره اسپلش سایت کوکون و این تقریبا کار درستی نیست ک بخوایم کساییک در ساخت بازیمون دست داشتند مخفی کنیم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز ، شما از طریق وب ویو یا وب ویو پلاس خروجی میگیرید . که در این حالات اسپلش کوکون نمایش داده نمیشه .
اگر از کانواس پلاس خروجی رو بگیرید ، شاهد خواهید بود که اسپلش خواهد آمد .
وب ویو نیز برخی از پلاگین هارو پشتیبانی نمیکنه و همونطوریم که از اسمش معلومه هیچ فرقی با وب ویو اندروید نداره ...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خوب میتونید فرمتش رو زیپ کنید و در پوشه assets اسپلش رو با اسپلش خودتون جایگزین کنید بعد دوباره فرمتش رو apk کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/28، 03:10 عصر)نیما نوشته است: خوب میتونید فرمتش رو زیپ کنید و در پوشه assets اسپلش رو با اسپلش خودتون جایگزین کنید بعد دوباره فرمتش رو apk کنید

این راه کار حتی روی برنامه های ساده هم بزور جوابگو هست ...
برنامه نویسی صفحه اصلی و عکس اون بصورت کد شده هست ، اگر پاک کردنش خیلی ساده بود خیلی وقت پیش انجام میشد .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بنظرم یه راهی داره که بشه آرم کوکون رو برداشت من چند بار روش کار کردم و حتی یه بار لوگو رو برداشتم ولی بازی دیگه اجرا نشد ولی مطمعنم بشه برش داشت.
من اینکارو کردم اگه کسی میتونه انجامش بده و در اختیار باقی بزاره.
بازی رو دیکامپایل کردم بعد از پوشه lib  فایل libsplash.so یا یه همچین چیزیه اسمش اینو با برنامه Hex Editor Neo (یا برنامه مشابه ) سری تغییرات کوچیک  دادم .
البته خیلی باید دیکامپایل و تست کرد تا آخرش موفق شد.
اگه موفق شدید ما رو هم بی خبر نزارید. [تصویر:  4.gif] [تصویر:  4.gif] [تصویر:  4.gif]
(1395/4/28، 07:54 صبح)hesam3 نوشته است: دوست عزیز ، شما از طریق وب ویو یا وب ویو پلاس خروجی میگیرید . که در این حالات اسپلش کوکون نمایش داده نمیشه .
اگر از کانواس پلاس خروجی رو بگیرید ، شاهد خواهید بود که اسپلش خواهد آمد .
وب ویو نیز برخی از پلاگین هارو پشتیبانی نمیکنه و همونطوریم که از اسمش معلومه هیچ فرقی با وب ویو اندروید نداره ...

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
با دستکاری فایل امضا نشده با برنامه های apkeditor سپس تغییر اسپلش > ذخیره خروجی
و بعد هم امضا کردن فایل اینکار شدنیه
[تصویر:  BANER-1.gif]
[تصویر:  LARZONAK-GIF.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/8، 04:02 صبح)aaro نوشته است: سلام

دوست عزیز من قبلا هم گفتم ، این کارا مثل فحش دادن به خودتون هست ، چرا ؟
چون دارید فکر و ذهنتونو الکی میذارید سر ی چیز الکی و بیهوده .
چرا ؟ چون این فایل ها کد شده هست ... البته ، بازم از شما ممنونم بخاطر بند ( فایل امضا نشده ) بعضیا گیر سه پیچ دادن به این اسپلش ، برای دیکد کردن فایل های جاوا ، میتونید توی اینترنت سرچ کنید ، و میتونید فایل های مربوط به اسپلش رو دیکد کنید و بعد تغییر بدید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/8، 04:19 صبح)hesam3 نوشته است:
(1395/6/8، 04:02 صبح)aaro نوشته است: سلام

دوست عزیز من قبلا هم گفتم ، این کارا مثل فحش دادن به خودتون هست ، چرا ؟
چون دارید فکر و ذهنتونو الکی میذارید سر ی چیز الکی و بیهوده .
چرا ؟ چون این فایل ها کد شده هست ... البته ، بازم از شما ممنونم بخاطر بند ( فایل امضا نشده ) بعضیا گیر سه پیچ دادن به این اسپلش ، برای دیکد کردن فایل های جاوا ، میتونید توی اینترنت سرچ کنید ، و میتونید فایل های مربوط به اسپلش رو دیکد کنید و بعد تغییر بدید .
من که شخصا مشکلی با اسپلش ندارم
برای دوستان گفتم که شاید بدردشون بخوره
ممنونم 3
[تصویر:  BANER-1.gif]
[تصویر:  LARZONAK-GIF.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب منم مشکلی ندارم ، نمیدونم بعضیا چرا اینقدر گیر دادن به اون 5 ثانیه لوگو 22
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پروژه محور ساخت بازی مار و پله mohsen_nasri 6 3,824 1403/10/24، 09:38 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 128 86,655 1403/10/23، 04:58 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 20,979 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,613 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 8,630 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100

پرش به انجمن: