موضوعها: 19
سپاسها: 839
541 سپاس گرفتهشده در 255 ارسال
انجین جالبی بنظر میاد و بنظر قدرت مند هستش در زمینه های مختلف و رابط کاربری نسبتا ساده ای داره ، فقط من موقع ثبت فرم کشور ایران رو دیدم در لوکیشن و امیدوارم در قسمت های بعدی هم همینطور کشور مارو ساپورت کنن و تحریم نشیم ! فک کنم بتونه انجین راضی کننده ای باشه ، حداقل تبلیغ و تصاویر ک اینو میگه باید در عمل تستش کرد : در ضمن ممنون از شما اقا مهرداد بابت معرفی
موضوعها: 1
سپاسها: 507
641 سپاس گرفتهشده در 295 ارسال
ممنون آقا مهرداد گل. ویدیوها و عکساشو تو اینستاگرام دیدم.بنظرم انجین بدرد بخور و با عرضه ایه.کار بچه های مجارستانه.امیدوارم بشه پلاگین براش ساخت .
حرفای شما کاملا درسته.
بدترین کار اینه که وقت خودت رو صرف این کنی که کدوم انجین بهتره. بهترین کار اینه که فقط تمرکز کنی روی بازیت بعد ببینی کدوم انجین سریعتر هدفت رو به تصویر میکشه. همه ی انجین ها از یه سری موارد مشابه مثل متغیر و کاندیشن و غیره استفاده میکنن. یعنی همشون عین همن.و سوییچ کردن بینشون راحته.
شما بچسب به بازیت. همین الان. با هر انجینی که دوست داری. وقتی یه گیم رو میسازی بعد میفهمی کم و کاستیهای خودت و انجین چی بوده. از دور نگاه نکن. بیا جلو و بساز. بذار شکست بخوری. طوری نیست. تجربه ات رو میبره بالا. من اسمش رو شکست نمیذارم. "پیشروی به جلو" میذارم.
موضوعها: 17
مکان: مشهد
سپاسها: 123
161 سپاس گرفتهشده در 68 ارسال
سلام بچه ها انجینش رو نگفتند با چی نوشتند؟ به قیافش فکرنم C# (.net) بخوره