نرم افزار تبدیل تصاویر پیکسلی به وکتور
تصاوير Bitmap در کامپیوتر به صورت پيكسلی ذخيره می‌شوند و هر عكس به تعدادی قسمت کوچک به نام پيكسل تقسيم می‌شود که این باعث می شود تا هنگام انجام کارهایی مانند تغییرسایز، این تصاویر کیفیت خود را از دست بدهند. برخی مواقع لازم است تا یک عکس پیکسلی را به وکتور تبدیل کنید و قابلیت بزرگتر کردن تصویر را بدون افت کیفیتش به دست آورید.
Vector Magic نرم افزاری است که به شما کمک می کند تا تصاویر بیت مپ (bitmap) را به تصاویر وکتور (vector) تبدیل کنید. این برنامه قادر است تا تصاویر با فرمت های رایج بیت مپ مانند JPEG, GIF و PNG را به تصاویری در فرمت وکتور مانند EPS, SVG و PDF تبدیل کند. در واقع با Vector Magic شما قادر خواهید بود تا به راحتی و در کمترین زمان ممکن تصاویر دیجیتالی خود را به وکتور تبدیل نمایید.

قابلیت های کلیدی نرم افزار :
 تبدیل تصاویر به وکتور، تنها با یک کلیک
 حالت Basic vectorization با تنظیمات آسان
- حالت Advanced vectorization با کنترل fine-grained
- خروجی وکتور PDF, SVG و EPS
- خروجی بیت مپ در فرمت PNG
- خروجی بیت مپ در فرمت JPG, TIF, GIF, BMP
- خروجی بیت مپ، در هر میزان zoom
- پیش نمایش قدرتمند برای بررسی نتایج
- پشتیبانی از drag و drop در رابط کاربری
- پشتیبانی از copy-paste برای ورودی
- تصاویر بسیار بزرگ Vectorize
- پشتیبانی از شفاف سازی تصویر

لینک دانلود:
Vector.Magic.v1.15

پاسخ

سپاس شده توسط: akam8180 ، [M.H.P] ، mehrad77 ، vng ، seyed ، general-sherman ، oak
اما افسوس که در سی2 نمیشه از وکتور استفاده کرد  
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سی 2 از فرمتی تصویری به نام WMF یا Windows Metafile images پیشتیبانی میکند.که این فرمت از نوع تصاویر
برداری(وکتور) است.یک نمونه تصویر برداری با فرمت wmf :

لینک دانلود
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: [M.H.P] ، ghasem ، seyed ، oak
(1393/12/14، 12:44 صبح)vng نوشته است: سی 2 از فرمتی تصویری به نام WMF یا Windows Metafile images پیشتیبانی میکند.که این فرمت از نوع تصاویر
برداری(وکتور) است.یک نمونه تصویر برداری با فرمت wmf :

لینک دانلود

این عکس وکتور هست ولی وقتی تو سی 2 باز میشه تبدیل میشه به پیکسلی و وقتی هم که بزرگش میکنی متوجه میشی که پیکسلی شده و کیفیتش خراب میشه، اصلا برای اجرای وکتور یه ادیتور خاص نیاز داره مثل برنامه فلش
و کلا سی 2 ساخته نشده برای وکتور و فقط از بیتمپ پشتیبانی میکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed
این نرم افزار خروجی های دیگه به غیر از وکتور هم میده.ما میتونیم اول تصویرمون را به وکتور تبدیل کنیم تا جزییات اون کمتر بشه بعد با فرمت مثلا png با رزوایشن بالا خروجی بگیریم.به این روش کیفیت تصاویر کوچکی که از اینترنت دانلود کردیم بهتر میشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله اینکارو میشه کرد.
که البته نرم افزار های حرفه ای تری مثل Adobe Illustrator هم هست که غیر از تبدیل میتونید خودتون تصاویر وکتور طراحی و ویرایش کنید دیگه تو اینترنت دنبال تصویر نباشید 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نرم افزار Adobe Illustrator که مقلولش جداست.اگه آدم بخواد باش کار کنه باید کلی آموزش ببینه و کلا از بازیسازی دور میمونه.من خودم اول با یونیتی شروع کردم بعد مجبور شدم برا ساخت کاراکتر و چیزای دیگه برم سراغ 3D Max. که اینقدر کار باش سخت و پیچیده بود که بعد از مدتی رهاش کردم.اصلا بازیساز نیاز نیست حتما خودش اسپرایت بسازه.برای بازیهای بزرگ چندین نفر مشارکت دارند که بیشتر اونا طراحی کاراکترها را انجام میدند.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
درسته اون برای زمانیه که بخواید حرفه ای کار کنید باید هر کس وظیفه ای داشته باشه. ولی معمولا افرادی که اینجا هستن انفرادی کار میکنن و باید خودشون همه کارها رو انجام بدن. برای همین این برنامه رو پیشنهاد دادم.
درضمن کار کردن به اون برنامه هم کار سختی نیست حداقل برای ساخت ابجکت های ساده ای که شما برای بازی استفاده میکنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من اصلا این گرافیکارو دوست ندارم 33
در عوض عاشق گرافیک پیکسلی با بلوک های بزرگ هستم 4
پیکسلو عشقه 21
  بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان فرق تصاویر پیکسلی با  وکتور چیه و اینکه اگه کیفیتشون فرق میکنه تا چه حدیست؟
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده animation box محمد 82 1 2,716 1400/6/17، 08:13 صبح
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
Brick خرید surena system MohammadHadi 5 3,537 1400/5/31، 07:11 عصر
آخرین ارسال: محمد 82