پلاگین درخواست پلاگین صدا
سلام دوستان کسی پلاگین برای صدا داره چون با پلاگین خود کانستراکت که صدا هارو میزارم بعد چند دقیقه بازی کردن صدا ها از کار میفته ممکنه مشکل با گذاشتن پلاگین جدید حل بشه
MR ANDROID

[تصویر:  64gfa8akeqkr_t.jpg]

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/11، 02:23 صبح)mahdiyar نوشته است: سلام دوستان کسی پلاگین برای صدا داره چون با پلاگین خود کانستراکت که صدا هارو میزارم بعد چند دقیقه بازی کردن صدا ها از کار میفته ممکنه مشکل با گذاشتن پلاگین جدید حل بشه

خسته نباشی دلاور کوچک 5
خب، راستشو بخوای پلاگین صدای کانستراکت هیچ ایرادی نداره و گزینه هایی که براش تعریف شده، به درستی کار میکنه. شاید تو به خوبی(در Event sheet) برنامه ریزیشون نکردی.
نیازی به پلاگین جدید نیست، یه اسکرین شات از کدنویسی هایی که برای صدا تعبیه کردی بفرست تا برات بگم ایراد کار از کجاست.
 [تصویر:  z47z_ezgif.com-optimize.gif]
تیم آموزشی و بازیسازی دلتا
ارتباط با ما: woks1@  و  [email protected]
16 بزرگترین تاپیک منبع بازیسازی انجمن کانستراکت: لینک

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdiyar
سلام
همونطور که توی تایپیک قبلیتون گفتم , گویا مشکل از نسخه های جدید کانس هست و گفتم که خودمم با نسخه های بالا این مشکل رو داشتم
ولی همین دو روز پیش با نسخه ی r244 64 bit خروجی گرفتم از کانس و بعد هم از کوکون خروجی گرفتم و صدا ها رو پخش میکنه و مشکلی نداره.
  پاسخ

(1397/6/11، 02:10 عصر)shazde نوشته است: سلام
همونطور که توی تایپیک قبلیتون گفتم , گویا مشکل از نسخه های جدید کانس هست و گفتم که خودمم با نسخه های بالا این مشکل رو داشتم
ولی همین دو روز پیش با نسخه ی r244 64 bit خروجی گرفتم از کانس و بعد هم از کوکون خروجی گرفتم و صدا ها رو پخش میکنه و مشکلی نداره.
بله نسخه r244 رو دانلود همکردم اما پرژه هام رو نمیتونم داخلش باز کنم چون با نسخه بالا تر ساختم و نمیتونم از اول هم شروع کنم چون زمان زیادی رو براشون گذاشتم, و گفتم شاید با جایگزین کردن پلاگین مشکلم حل بشه  39
MR ANDROID

[تصویر:  64gfa8akeqkr_t.jpg]

پاسخ

سپاس شده توسط:
این مشکل شما قبلا حل شده داخل انجمن سرچ کنید و مشکلتون رو حل کنید
  پاسخ

لینک دانلود
  پاسخ

(1397/6/12، 12:37 عصر)mahdiyar نوشته است:
(1397/6/11، 02:10 عصر)shazde نوشته است: سلام
بله نسخه r244 رو دانلود همکردم اما پرژه هام رو نمیتونم داخلش باز کنم چون با نسخه بالا تر ساختم و نمیتونم از اول هم شروع کنم چون زمان زیادی رو براشون گذاشتم, و گفتم شاید با جایگزین کردن پلاگین مشکلم حل بشه  39

فایل capx رو با winrar باز کنید , بعد فایل caproj رو با نوت پد یه هر برنامه ویرایش متنی باز کنید
و بعد نسخه فعلی کانستون رو که توی فایل متنی نوشته شده پاک کنید و بجاش نسخه ی فعلی رو بنویسید
به این شکل

کد:
   <saved-with-version>26100</saved-with-version>

به این تغییر بدید

<saved-with-version>24400</saved-with-version>
  پاسخ

(1397/6/11، 02:23 صبح)mahdiyar نوشته است: سلام دوستان کسی پلاگین برای صدا داره چون با پلاگین خود کانستراکت که صدا هارو میزارم بعد چند دقیقه بازی کردن صدا ها از کار میفته ممکنه مشکل با گذاشتن پلاگین جدید حل بشه

سلام دوست عزیز

مشکل شمارو من داشتم که اینجا حل شد!
اخربن نظر گفتم باید چیکار کنید.
[تصویر:  v2vy_magry_game_logo_39;.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,369 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,329 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,953 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,199 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,610 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: