نقل قول: تو پست اول نگاه کنید من هم سپاس زدم هم نوشتم خیلی عالی بعدش گفتن رایگان میدن بیرون من گفتم باز رایگان یا پولیش مهم نیست
تو تلگرام هم ازش تشکر کردم اتفاقا بهش هم گفتم موزیک ویدیو خیلی بیشتر از صدات بعضی جاهارو ادم نمیفهمه
اگه قراره باشه هر قسمت از اموزش بزاره من بخاطره هر هی بگم مرسی و فلان هزارتا پست میشه یه بار تشکر کردم ازش دیگه لازم نیست
تو همین انجمن میخوایی برات پست تاپیک هارو قرار بدم ک ۱۰۰ نفر اومدن وعده اموزش دادن همه هم تشکر کردن ولی خبری نشده اصلا
پس مردمانی جوگیر نباشیم // کار تموم شد ما بهشون خسته نباشید میگیم
جالب اینجاست آدمایی دقیقا حرف تورو میزنن که برای همه اثبات شدس چجور آدمایی هستن .
ما اینجا چیزی به اسم تلگرام نداریم . ولی اگر اونجا میتونستید باهاش صحبت کنید پس چرا اومدید اینجا همچین حرفی زدید ؟؟؟
اصلا قصدت از این حرف چی بود ؟
توی همین انجمن خود من به شخصه پست 2 آموزش گذاشتم ، یک قسمت از یکی از آموزش هارو هم آماده کردم ، ولی همرو حذف کردم ، میخوای بدونی چرا ؟
129 دانلود داشتم ، 2 تشکر و نظر ! مگه من گوشام درازه ؟ بخاطر همون نیم ساعت ویدئو من 3 ساعت معطل ادیت و آپلود با سرعت آشغال اینترنت بودم ؛ بیام ادامه بدم که ی سری آدم فردا باز دوباره برای خود من شاخ و شونه بکشن ؟؟؟؟
اکثرا همینین ؛ دانلود میکنید و میبینید ، بعد میگید نه من میبینم چیزیم نمیگم . با خودتون فکر میکنید کی هستید ؟؟؟
من ی آموزش ساده از یکی از کاربران همین انجمن دیدم ده بار ازش تشکر کردم ؛ شماها کی هستید که فکر میکنید تشکر کنید مثلا شأنتون اومده پایین ؟؟؟؟
من قبلا هم گفتم ، بازم میگم ، ی سری آدما توی همین انجمن بارها توی تلگرام از من کمک خواستن بهشون کمک کردم ، ی سریام میان کلا کمکشون نمیکنم ، حتی وقتمم براشون نمیذارم .
ی سریا کلا لیاقت حتی ی ثانیه وقت خوندن پیام هاشون هم جرمه / حرومه .
// موفق باشید .