پلاگین فول اسکرین برای همیشه FullScreen For Ever
پرتاب کاغذ توی مایکت
بزنی میاره
سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1398/10/9، 04:06 عصر)amin COD نوشته است: پرتاب کاغذ توی مایکت
بزنی میاره

دانلودش کردن خیلی باحال جذاب هستش فقط یه مشکل داره که اینه بازی اسمش پرتاب کاغذ هستش ولی اجزای داخل بازی همه انگلیسی هستند
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

اره می خواستم توی گوگل پلی منتشرش کنم که نشد
مایکت هم برگزیدش نکرد
دیگه هیچ 21
سهراب سپهری

ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

(1398/10/9، 11:42 عصر)amin COD نوشته است: اره می خواستم توی گوگل پلی منتشرش کنم که نشد
مایکت هم برگزیدش نکرد
دیگه هیچ 21

سلام و عرض ادب خدمت آقا محمد امین
من بازیتون رو دیدم. اولا تبریک میگم چون بازی در عین سادگی بسیار لذت بخش بود و من بشخصه لذت بردم. اما به نظرم اصلا نباید تعجب کنید که بازیتون دانلود بالایی نگیره و یا برگزیده مایکت نشه... دلیلش خیلی ساده هست چون این سبک بازیها به نظر بنده اصلا بازی کاربر ایرانی پسند نیست. کاربرهای ایرانی یک سری بازیهای مشخصی رو میپسندن که نمونه هاش همون نمونه های پرفروش مارکتهای ایرانی هست. در عوض بازی شما پتانسیل بسیار بالایی برای موفقیت توی گوگل پلی داره. این سبک بازیها بشدت مورد علاقه کاربرهای غیر ایرانی هست. (شاید به راحتی بتونه بالای یکصد هزار دانلود بگیره)...
به نظرم تمام تلاشتون رو بکنید که بازی توی گوگل پلی منتشر بشه (بدون پرداخت درون برنامه ای و فقط تبلیغات ادموب). حتما راهش رو پیدا میکنید و صد البته این گلگی بنده از مدیران این انجمن هست چراکه بنده قبلا هم پیشنهاد کرده بودم که گروهی از بزرگان انجمن مجموعه ای رو به وجود بیارن که کارش نشر آثار بچه های انجمن در مارکتهای اندرویدی html5 و ios باشه. یعنی این مجموعه با بازیسازها قرارداد ببنده و بازی رو از اونها بگیره و توی مارکتهای مختلف یا بفروشه یا منتشر کنه و درصد خودش رو از این فرایند برداره. به جای اینکه بچه ها تک به تک دنبال رجیستر شدن و نشر کارهاشون با هزار بدبختی توی گوگل پلی باشن این مجموعه در قالب ناشر و با برند خودش آثار رو منتشر کنه. اما متاسفانه کسی از دوستان و مدیران تلاشی در این جهت انجام ندادن و نتیجه این میشه که بازیهای با پتانسیل بالایی مثل همین بازی آقا محمد امین توی مارکت ایرانی محو میشن.
آقا محمد امین جسارتا به عنوان یک بیننده عامی یک نظر هم درباره بازیتون بدم.
شاید اگر من بودم پارامتر باد با شدتهای متفاوت و در جهات مختلف روهم به بازی اضافه میکردم. اولا سبد رو بزرگتر میکردم (با گرافیک بهتر) تا بازی آسون تر بشه در عوض سختی تاثیر باد به کاغذ رو اضافه میکردم به بازی. بکگراند رو هم یک محیط گرافیکی انیمیشنی فضای باز با رنگهای شاد و با یک درخت بزرگ در مرکزیت بکگراند که میزان شدت و جهت باد با حرکت شاخه های اون درخت به جهت و شدت باد تغییر کنه میگذاشتم تا بازیکن با نگاه به حرکت شاخه های درخت میزان و جهت باد رو تشخیص بده و زاویه پرتاب و شدت رو متناسب با باد تنظیم کنه. تا این بازی زیبای شما جذابیتش دو چندان بشه اما بازهم تاکید میکنم نه برای مارکت ایران...
ارادتمند. 
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، mahdi.p ، amin COD
از ایده ی درختت خیلی خوشم اومد
نکته ظریف ولی مهمی بود
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، amin COD
(1398/10/10، 11:39 صبح)nariman نوشته است:
(1398/10/9، 11:42 عصر)amin COD نوشته است: اره می خواستم توی گوگل پلی منتشرش کنم که نشد
مایکت هم برگزیدش نکرد
دیگه هیچ 21

سلام و عرض ادب خدمت آقا محمد امین
من بازیتون رو دیدم. اولا تبریک میگم چون بازی در عین سادگی بسیار لذت بخش بود و من بشخصه لذت بردم. اما به نظرم اصلا نباید تعجب کنید که بازیتون دانلود بالایی نگیره و یا برگزیده مایکت نشه... دلیلش خیلی ساده هست چون این سبک بازیها به نظر بنده اصلا بازی کاربر ایرانی پسند نیست. کاربرهای ایرانی یک سری بازیهای مشخصی رو میپسندن که نمونه هاش همون نمونه های پرفروش مارکتهای ایرانی هست. در عوض بازی شما پتانسیل بسیار بالایی برای موفقیت توی گوگل پلی داره. این سبک بازیها بشدت مورد علاقه کاربرهای غیر ایرانی هست. (شاید به راحتی بتونه بالای یکصد هزار دانلود بگیره)...
به نظرم تمام تلاشتون رو بکنید که بازی توی گوگل پلی منتشر بشه (بدون پرداخت درون برنامه ای و فقط تبلیغات ادموب). حتما راهش رو پیدا میکنید و صد البته این گلگی بنده از مدیران این انجمن هست چراکه بنده قبلا هم پیشنهاد کرده بودم که گروهی از بزرگان انجمن مجموعه ای رو به وجود بیارن که کارش نشر آثار بچه های انجمن در مارکتهای اندرویدی html5 و ios باشه. یعنی این مجموعه با بازیسازها قرارداد ببنده و بازی رو از اونها بگیره و توی مارکتهای مختلف یا بفروشه یا منتشر کنه و درصد خودش رو از این فرایند برداره. به جای اینکه بچه ها تک به تک دنبال رجیستر شدن و نشر کارهاشون با هزار بدبختی توی گوگل پلی باشن این مجموعه در قالب ناشر و با برند خودش آثار رو منتشر کنه. اما متاسفانه کسی از دوستان و مدیران تلاشی در این جهت انجام ندادن و نتیجه این میشه که بازیهای با پتانسیل بالایی مثل همین بازی آقا محمد امین توی مارکت ایرانی محو میشن.
آقا محمد امین جسارتا به عنوان یک بیننده عامی یک نظر هم درباره بازیتون بدم.
شاید اگر من بودم پارامتر باد با شدتهای متفاوت و در جهات مختلف روهم به بازی اضافه میکردم. اولا سبد رو بزرگتر میکردم (با گرافیک بهتر) تا بازی آسون تر بشه در عوض سختی تاثیر باد به کاغذ رو اضافه میکردم به بازی. بکگراند رو هم یک محیط گرافیکی انیمیشنی فضای باز با رنگهای شاد و با یک درخت بزرگ در مرکزیت بکگراند که میزان شدت و جهت باد با حرکت شاخه های اون درخت به جهت و شدت باد تغییر کنه میگذاشتم تا بازیکن با نگاه به حرکت شاخه های درخت میزان و جهت باد رو تشخیص بده و زاویه پرتاب و شدت رو متناسب با باد تنظیم کنه. تا این بازی زیبای شما جذابیتش دو چندان بشه اما بازهم تاکید میکنم نه برای مارکت ایران...
ارادتمند. 

بازم خیلی ممنون از شما که بازی من رو بازی کردید و خیلی خوشحالم که ازش خوشتون اومده
حرفتون کاملا درسته...و اصلا قصد من هم در اول که بازی رو ساختم همین بود...می خواستم اون رو در گوگل پلی منتشر کنم و از طریق تبلیغات ادموب و حتی اگه شده افتاب کسب درآمد کنم
ولی خب بعد به این در و اون در زدن راهی برای انتشارش در گوگل پلی پیدا نکردم مگه اینکه خودم صفحه داشته باشم که با این وضعیت دلار چیزی بالای 600 هزار تومن پای من درمیاد که همچین پولی ندارم
و حتی سایت آفتاب بازی من رو برای تبلیغات رد کرد و دلیلش رو هم نوشته بود با پشتیبانی تماس بگیرید 22
خلاصه آخرای کارش یکم ازش نا امید شدم و به هر ترتیبی بالاخره درستش کردم ولی مایکت برگزیدش نکرد و وقتی دلیلش رو پرسیدم گفتن نمی تونیم همه مشکلات بازیتون رو توضیح بدیم فقط می تونیم بگیم که بازی شما مناسب فضا های پر بازدید نیست 24 ...و خودم هم همونطور که شما گفتید فهمیدم این بازی باب میل ایرانی ها نیست
خلاصه دیگه گذاشتمش کنار تا بعدا که پول دستم اومد خودم حساب گوگل خودم رو راه بندازم
البته الان نسخه فارسیش رو تقریبا کامل کردم و قراره بروزرسانیش کنم شاید بیاد بخش برگزیده ها 4
راستی توی مراحل بالا تر هم پارامتر باد با شدت های مختلف و جهات مختلف وجود داره
همچنین چاله های فضایی هم به بازی اضافه میشه
در مورد بکگراند هم باید بگم می خواستم بازی گرافیک ساده ولی گیم پلی خوب داشته باشه

بازم ممنون از شما 

سهراب سپهری

ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p ، nariman
همه ی اینها درست ولی بازی شما رو حدودا تا سی رفتم اومدم بیرون رفتم داخل دوباره از یک شروع شد . اینم یه فکری بکن

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD
جونم؟ 13
مطمئنی؟ من توی سه تا گوشی تست کردم درست بود...یبار دیگه برو توش چند ثانیه صبر کنی لود میشه
سهراب سپهری

ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط:
اره . والا من ده دفع بازی کردم و باز هم از اول میومد ولی در کل بازیت عالیه

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD
حالا دوباره بررسیش میکنم
ممنون که اطلاع دادی  4
سهراب سپهری

ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,369 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,292 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,953 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,199 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,610 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: