موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
اره دیگه با دیباگ تست میکنم . وقتی روی اخرین اسپرایت میزنم و حذف میشه ، اون عنصر که گفتم تعداد اسپرایت رو نشون بده قاعدتا 1 هست و بعد از تاچ رو اسپرایت و از بین رفتن اخرین کپی از اون باید 0 بشه اما 1 میمونه .
الان یه سورس ساده ساختم فهمیدم مشکل از ارایه نیست . احتمالا یه جا رو اشتباه نوشتم.
نه از pickedcount استفاده میکنم
موضوعها: 40
مکان: مـــشهــد
سپاسها: 319
910 سپاس گرفتهشده در 399 ارسال
فکر کنم داریم بی جهت لقمه رو دور سرمون می چرخونیم.
فرض کن تو میگی با شروع لایوت آرایه تک بعدی مثلاً با ابعاد 1×1×1 ساخته بشه و مقدار عنصر [0] رو اکسپرشن pickedcount یا هر اکسپرشن مشابه دیگه ای تعیین می کنیم.
مسئله اینجاست که بعد از Destroy شدن اسپرایت عملاً مقدار عنصر آرایه باید دستخوش تغییر بشه که این اتفاق نمی افته! یعنی تا خودت با یک اکشن تعیین نکنی که مقدار عنصر آرایه بعد از Destroy شدن اسپرایت تغییر کنه این اتفاق به صورت خودکار نمیفته. به عبارت دیگه وقتی تو در ابتدا مقدار عنصر 0 آرایه تک بعدی رو تعیین میکنی اون مقدار تنها مال همون زمانه و برای همون زمان ذخیره میشه و دیگه با روی دادن اتفاقات جدید تغییر نمیکنه. مگر بگی که هر لحظه (Everytick) مقدار عنصر آرایه تعیین بشه.
برای متغیرها و سایر اشیائی که توی ذخیره سازی اطلاعات به کار میرن هم همینطوره.
سپاس شده توسط:
نه دیگه . دستخوش تغییر میشه . چون کاندیشنم هر every tick هست.
موضوعها: 43
مکان: اصفهان
سپاسها: 1173
1097 سپاس گرفتهشده در 469 ارسال
سلام
بهتر بود سوال رو در یک تاپیک مجزا مطرح میکردید
و اینکه every tick طبق گفته حسام عزیز و البته ثابت شدن ب خودم شرط بی مورد و اضافیه کانستراکت هست ک بی علت پردازنده ها رو ب میزان زیاد درگیر میکنه و بهتره دستورتونرو بدون شرط اعمال کنید بدین منظور ی کاندیشن (شرط)همینجوری وارد کنید (هرچی) بعد آبجکت داخل کاندیشن رو انتخاب کنید(کادر کاندیشن ن،آبجکت وسط کاندیشن رو انتخاب کنید ب طوری ک کادر انتخاب نشه ) و دکمه پاک کردن رو بزنید و شما اکنون یک آبجکت بدون دستور یا شرط دارید ک جایگزین عالی و راحت تر برای every tick هست
درمورد ابعاد ارایه اونتی نزدم همون که درستش کردم تو نوار مربوط بهش عرضش رو 12 گذاشتم .
نه دیگه من گفتم بروببین کدوم اسپرایت انیمیشن 1 هست . اونو پیک کن و تعدادش رو بفرست به شاخص 0. بروببین کدوم اسپرایت انیمیشن 2 هست . اونو پیک کن و تعدادش رو بفرست به شاخص 1..... . اینا که یکی نمیشن .