آرایه در کانستراکت
اره دیگه با دیباگ تست میکنم . وقتی روی اخرین اسپرایت میزنم و حذف میشه ، اون عنصر که گفتم تعداد اسپرایت رو نشون بده قاعدتا 1 هست و بعد از تاچ رو اسپرایت و از بین رفتن اخرین کپی از اون باید 0 بشه اما 1 میمونه .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/1/24، 06:52 عصر)محمد 82 نوشته است: اره دیگه با دیباگ تست میکنم . وقتی روی اخرین اسپرایت میزنم و حذف میشه ، اون عنصر که گفتم تعداد اسپرایت رو نشون بده قاعدتا 1 هست و بعد از تاچ رو اسپرایت و از بین رفتن اخرین کپی از اون باید 0 بشه اما 1 میمونه .
از اکسپرشن objectcount برای شمارش اسپرایت های لایوت استفاده میکنی؟
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
الان یه سورس ساده ساختم فهمیدم مشکل از ارایه نیست  . احتمالا یه جا رو اشتباه نوشتم. 

نه از pickedcount استفاده میکنم
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فکر کنم داریم بی جهت لقمه رو دور سرمون می چرخونیم.
فرض کن تو میگی با شروع لایوت آرایه تک بعدی مثلاً با ابعاد 1×1×1 ساخته بشه و مقدار عنصر [0] رو اکسپرشن pickedcount یا هر اکسپرشن مشابه دیگه ای تعیین می کنیم.
مسئله اینجاست که بعد از Destroy شدن اسپرایت عملاً مقدار عنصر آرایه باید دستخوش تغییر بشه که این اتفاق نمی افته! یعنی تا خودت با یک اکشن تعیین نکنی که مقدار عنصر آرایه بعد از Destroy شدن اسپرایت تغییر کنه این اتفاق به صورت خودکار نمیفته. به عبارت دیگه وقتی تو در ابتدا مقدار عنصر 0 آرایه تک بعدی رو تعیین میکنی اون مقدار تنها مال همون زمانه و برای همون زمان ذخیره میشه و دیگه با روی دادن اتفاقات جدید تغییر نمیکنه. مگر بگی که هر لحظه (Everytick) مقدار عنصر آرایه تعیین بشه.
برای متغیرها و سایر اشیائی که توی ذخیره سازی اطلاعات به کار میرن هم همینطوره.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه دیگه . دستخوش تغییر میشه . چون کاندیشنم هر every tick هست.
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/1/24، 07:29 عصر)محمد 82 نوشته است: نه دیگه . دستخوش تغییر میشه . چون کاندیشنم هر every tick هست.
سعی کن یک سورس از چیزی که مدنظرته قرار بدی تا بهتر بشه کمک کرد.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بهتر بود سوال رو در یک تاپیک مجزا مطرح میکردید
و اینکه every tick طبق گفته حسام عزیز و البته ثابت شدن ب خودم شرط بی مورد و اضافیه کانستراکت هست ک بی علت پردازنده ها رو ب میزان زیاد درگیر میکنه و بهتره دستورتون‌رو بدون شرط اعمال کنید بدین منظور ی کاندیشن (شرط)همینجوری وارد کنید (هرچی) بعد آبجکت داخل کاندیشن رو انتخاب کنید(کادر کاندیشن ن،آبجکت وسط کاندیشن رو انتخاب کنید ب طوری ک کادر انتخاب نشه ) و دکمه پاک کردن رو بزنید و شما اکنون یک آبجکت بدون دستور یا شرط دارید ک جایگزین عالی و راحت تر برای every tick هست
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Master Badfar ، علیرضا_
درسته اما فک نمیکردم انقدر گسترده بشه . حالا که بازشده اینم بپرسم . این اونتمه اما وقتی 0 میشه ارایه صفر نمیشه . مشکلی داره ؟
[تصویر:  Untitled.png]
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/1/24، 08:05 عصر)محمد 82 نوشته است: درسته اما فک نمیکردم انقدر گسترده بشه . حالا که بازشده اینم بپرسم . این اونتمه اما وقتی 0 میشه ارایه صفر نمیشه . مشکلی داره ؟
[تصویر:  Untitled.png]
ابعاد آرایه ای که تعریف کردی به چه صورته؟
تو در واقع هر بار یک مقداری رو در یکی از عناصر آرایه ذخیره کردی. 
پس مقدار نهایی ات در شاخص شماره 3 ذخیره شده و باید اون رو فراخوانی کنی.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
درمورد ابعاد ارایه اونتی نزدم همون که درستش کردم تو نوار مربوط بهش عرضش رو 12 گذاشتم .

نه دیگه من گفتم بروببین کدوم اسپرایت انیمیشن 1 هست . اونو پیک کن و تعدادش رو بفرست به شاخص 0. بروببین کدوم اسپرایت انیمیشن 2 هست . اونو پیک کن و تعدادش رو بفرست به شاخص 1..... . اینا که یکی نمیشن .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پروژه محور ساخت بازی مار و پله mohsen_nasri 6 3,807 1403/10/24، 09:38 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 128 86,462 1403/10/23، 04:58 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 20,911 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,601 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 8,600 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100

پرش به انجمن: