کدامیک بازی موفق تری می سازند ؟؟؟؟
برنامه نویسی که بعد از چند سال بازی ساز شده
26.67%
4
گرافیستی که بعد از چند سال بازی ساز شده
73.33%
11
15 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

بسته شده کدام یک بازی موفق تری می سازد ؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
جواب این نظر سنجی رو آخر می گویم
در این نظر سنجی از شما خواسته شده که از بین دو شخص زیر داوری کنید و بگویید کدامشان بازی جذاب تر و بهتری نسبت به دیگری می سازد ؟؟؟

اول کسی که برنامه نویس بوده چند سال و سپس بازی ساز شده 
دوم کسی که گرافیست بوده و بازی ساز شده ...

توجه : هر کدام از این ها سر رشته ای در گرافیک و برنامه نویسی دارند مثلا اونی که گرافیست بوده رفته برنامه نویسی یاد گرفته (در حدی که کارش راه بیوفته مثل خیییلیا تو انجمن که با پینت کار می کنن)
و اونی که گرافیست بوده رفته برنامه نویسی یاد گرفته (البته نه به خوبی برنامه نویسه و خییلی حرفه ای نیست)

حالا شما بگویید که کدامیک بازی موفق تری می سازند ؟؟؟
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب

سپاس شده توسط: rezamms ، mostafanastary ، shazde ، Mehrdad ، Mahdibabaei M.N ، tairon ، M.gh
سلام.
به نظرم که البته ثبتش کردم، برنامه نویسی که سال های برنامه نویسی کنه، کارش برای بازی سازی راحت تره، و میدونه یه ایده رو چطوری پیاده سازی کنه و البته بهتر از یک گرافیستی که کار برنامه نویسی رو بعدا شروع کرده، میتونه کد بزنه یا همون که گفتم(ایده رو بهتر پیاده کنه)

البته،بعضا از گرافیست ها هم، بازی های خوبی میزنن و البته، مطمئن نیستم چقدر از برنامه نویسی رو خودشون انجام میدن، مثلا ممکنه بازی 41148 که خود سازنده ش گرافیست بوده، در کلیت کار تاثیر بذاره، اما گاها دیده شده که یه بخش هایی از بازی رو نتونسته آنچنان که باید خوب در بیاره با کدنویسی!
و البته، یه خوبی گرافیست هایی که بازی ساز میشن و برنامه نویس، اینه که ، خلاق تر هستند به نظرم.

سپاس شده توسط: oak ، Master Badfar ، shazde ، amin hosseini
(1399/1/14، 02:45 صبح)mostafanastary نوشته است:
سلام.
به نظرم که البته ثبتش کردم، برنامه نویسی که سال های برنامه نویسی کنه، کارش برای بازی سازی راحت تره، و میدونه یه ایده رو چطوری پیاده سازی کنه و البته بهتر از یک گرافیستی که کار برنامه نویسی رو بعدا شروع کرده، میتونه کد بزنه یا همون که گفتم(ایده رو بهتر پیاده کنه)

البته،بعضا از گرافیست ها هم، بازی های خوبی میزنن و البته، مطمئن نیستم چقدر از برنامه نویسی رو خودشون انجام میدن، مثلا ممکنه بازی 41148 که خود سازنده ش گرافیست بوده، در کلیت کار تاثیر بذاره، اما گاها دیده شده که یه بخش هایی از بازی رو نتونسته آنچنان که باید خوب در بیاره با کدنویسی!
و البته، یه خوبی گرافیست هایی که بازی ساز میشن و برنامه نویس، اینه که ، خلاق تر هستند به نظرم.

ممنون از اینکه در نظر سنجی شرکت کرده اید .....
انشالله در آخر به نظریات شما می پردازم ....

عزیزان اگر کسی نظری دارد بگوید ....
این تاپیک چالش بزرگیه ...
چاره خیلی از بازیای ناموفق اینجاست
غایب

سپاس شده توسط: shazde ، tairon

سلام
اما به نظر من گرافیست موفق تره . چرا که اولین چیزی که توی بازی ها موردتوجه مردم قرارمیگیره و مردم بهش اهمیت میدن گرافیک هست و اگه بتونه گرافیک درجه 1 بسازه ، قطعا بازیش مورد توجه قرار میگیره . البته که این اول کاره و بعد دانلود اگه بازی باگ داشته باشه یا رابط کاربریش مساعد نباشه و نظر کاربر رو جلب نکنه با نظرات منفی روبه رو خواهد بود اما اگه بتونه درحدی برنامه نویسی یادبگیره که کارش راه بیفته و حتی الامکان باگ هارو برطرف کنه به نظر من موفق تره .
شما الان دقت کن ، توی این انجمن همه کسایی که بازی میسازن برنامه نویسن (منظورم اینه که چون کانستراکت موتور بدون برنامه نویسی هست خب همه با کمی اموزش تونستن بازی بسازن) . این از بخش برنامه نویسی . اگه روش وقت هم گذاشت میشه باگ ها رو برطرف کرد و بازی خوبی ساخت . ولی چرا بیشتر بازی ها دانلود ندارن ؟ چرا طرفدار ندارن ؟ چرا نمیرن صفحه اصلی . دقیقا بحت گرافیک و البته ایده است . چراکه یه گرافیست که بازیساز بشه حتی چیدمان بهتری هم میتونه برای محتواش ارائه کنه که رابطه بهتری با ذهن و حس بازیکن برقرار کنه . این نظر شخصی منه و نمیگم نظر بقیه غلطه چراکه همه قابل احترامن .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]

سپاس شده توسط: oak
دقیقا با حرف محمد موافقم
چون گه حتی اگه یک بازی ساده ی ساده رو با گرافیک خوب بسازیم خیلی ها میان سمتش.

سپاس شده توسط: oak
سلام
گزینه‌ی مورد نظر من نبود توی گزینه ها
بنظر من ترکیبِ یه برنامه نویس(اونت نویس) با تجربه به همراهِ گرافیست با تجربه خیلی بهتره
دلیل:
حداقل دونفرِ بالا برای شروعِ پروژه لازمه تا پروژه درست پیش بره
برنامه نویس کدها(اونت ها)ی سورس رو بزنه
گرافیست , گرافیگ هارو

اینطوری فرقش با اینکه یک نفر دوتا کار رو پیش ببره چیه؟
1_صرفه جویی توی وقت
2_درگیری ذهنیِ کمتر
3_تر و تمیز دراومدن پروژه

برنامه نویس با خیال راحت از اینکه گرافیکش داره ساخته میشه یا آماده شده , بازی رو میسازه و روی بهتر کردن بازی و بهتر اضافه کردن آپشن های جدید به بازی فکر میکنه
گرافیست هم با خیال راحت گرافیک ها رو آماده میکنه چون میدونه کارش فقط همینه و سورس توسط شخص دوم ساخته میشه

ولی وقتی یک نفر بخواد هردو کار رو انجام بده
زمانِ ساخت بازی طولانی تر میشه
خستگی دو برابر میشه
وسط اونت نویسی میگید عه فلان گرافیک رو نساختم , برم اونو بسازم
یا برعکس
آشفته میشید و تنها راهِ جلوگیری از خستگی و آشفتگی ذهنی , اینه که ساخت بازی رو طولانی کنید و خستگی در کنید

البته که اینطور نیست که بگیم چون بازی تکی ساخته میشه , بازی خوبی در نمیاد
نمونه اش آقا مهردادِ خودمون

.اما من خودم به شخصه ترجیح میدم گرافیست داشته باشم و با هم کار رو پیش ببریم.
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند

سپاس شده توسط: Master Badfar ، mostafanastary ، oak ، Mehrdad ، Mahdibabaei M.N ، hamedbz
سلام.
کسی که میخواد تنهایی بازی بسازه باید خودش رو جنرالیست فرض کنه و هم توی کدنویسی و هم گرافیک در حدی باشه که نیازش رو بتونه خودش برطرف کنه.
وظیفه اونی که داره به تنهایی بازی میسازه اینه که هر روز ضعف هاش رو سعی کنه کمتر کنه و خودش رو پیشرفت بده و این بهانه خوبی نیست به نظر من که بعضیا میگن چون من ذاتا برنامه نویسم پس گرافیک رو نمیتونم خوب دربیارم یا برعکس. بهتره بگه من حوصله آموزش دیدن و تلاش کردن و تغییر کردن رو ندارم.
بحث دیگه اینه که بازی فقط گرافیک و برنامه نویسی نیست، دیزاین بازی، طراحی مرحله، حس بازی، موسیقی، رنگ بندی و خیلی چیزهای دیگه هم تو ساختن یه اثر خوب مهم هستن.

سپاس شده توسط: oak ، shazde
دوستان بنده توی اولین پست گفتم که در حد نیازشون گرافیک و برنامه نویسی بلدن ...
پس به این مساله هم توجه کنید
غایب

سپاس شده توسط: shazde ، tairon
به‌نظر من گرافیست موفق تره. کسی که از برنامه نویسی به بازیسازی رفته ، چندان پیشرفت نکرده چون بازیسازی هم برنامه نویسی میخواد . ولی کسی که گرافیست بوده به زمینه ی جدیدی وارد شده و در دو زمینه می‌تونه درآمد کسب کنه.
خوبی اون برنامه نویس هم اینه که حرفه ای تر هست در برنامه نویسی ولی تا گرافیک و ایده ی خوب نباشه، بازی موفق نمیشه . البته استثنا هایی هم وجود داره که ایده ی خوبی داشتند و گرافیک حرفه ای نداشتند،برای مثال بازی aa ، ولی بعد ها که بازی knife hit اومد، زد روی دست aa چون هم گرافیک جذاب داشت هم ایده ی خوب و هم تجربه ی بیشتری پشتش بود.

بازی هایی هم که ایده ی خوب دارند و گرافیک مناسب ندارند چندان نصب نمی خورند. البته باید این هم توجه داشته باشیم که برای یک کار خوب ، تمامی عوامل بازیسازی مثل گرافیک و ایده و برنامه نویسی و تجربه باید باشه ، وجود نداشتن هر یک از اینها می‌تونه نصب پایین به دنبال داشته باشه.
نظر سنجی شما هم مثل این هست که بگی اندروید بهتره یا ios. ولی هر کدوم خوبی خودشون رو دارند ، برنامه نویس حرفه ای تر هست توی بازیسازی و گرافیست توی گرافیک و خلاقیت و همین طور ایده(با توجه به زمینه ی کار ایشون قبل ورود به بازیسازی)
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی

سپاس شده توسط: oak ، shazde

گرافیست دوست من.

گرافیک بازی رو به چشم میاره. اگه به بازی 41148 نگاهی بندازید متوجه میشید که عجب گرافیکی داره. آقای فنایی خودش برنامه نویس JS هستش‌. کدنویسی هم کرده ولی اون گرافیک های بکار برده توی بازیش منو به وجد آورد. بنظر من بازیسازی 80 درصدش مربوط به برنامه نویسی و 20 درصد مربوط به گرافیکه. اگه یه نگاهی به قانون هشتاد بیست بندازید،همون 20 درصد هستش که روی 80 درصد تاثیر گذاره.
این نطر من بود حالا دوستان هر نظری دارن میتونن مطرح کنند.

به جمع بازیسازان ایران بپیوندید!

[url=t.me/iran_game_developers]

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 295,329 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 2,052 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,554 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 5,127 1400/5/26، 02:11 عصر