آیا این پکیج را میخواهید؟
بله میخواهم
73.33%
22
نه نیازی ندارم
26.67%
8
30 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

پکیج ویژه وینوس + آموزش تصویری
یه مشکل گنده داره ، بازی من افقیه و تو وینوس هم افقی رو میزنم اما تو گوشی عمودی میاره و کلا همه چیش بهم میریزه . مشکلی که تو کوکون نبود . چرا ؟؟!!؟؟
تصویر اصلی بازی در کانستراکت یا خروجی کانواس پلاس کوکون :
[تصویر:  Untitled.png]
تصویر بازی در خروجی وینوس :
[تصویر:  photo6024076329021976985.jpg]
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/3/11، 11:20 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/3/11، 09:00 عصر)error20 نوشته است:
(1398/3/11، 11:21 صبح)یmiladesign نوشته است: خودش توی این خط نوشته مشکل کجاس
میخواد این فایل رو دانلود کنه ولی نمیتونه. یا نصفه دانلود شده.
به آدرس زیر برید و پوشه gradle-3.3-all رو حذف کنید و دوباره با فیلترشکن خروجی بگیرید.

کد:
C:\Users\hosein\.gradle\wrapper\dists\

طبق حرف شما پیش رفتمو خروجی داد ولی مشکل اینه ک بعد از نصب صفحه سیاهه.هم تو اندروید ۷ و اندروید ۴ امتحان کردم.پلاگین touch wrap rex بود ک نیاز به نصب نداشت.مشکلی داره با این پلاگین خروجی وینوس؟!(ویرایش:بله با پلاگین touch wrap rexمشکل داره متاسفانه)

فکر میکنم اشتباه میکنید ...
اگر touch wrap rex مشکل داشته باشه که هیچی دیگه ... ولی فکر میکنم شما اشتباه میکنید ؛ چون چند تا از دوستان رو دیدم بدون مشکل اجرا کردند .
من با اون پلاگین خروجی گرفتم صفحه سیاه بود و به جاش touch رو جایگزین کردم درست شد.نمیدونم برا من ک نشد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/3/11، 11:27 عصر)محمد 82 نوشته است: یه مشکل گنده داره ، بازی من افقیه و تو وینوس هم افقی رو میزنم اما تو گوشی عمودی میاره و کلا همه چیش بهم میریزه . مشکلی که تو کوکون نبود . چرا ؟؟!!؟؟
تصویر اصلی بازی در کانستراکت یا خروجی کانواس پلاس کوکون :
[تصویر:  Untitled.png]
تصویر بازی در خروجی وینوس :
[تصویر:  photo6024076329021976985.jpg]
وینوس این گزینش تو زبان فارسی مشکل داره و باید برعکس انتخاب کنید اما تو زبان انگلیسی این مشکل وجود نداره
گروه بازی سازی دلفین
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
دم شما گرم . درست شد . همون انگلیسیش کردم .

ولی انگار همچنان از پلاگین بروزر نمیشه تو خروجی کانواس پلاس استفاده کرد درسته ؟؟؟ امتحان کردم نشد .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/3/12، 03:36 عصر)محمد 82 نوشته است: دم شما گرم . درست شد . همون انگلیسیش کردم .

ولی انگار همچنان از پلاگین بروزر نمیشه تو خروجی کانواس پلاس استفاده کرد درسته ؟؟؟ امتحان کردم نشد .

میتونید توی فایل زبان فارسی برنامه جای افقی و عمودی رو عوض کنید.

خروجی کانواس پلاس وینوس همون کانواس پلاس کوکون هستش و هیچ فرقی ندارن. احتمالا توی نسخه بعدی وینوس کلا برش دارم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چی رو برمیدارین ؟؟؟ خروجی کانواس پلاس رو ؟؟؟ نه نه . اصلا اینکارو نکنید . این خروجی نسبت به اون یکی ها پرفورمنس و مشکلات کمتری داره . هرکی هم که بقیه خروجی هارو میخواد از همونا استفاده میکنه دیگه . 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/3/12، 06:45 عصر)محمد 82 نوشته است: چی رو برمیدارین ؟؟؟ خروجی کانواس پلاس رو ؟؟؟ نه نه . اصلا اینکارو نکنید . این خروجی نسبت به اون یکی ها پرفورمنس و مشکلات کمتری داره . هرکی هم که بقیه خروجی هارو میخواد از همونا استفاده میکنه دیگه . 

بله کانواس پلاس رو احتمالا بردارم.
یا یه نسخه دیگه از وینوس میزنم. هنوز هیچی معلوم نیست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.اقا میلاد من پلاگین touch wrap rex رو تست کردم صفحه سیاه شد و بالا نیومد.با این پلاگین کار نکنیم؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/3/12، 09:06 عصر)error20 نوشته است: سلام.اقا میلاد من پلاگین touch wrap rex رو تست کردم صفحه سیاه شد و بالا نیومد.با این پلاگین کار نکنیم؟؟

با این پلاگین کار نکردم و نمیدونم کار میکنه یا نه. اگه روی کوکون کار نمیکرد اینجا هم کار نمیکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه همین پلاگینو من تو همین بازی باهاش کار کردم و خروجی گرفتم و اصلا اساس کار ماست . مشکلی نداره وینوس باهاش. درمورد حذف کانواس پلاس هم لطفا اینکارو نکنید .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پروژه محور ساخت بازی مار و پله mohsen_nasri 6 3,807 1403/10/24، 09:38 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 128 86,462 1403/10/23، 04:58 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 20,911 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,601 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 8,600 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100

پرش به انجمن: