1397/10/14، 03:19 صبح
من بازی رو اجرا کردم تنها مشکلی یکی اینه گوشه صفحه سفیده و یکم اگه گرافیک بهتری داشته باشه عالی میشه
گریز از بزرگراه
|
1397/10/14، 03:19 صبح
من بازی رو اجرا کردم تنها مشکلی یکی اینه گوشه صفحه سفیده و یکم اگه گرافیک بهتری داشته باشه عالی میشه
1397/10/14، 06:13 صبح
(1397/10/14، 03:19 صبح)kiarash نوشته است: من بازی رو اجرا کردم تنها مشکلی یکی اینه گوشه صفحه سفیده و یکم اگه گرافیک بهتری داشته باشه عالی میشه سلام ، ممنون بابت دانلود و بازی : خب بحث گرافیک بازی خیلی پیچیدست ، ساخت گرافیک بازی رو من بر عهده داشتم و متاسفانه من حرفه اصلیم برنامه نویسی هستش ، دلیل اینکه هم چرا چطور این اتفاق ها افتاد و من مجبور به انجام اونا شدم هم این بود که خیلیم دیر در رویداد ثبت نام کردیم و فرصت پیدا کردن گرافیستی ک با شرایط ما بتونه خودشو سازگار کنه رو نداشتیم ! مورد بعدی هم زاویه دوربین بازی بود ک باید طراحی میکردم ، من در تجربه های قبلی ای ک داشتم از نمای بقل کار میکردم و به اصطلاح تنها زاویه ای بود که تاحالا طراحی کردم ! و این زاویه تاپ داون برای اولین بار اونم توی رقابت تست کردنش نتیجش این شد که میبینید ! مخصوصا زمانی ک میخواستم انیمیشن های بازی رو درست کنم (از اونجایی که با کانستراکتم کار میکردم) خیلی گیج بودم و زمان زیادی رو از دست می دادیم سر هر موتور یا چیزهای غیره ک باید طراحی میکردیم و محبور بودیم از شیوه های غیر حرفه ای پیش بریم ک فقط بتونیم ب موقع بازی رو تموم کنیم . حتی چندین بار برای تصادف موتور دنبال یک تصویر یا یک فیلم گشتم اما پیدا نکردم و این شد که مجبور شدم بصورت ذهنی یک حرکتی بزنم (شما فرض کن برای اولین بارت بخوای یک ارت بازی رو بزنی) . ولی در کل درسته کار مورد علاقمه انجام ندادم ولی خب نتیجه کار کمی رضایت بخش بود برام (این حس رو اولین بار نسبت ب یک کار دارم ) مخصوصا اینکه داشتیم بصورت گروهی و دور کاری پروژه رو پیش میبردیم یک حس لذت بخشی داشت برامون که تجربه کردنشو بهمتون پیشنهاد میدم ! از گیم دیزاین حرفه ای اقا مهدی تا ساخت بی نقص اقا محمد ، از شب تا صبح انلاین بودن تو گروه و کار روی پروژه همش برام جالب بود تجربه خیلی خوبی بود با تمام سختی ها و مشکلات موجود ! در نهایت امیدوارم در اینده با همین تیم بتونیم کمبود های این بازی رو جبران بکنیم و بازی های بهتری بسازیم ! اینم بگم ک خیلیا کار بصورت دور کاری رو غیر ممکن میدونستن و سمتش نمیرفتن و بهانه های مختلف میاوردن ، باید بگم که ما سه نفر هرکدوممون جدا از مسائل درسی ، با سیستم های داغون و موبایل های داغون تر، این کار رو انجام دادیم میتونم بگم ک کسی ک هدفش مشخص باشه و تلاشش رو بکنه غیر ممکن براش بی معنی هستش . زیاد طولانی شد ، امیدوارم همتون موفق باشید
1397/10/14، 05:59 عصر
درود بر شما و خسته نباشید به شما و تیمتون
امیدوارم توی مسابقه برنده بشید، منم کامنت گذاشتم و ستاره دادم . موردی هم که مشاهده کردم، البته خیلی جدی نیس : وقتی ترمز میزنی، بعد از برداشتن دست از روی پدال ترمز، سرعت میره روی 120، در صورتیکه در حالت IDLE سرعت 80 هست . شما خودتون استادین، این موردو گفتم که مورد بررسی قرار بدین و ایشالا مورد توجه داورا هم قرار بگیره
1397/10/14، 09:20 عصر
(1397/10/14، 05:59 عصر)hamid5700 نوشته است: درود بر شما و خسته نباشید به شما و تیمتون سلام ممنون لطف کردید واقعا حتما بررسی میکنم. ![]() ![]() ![]() ![]()
1397/10/24، 04:51 عصر
سلام دوستان
دوستان رقابت بین بازی های کژوال کمپ نسبت به قبل خیلی سنگین تر شده. به حمایت شما دوستان انجمنی بیشتر از قبل نیاز داریم. دوستانی که قصد دارن از ما حمایت کنند، لطف کنند بازی مون رو بازی کنند. چون اولا برای خودم اینکه بفهمم چند نفر بازیی که روش زحمت کشیدیم رو دوست دارن و بازی میکنن خیلی منو خوشحال میکنه... و ثانیاً... معیار مسابقه همینه که چند نفر و به چه مدت بازی تون رو بازی میکنند ![]() حالا شاید براتون سوال پیش بیاد که « چطور میفهمن که چه موقع کاربر بازی رو بازی میکنه یا بازی نمیکنه » در مورد این سوال به طور مفصل بعدا توضیح میدم و در کل خیلی خوشحال میشیم اگه بازی رو بازی کنید و دوما بازی رو به دوستان خودتون هم معرفی کنید. و یه نکته ی دیگه... سایت بازیاتو اخیرا مقاله ای برای نقد و بررسی بازی « گریز از بزرگراه » منتشر کرده. بررسی بازی گریز از بزرگراه؛ بینهایتی میان پیروزی و شکست بازی « گریز از بزرگراه » رو میتونید از کافه بازار دریافت کنید. تو بزرگراه بهتون خوش بگذره... |
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
بازی جورچین خیلی ساده | Hadika | 4 | 600 |
1404/3/15، 04:26 عصر آخرین ارسال: Hadika |
|
بازی فضاپیما در مایکت | ya mahdi | 0 | 238 |
1404/1/5، 09:50 صبح آخرین ارسال: ya mahdi |
|
بازی runner نسخهی ۴ منتشر شد. | ehsanavy | 0 | 646 |
1403/2/30، 10:34 صبح آخرین ارسال: ehsanavy |
|
بازی تانک وار کامل شد | (:--ALI--:) | 0 | 952 |