موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
من هنوز که هنوزه نتونستم بفهمم مزیت ها ، خوبی و ها بدی های این سینگالینگ به چه صورت هست !
شما که یک بازی هم ساختید ، میشه بگید چرا فرقی بین اختصاصی و عمومی سیرا نیست ؟
تا جایی که من میدونم ، حالا همینطوریم شاید روی هوا شنیده باشم ، اما خب فکر کنم گفتن برای هر اپ تا 50 یا 100 روم نهایتا پردازش میکنه !
میخواستم بدونم درسته یا نه ؟
بعد قطعی زیاد داره سرور های خود سیرا ، قطعیش باعث نمیشه سرور ها لگ بخوره ؟
البته حالا اول کاری باید از خود سیرا استفاده بشه ، که ماه های اول هزینه الکی به سرور ندید ، اما خب محدودیت زیاد داره ، بازم میگم من اصلا نمیدونم محدودیت هاش از چی قرار هست .
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
واقعا خیلی حیفه که آدم اینقدر زحمت بکشه بازی هایی رو بسازه که با نمونه های خارجی چه بسا هم خانواده باشن و از اونا کم نداشته باشن ، اما نمونه ایرانیش حمایت نشه .
واقعا بده ...
موضوعها: 4
سپاسها: 21
63 سپاس گرفتهشده در 23 ارسال
سلام . در ورژن دوم پونگال هوش مصنوعی به طور فوق پیشرفته اضافه خواهد شد و کمبود پلیر آنلاین رو جبران میکنیم .
احتمالا حجم بازی هم کاهش پیدا میکنه و انرژال های جدیدی به بازی اضافه میشه . به جای اینکه کارت های انرژال رو خریداری کنید همش در دسترس قرار میگیره ولی قدرت هاشون ضعیفه و سیستم ارتقا دادن کارت ها رو پیاده سازی خواهیم کرد . امیدواریم این بازی بتونه جایگاه خوبی رو بین بازی های ایرانی به دست بیاره .
تشکر از دوستانی که بازی رو چندین مرتبه دانلود کردن و باگ ها رو دقیق به ما گزارش دادن تا نسبت به رفع آن اقدام کنیم .
در نسخه جدید تمامی باگ های گزارش برطرف شده . احتمالا آیکون بازی نیز تغییراتی خواهد داشت .
سپاس از همراهیتون تا این لحظه
-دیمانید استودیو
موضوعها: 0
سپاسها: 5
3 سپاس گرفتهشده در 2 ارسال
آقا بازیتون که از بازار حذف شده،خوب اگه میخواستین آپدیت بدین،چه کاری به حذف بازی بود،ورژن جدید رو آپلود میکردین خودش بروز میشد دیگه...
موضوعها: 2
مکان: iran
سپاسها: 523
253 سپاس گرفتهشده در 147 ارسال
سلام
عالی بود
میخواستم دیشب دانلود کنم که حذف شده بود
یه سوالی ازتون داشتم
توی عکس ها معلومه که کاربر به کاربر دیگه مثل بازی هایی مانند هشت خوان میشه نوشته های آماده رو برای دیگران فرستاد
چطور میتونم همچین امکانی رو در کانستراکت پیاده کنم؟؟
-- همینی که هستی باش --