دوره ساخت اپلیکیشن خبری (RSS خوان) با کانستراکت 2
از سپاس یا اعتبار استفاده کنید دوستان
به راحتی
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، amin hosseini ، hasansanaei ، Amirhesam.KH ، ᔕinaᗪehghani
(1399/4/25، 12:36 عصر)M.gh نوشته است:
(1399/4/25، 06:15 صبح)hesam3 نوشته است:
(1399/4/23، 01:48 صبح)mohammadslt نوشته است: مثل همیشه اموزش های تو انجمن سرکاری بوده
و هیچ پایانی نداره
دوست عزیز اگر امثال شماها توی انجمن نباشند و وقتی ی چیزی منتشر میشه همونجا از طرف حمایت کنید و تشکر کنید ؛ هیچ آموزشی بی پایان نمیمونه .
حتی خدام به خداییش میگه شکر نعمت نکنی دیگه بهت نمیده . بعد شماها میبینید ، به هیچ جاییتونم نیست ، تهشم ی چیزی طلبکار میشید .

خوبه به ولله ، بعد ی ماه و نیم اومدم انجمن اولین چیزی که میبینم بازم طلبکاری ی سری همیشه طلبکاره ...
از موقعی که اولین قسمت آموزش گذاشته شده ی نفرم نیومده ی چیزی بگه ، خوب بود ، بد بود ، فلان بود ... هم خود طلبکارت نیومده به جای تشکری چیزی اومدی میگی سرکاری بود ؟

مردمانی عجیب هستیم . /// خسته نباشی رضا جان ، موفق باشی .

حرفتون کاملا درسته
ولی من بخاطر گفتن همون کلمه ی
ممنونم
۸۰ درصد اخطار گرفتم
بعد انتظار هست تشکر کنم بازم که مسدود بشم؟
اولا شما ۲۰ درصد گرفتی و خودم و خودت میدونی چرا شد ۸۰ درصد
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini ، M.gh ، hasansanaei ، علیرضا_ ، ᔕinaᗪehghani
(1399/4/25، 06:15 صبح)hesam3 نوشته است:
(1399/4/23، 01:48 صبح)mohammadslt نوشته است: مثل همیشه اموزش های تو انجمن سرکاری بوده
و هیچ پایانی نداره
دوست عزیز اگر امثال شماها توی انجمن نباشند و وقتی ی چیزی منتشر میشه همونجا از طرف حمایت کنید و تشکر کنید ؛ هیچ آموزشی بی پایان نمیمونه .
حتی خدام به خداییش میگه شکر نعمت نکنی دیگه بهت نمیده . بعد شماها میبینید ، به هیچ جاییتونم نیست ، تهشم ی چیزی طلبکار میشید .

خوبه به ولله ، بعد ی ماه و نیم اومدم انجمن اولین چیزی که میبینم بازم طلبکاری ی سری همیشه طلبکاره ...
از موقعی که اولین قسمت آموزش گذاشته شده ی نفرم نیومده ی چیزی بگه ، خوب بود ، بد بود ، فلان بود ... هم خود طلبکارت نیومده به جای تشکری چیزی اومدی میگی سرکاری بود ؟

مردمانی عجیب هستیم . /// خسته نباشی رضا جان ، موفق باشی .

بعد دوماه هم میمومدی اوضاع همینه ک هست
تو پست اول نگاه کنید من هم سپاس زدم هم نوشتم خیلی عالی بعدش گفتن رایگان میدن بیرون من گفتم باز رایگان یا پولیش مهم نیست
تو تلگرام هم ازش تشکر کردم اتفاقا بهش هم گفتم موزیک ویدیو خیلی بیشتر از صدات بعضی جاهارو ادم نمیفهمه
اگه قراره باشه هر قسمت از اموزش بزاره من بخاطره هر هی بگم مرسی و فلان هزارتا پست میشه یه بار تشکر کردم ازش دیگه لازم نیست
تو همین انجمن میخوایی برات پست تاپیک هارو قرار بدم ک ۱۰۰ نفر اومدن وعده اموزش دادن همه هم تشکر کردن ولی خبری نشده اصلا

پس مردمانی جوگیر‌ نباشیم // کار تموم شد ما بهشون خسته نباشید میگیم
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82 ، ᔕinaᗪehghani
نقل قول: تو پست اول نگاه کنید من هم سپاس زدم هم نوشتم خیلی عالی بعدش گفتن رایگان میدن بیرون من گفتم باز رایگان یا پولیش مهم نیست
تو تلگرام هم ازش تشکر کردم اتفاقا بهش هم گفتم موزیک ویدیو خیلی بیشتر از صدات بعضی جاهارو ادم نمیفهمه
اگه قراره باشه هر قسمت از اموزش بزاره من بخاطره هر هی بگم مرسی و فلان هزارتا پست میشه یه بار تشکر کردم ازش دیگه لازم نیست
تو همین انجمن میخوایی برات پست تاپیک هارو قرار بدم ک ۱۰۰ نفر اومدن وعده اموزش دادن همه هم تشکر کردن ولی خبری نشده اصلا

جالب اینجاست آدمایی دقیقا حرف تورو میزنن که برای همه اثبات شدس چجور آدمایی هستن .
ما اینجا چیزی به اسم تلگرام نداریم . ولی اگر اونجا میتونستید باهاش صحبت کنید پس چرا اومدید اینجا همچین حرفی زدید ؟؟؟
اصلا قصدت از این حرف چی بود ؟

توی همین انجمن خود من به شخصه پست 2 آموزش گذاشتم ، یک قسمت از یکی از آموزش هارو هم آماده کردم ، ولی همرو حذف کردم ، میخوای بدونی چرا ؟
129 دانلود داشتم ، 2 تشکر و نظر ! مگه من گوشام درازه ؟ بخاطر همون نیم ساعت ویدئو من 3 ساعت معطل ادیت و آپلود با سرعت آشغال اینترنت بودم ؛ بیام ادامه بدم که ی سری آدم فردا باز دوباره برای خود من شاخ و شونه بکشن ؟؟؟؟
اکثرا همینین ؛ دانلود میکنید و میبینید ، بعد میگید نه من میبینم چیزیم نمیگم . با خودتون فکر میکنید کی هستید ؟؟؟
من ی آموزش ساده از یکی از کاربران همین انجمن دیدم ده بار ازش تشکر کردم ؛ شماها کی هستید که فکر میکنید تشکر کنید مثلا شأنتون اومده پایین ؟؟؟؟

من قبلا هم گفتم ، بازم میگم ، ی سری آدما توی همین انجمن بارها توی تلگرام از من کمک خواستن بهشون کمک کردم ، ی سریام میان کلا کمکشون نمیکنم ، حتی وقتمم براشون نمیذارم .
ی سریا کلا لیاقت حتی ی ثانیه وقت خوندن پیام هاشون هم جرمه / حرومه .

// موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini ، Amirhesam.KH ، MohammadHadi ، Master Badfar ، ARKEYA ، ᔕinaᗪehghani
(1399/4/25، 08:45 عصر)hesam3 نوشته است:
نقل قول: تو پست اول نگاه کنید من هم سپاس زدم هم نوشتم خیلی عالی بعدش گفتن رایگان میدن بیرون من گفتم باز رایگان یا پولیش مهم نیست

جالب اینجاست آدمایی دقیقا حرف تورو میزنن که برای همه اثبات شدس چجور آدمایی هستن .
ما اینجا چیزی به اسم تلگرام نداریم . ولی اگر اونجا میتونستید باهاش صحبت کنید پس چرا اومدید اینجا همچین حرفی زدید ؟؟؟

توی همین انجمن خود من به شخصه پست 2 آموزش گذاشتم ، یک قسمت از یکی از آموزش هارو هم آماده کردم ، ولی همرو حذف کردم ، میخوای بدونی چرا ؟
129 دانلود داشتم ، 2 تشکر و نظر ! مگه من گوشام درازه ؟ بخاطر همون نیم ساعت ویدئو من 3 ساعت معطل ادیت و آپلود با سرعت آشغال اینترنت بودم ؛ بیام ادامه بدم که ی سری آدم فردا باز دوباره برای خود من شاخ و شونه بکشن ؟؟؟؟
اکثرا همینین ؛ دانلود میکنید و میبینید ، بعد میگید نه من میبینم چیزیم نمیگم . با خودتون فکر میکنید کی هستید ؟؟؟
من ی آموزش ساده از یکی از کاربران همین انجمن دیدم ده بار ازش تشکر کردم ؛ شماها کی هستید که فکر میکنید تشکر کنید مثلا شأنتون اومده پایین ؟؟؟؟

من قبلا هم گفتم ، بازم میگم ، ی سری آدما توی همین انجمن بارها توی تلگرام از من کمک خواستن بهشون کمک کردم ، ی سریام میان کلا کمکشون نمیکنم ، حتی وقتمم براشون نمیذارم .

// موفق باشید .

فک نکنم باید ب شما جواب پس بدم ک چرا تلگرام نپرسیدم هرجا ک دوست داشته باشم میپرسم

شما پس خودتون رو به روانشناس نشون بدین ک اموزش درست کردین بعدش پاک کردین هرچند ما ک میدونیم هیچ اموزشی به جز اون یک قسمت نساختین و جو الکی میدی
فک کنم عقده تشکر هم دارین درسته ؟ چون انگاری خیلی برات مهمه تشکر از اونایی ک یه کار برای بقیه میکنن تا اخر عمرت طرف باید ازت تشکر کنه از اونایی ک یکی ازت یه چیز یاد بگیره به موفقیت برسه میخوایی بگی من به این یاد میدادم حالا موفق شده
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/4/25، 08:57 عصر)mohammadslt نوشته است:
(1399/4/25، 08:45 عصر)hesam3 نوشته است: جالب اینجاست آدمایی دقیقا حرف تورو میزنن که برای همه اثبات شدس چجور آدمایی هستن .

// موفق باشید .
 فک نکنم باید ب شما جواب پس بدم ک چرا تلگرام نپرسیدم هرجا ک دوست داشته باشم میپرسم

شما پس خودتون رو به روانشناس نشون بدین ک اموزش درست کردین بعدش پاک کردین هرچند ما ک میدونیم هیچ اموزشی به جز اون یک قسمت نساختین و جو الکی میدی
فک کنم عقده تشکر هم دارین درسته ؟ چون انگاری خیلی برات مهمه تشکر از اونایی ک یه کار برای بقیه میکنن تا اخر عمرت طرف باید ازت تشکر کنه از اونایی ک یکی ازت یه چیز یاد بگیره به موفقیت برسه میخوایی بگی من به این یاد میدادم حالا موفق شده
به جز نداشتن شعور کافی ظاهرا کور هم تشریف دارید نه ؟؟؟
نقل قول: یک قسمت از یکی از آموزش ها /// بخاطر همون نیم ساعت ویدئو من 3 ساعت معطل ادیت و آپلود
من هیچ وقت نگفتم از من تشکر کنید ، آیا این پست و آموزش به من مربوط میشه که بخاطرش بخوام داغ کنم ؟
نه ! من فقط به شعور بعضیا واکنش نشون دادم .
من بلعکس با خودم عهد بستم دیگه هیچ آموزش رایگانی رو نذارم ، اینطوری پولم میدن ، تشکرم نکردن اینسری من به هیچ جام نیست  3
هرچند کلا وقتمم قبل از اینکه شما کلا بدونی بازی سازی و برنامه نویسی چیه و از کجا میاد به اندازه کافی برای دیگران گذاشتم .

ضمن اینکه هر اظهار نظری دارید ، تا 24 ساعت آینده اعلام کنید که بعد از اون تمامی پست ها تا همون پست قسمت اول حذف خواهد شد .
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پروژه محور ساخت بازی مار و پله mohsen_nasri 6 3,807 1403/10/24، 09:38 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 128 86,462 1403/10/23، 04:58 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 20,911 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,601 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 8,600 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100

پرش به انجمن: