به نظر شما بازی پونگال در چه حدی است ؟
نمره 0 تا5
0%
0
نمره 6 تا 10
12.50%
1
نمره 11 تا 15
12.50%
1
نمره 15 تا 20
12.50%
1
نمره بالای 20
62.50%
5
8 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

پونگال (آنلاین) منتشر شد
(1395/7/9، 09:23 عصر)hesam3 نوشته است: سلام

خسته نباشید ، بازی زیبایی هست ، امیدوارم دسترنج زحماتتون رو ببینید .

برای بازی فکر کنم از مولتی پلیر و سینگالینگ استفاده کردید ، میخواستم بدونم اگر از سینگالینگ استفاده کردید ، سرور رو اختصاصی خریدید یا از سرور های سیرا استفاده میکنید ، ( البته تنها برای سینگالینگ ) .
اگر اختصاصی خریدید لطف کنید هزینه ماهانه رو هم بگید چطوری هست و چی خریدید .
اگر نخواستید عمومی بگید ، خصوصی بگید ، اگر هم نخواستید کلی ، نگید .

موفق و پیروز باشید .

سلام . نظر لطفتونه . 

بله از مولتی پلیر خود کانستراکت استفاده شده . برای سیگنالینگ هم در ابتدا خریداری کردیم و سرور خودمون رو راه اندازی کردیم اما متوجه شدیم هیچ تفاوتی نداره . بازی در حال حاضر برای سیگنالینگ از خود سرور سیرا استفاده میکنه wss://multiplayer.scirra.com
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من هنوز که هنوزه نتونستم بفهمم مزیت ها ، خوبی و ها بدی های این سینگالینگ به چه صورت هست !

شما که یک بازی هم ساختید ، میشه بگید چرا فرقی بین اختصاصی و عمومی سیرا نیست ؟

تا جایی که من میدونم ، حالا همینطوریم شاید روی هوا شنیده باشم ، اما خب فکر کنم گفتن برای هر اپ تا 50 یا 100 روم نهایتا پردازش میکنه !
میخواستم بدونم درسته یا نه ؟
بعد قطعی زیاد داره سرور های خود سیرا ، قطعیش باعث نمیشه سرور ها لگ بخوره ؟

البته حالا اول کاری باید از خود سیرا استفاده بشه ، که ماه های اول هزینه الکی به سرور ندید ، اما خب محدودیت زیاد داره ، بازم میگم من اصلا نمیدونم محدودیت هاش از چی قرار هست .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/9، 11:25 عصر)hesam3 نوشته است: من هنوز که هنوزه نتونستم بفهمم مزیت ها ، خوبی و ها بدی های این سینگالینگ به چه صورت هست !

تا جایی که من میدونم ، حالا همینطوریم شاید روی هوا شنیده باشم ، اما خب فکر کنم گفتن برای هر اپ تا 50 یا 100 روم نهایتا پردازش میکنه !

البته حالا اول کاری باید از خود سیرا استفاده بشه ، که ماه های اول هزینه الکی به سرور ندید ، اما خب محدودیت زیاد داره ، بازم میگم من اصلا نمیدونم محدودیت هاش از چی قرار هست .

هیچ جای سایت سیرا من ندیدم که حرف از محدودیت بزنه و کاملا نامحدوده تا جایی که من اطلاع دارم .
بعدم سیگنالینگ اصلا کار خاصی نمیکنه که بخواد لگ و اینا ایجاد کنه . تنها کارش اینه دو نفرو بهم وصل میکنه . 
ما هنوز بازیمون زیاد پلیر های آنلاینش بالا نرفته و متاسفانه نمیتونم اطلاعات دقیق تری در این زمینه در اختیارتون قرار بدم . 
بهتره صبر کنیم و ببینیم نتیجه به چه صورت خواهد بود ! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/9، 11:45 عصر)Mehrshad Farahani نوشته است:
(1395/7/9، 11:25 عصر)hesam3 نوشته است: من هنوز که هنوزه نتونستم بفهمم مزیت ها ، خوبی و ها بدی های این سینگالینگ به چه صورت هست !

هیچ جای سایت سیرا من ندیدم که حرف از محدودیت بزنه و کاملا نامحدوده تا جایی که من اطلاع دارم .
بعدم سیگنالینگ اصلا کار خاصی نمیکنه که بخواد لگ و اینا ایجاد کنه . تنها کارش اینه دو نفرو بهم وصل میکنه . 
ما هنوز بازیمون زیاد پلیر های آنلاینش بالا نرفته و متاسفانه نمیتونم اطلاعات دقیق تری در این زمینه در اختیارتون قرار بدم . 

الان می تونید تخمین بزنید پلیر هاتون چن نفر هستند؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/10، 01:27 صبح)mahdi_R8095 نوشته است:
(1395/7/9، 11:45 عصر)Mehrshad Farahani نوشته است:

الان می تونید تخمین بزنید پلیر هاتون چن نفر هستند؟

سلام 
به طور دقیق 120 نفر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
واقعا خیلی حیفه که آدم اینقدر زحمت بکشه بازی هایی رو بسازه که با نمونه های خارجی چه بسا هم خانواده باشن و از اونا کم نداشته باشن ، اما نمونه ایرانیش حمایت نشه .
واقعا بده ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan
سلام . در ورژن دوم پونگال هوش مصنوعی به طور فوق پیشرفته اضافه خواهد شد و کمبود پلیر آنلاین رو جبران میکنیم .
احتمالا حجم بازی هم کاهش پیدا میکنه و انرژال های جدیدی به بازی اضافه میشه . به جای اینکه کارت های انرژال رو خریداری کنید همش در دسترس قرار میگیره ولی قدرت هاشون ضعیفه و سیستم ارتقا دادن کارت ها رو پیاده سازی خواهیم کرد . امیدواریم این بازی بتونه جایگاه خوبی رو بین بازی های ایرانی به دست بیاره . 
تشکر از دوستانی که بازی رو چندین مرتبه دانلود کردن و باگ ها رو دقیق به ما گزارش دادن تا نسبت به رفع آن اقدام کنیم . 
در نسخه جدید تمامی باگ های گزارش برطرف شده . احتمالا آیکون بازی نیز تغییراتی خواهد داشت .

سپاس از همراهیتون تا این لحظه
-دیمانید استودیو
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، chips
آقا بازیتون که از بازار حذف شده،خوب اگه میخواستین آپدیت بدین،چه کاری به حذف بازی بود،ورژن جدید رو آپلود میکردین خودش بروز میشد دیگه...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
عالی بود
میخواستم دیشب دانلود کنم که حذف شده بود

یه سوالی ازتون داشتم
توی عکس ها معلومه که کاربر به کاربر دیگه مثل بازی هایی مانند هشت خوان میشه نوشته های آماده رو برای دیگران فرستاد
چطور میتونم همچین امکانی رو در کانستراکت پیاده کنم؟؟
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/15، 02:57 عصر)GAME MOEIN نوشته است: سلام
عالی بود
میخواستم دیشب دانلود کنم که حذف شده بود

یه سوالی ازتون داشتم
توی عکس ها معلومه که کاربر به کاربر دیگه مثل بازی هایی مانند هشت خوان میشه نوشته های آماده رو برای دیگران فرستاد
چطور میتونم همچین امکانی رو در کانستراکت پیاده کنم؟؟

سلام . این امکان با استفاده از شئی مولتی پلیر کانستراکت و اکشن send message فراهم شده .
به طوری که متن مورد نظر در قالب یک پیام به حریف ارسال میشه و هنگام دریافت پیام باکس به نمایش در میاد و متنی که با پیام ارسال شده رو نمایش میده .
موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: GAME MOEIN

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 601 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 239 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 646 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  بازی تانک وار کامل شد (:--ALI--:) 0 952 1402/12/7، 03:57 عصر