آیا پلاگین خوب بود؟
آره
33.33%
2
تا حدودی
16.67%
1
خیر
50.00%
3
6 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

پلاگین پلاگین Alert
به نام خدا
با سلام ، این پلاگین ، اوّلین پلاگین ساخته شده توسط من است!!!
این پلاگین در واقع همان پلاگین sweetalert2 ای است که قبلاً در انجمن بود و من ویژگی های بیخودش را حذف کردم تا مشکلی در نوشتن ویژگی هایش نداشته باشید.
کار با پلاگین خیلی راحت است.
نکته: این پلاگین یک پلاگین تمرینی برای من بود.
لینک های دانلود پلاگین:
نسخه 1.0.0:
لینک
نسخه 2.0.0:
اضافه کردن یک اکشن
لینک
هزینه:
یک صلوات برای سلامتی امام زمان (عج)
رمز: si2.ir
خدانگهدار تا پست های بعدی.
موفق باشید.
 به نام خدا
 « از گهواره تا گور دانش بجویید. »
 سخنی از پیامبر اسلام
  « بسی رنج بردم بدین سال سی            عجم زنده کردم بدین پارسی »
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
 «علم چندان که بیشتر خوانی          چون عمل در تو نیست، نادانی

نه محقّق بوَد نه دانشمند          چارپایی، بر او کتابی چند
 آن تهی مغز را چه علم و خبر          که بر او هیزم است یا دفتر؟»

سعدی

کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378

مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، M.gh
سلام
امکانش هست بگین که این پلاگین چه فرقی با پلاگین اصلی اش داره؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فرقی ندارند ، اکسپرشن ها و کاندیشن های اضافی حذف شدند و کاربردی هاشان قرار داده شدند و ویژگی های اضافی اکشن ها (همان تکست باکس و لیستی که بعد از کلیلک روی اکشن ظاهر می شوند. ) حذف شدند که بسیاری اش بیخودی بودند و باعث گمراه شدن کاربر می شد.
 به نام خدا
 سخنی از پیامبر اسلام
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»

سعدی

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH
همون sweetalert2 خیلی کاربردی تره
این واقعا چرته
اگر بتونب قابلیت افزودن فونت به sweetalert2 اضافه کنی خیلی خوب میشه
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، MdSarli
سلام؛
پلاگین sweetalert در واقع یه نوآوری جدید نیست! خیلی وقته شخصی به نام Tristan Edwards این لایبری رو برای زبان جاوا اسکریپت با اتکا به HTML و CSS توسعه داده (19 مارچ 2015) و حالا یه بنده خدایی اومده اون رو برای کانستراکت بهینه کرده.
برای بحث تعویض کردن فونت که Oak به میون آورد هم باید بگم کار سختی نیست! فقط کافیه مقداری با رول ها (Rules) و عناصر در CSS مأنوس باشین.
در ادامه قصد داریم فونت تایتل ها (عناوین) و بدنه ها (Body) هر پیغام رو B Titr کنیم.
طبیعیه که فایل sweetalert2.min.css این پلاگین رو بـایـد یه دستکاری کوچیک بکنیم.
اول از همه عنصر .swal2-modal رو پیدا میکنیم. کافیه یک رول  @font-face برای فونتی که میخوایم در فایل CSS تعریف و تنظیم کنیم. من به کمک این ابزار آنلاین وب فونت B Titr رو دریافت کردم که استایل CSS اش به شکل زیره:
کد:
@font-face {
    font-family: "B Titr";
    src: url("//db.onlinewebfonts.com/t/a0ea7e7833cd4f7694a4913fccb9aacf.eot");
    src: url("//db.onlinewebfonts.com/t/a0ea7e7833cd4f7694a4913fccb9aacf.eot?#iefix") format("embedded-opentype"), url("//db.onlinewebfonts.com/t/a0ea7e7833cd4f7694a4913fccb9aacf.woff2") format("woff2"), url("//db.onlinewebfonts.com/t/a0ea7e7833cd4f7694a4913fccb9aacf.woff") format("woff"), url("//db.onlinewebfonts.com/t/a0ea7e7833cd4f7694a4913fccb9aacf.ttf") format("truetype"), url("//db.onlinewebfonts.com/t/a0ea7e7833cd4f7694a4913fccb9aacf.svg#B Titr") format("svg");
}
حالا کافیه .swal2-modal رو به شکل زیر ادیت کنیم:
کد:
.swal2-modal {
    background-color: #fff;
    font-family: 'B Titr';
    border-radius: 5px;
    -webkit-box-sizing: border-box;
    box-sizing: border-box;
    text-align: center;
    margin: auto;
    overflow-x: hidden;
    overflow-y: auto;
    display: none;
    position: relative;
    max-width: 100%
}
حالا کافیه تغییرات رو سیو کنیم و شاهد نتیجه باشیم.
میتونین پروژه sweetalert رو از اینجا در گیت هاب دنبال کنین.
همچنین وبگاه رسمی منتسب به این پروژه رو هم میتونین از اینجا دنبال کنین.
موفق باشین.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، M.gh ، ARKEYA ، amin hosseini
آره ، Sweet Alert چیز جدیدی نیست. همانطور که گفتم ، پلاگین تمرینی ساخت پلاگین بوده است و نسبت به پلاگینی که برای کانستراکت 2 ساخته بود ، بدون مشکل و بهتر است.
همین که شما تجربیات خود را برای بقیه اشتراک می گذارید ، از کپی پیست کردن آموزش های اینترنت حیلی بهتر است.
اینکه می گویید پلاگین sweetalert2 بهتر است و این پلاگین مضخرف است ، دلیل کاملی نیست ، چون اوّل باید نگاه کنید و بعد حرف بزنید.
یک نکته ای هم است که بگوییم ، می توانیم برای Sweet Alert ، تم بگذاریم. (خواستم بگویم که در جریان باشید. ) اوّل به این آدرس بروید:لینک
بعد ، قسمت های آخر ، لینک دانلود تم ها را گذاشته است و توضیحات کامل تری دارد. ففط این را بگویم که برای نصب تم ها ، باید Node.js داشته باشید.
 به نام خدا
 سخنی از پیامبر اسلام
 فردوسی

سعدی

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH
(1399/7/25، 10:23 عصر)Master Badfar نوشته است: سلام؛
پلاگین sweetalert در واقع یه نوآوری جدید نیست! خیلی وقته شخصی به نام Tristan Edwards این لایبری رو برای زبان جاوا اسکریپت با اتکا به HTML و CSS توسعه داده (19 مارچ 2015) و حالا یه بنده خدایی اومده اون رو برای کانستراکت بهینه کرده.
برای بحث تعویض کردن فونت که Oak به میون آورد هم باید بگم کار سختی نیست! فقط کافیه مقداری با رول ها (Rules) و عناصر در CSS مأنوس باشین.
در ادامه قصد داریم فونت تایتل ها (عناوین) و بدنه ها (Body) هر پیغام رو B Titr کنیم.
طبیعیه که فایل sweetalert2.min.css این پلاگین رو بـایـد یه دستکاری کوچیک بکنیم.
اول از همه عنصر .swal2-modal رو پیدا میکنیم. کافیه یک رول  @font-face برای فونتی که میخوایم در فایل CSS تعریف و تنظیم کنیم. من به کمک این ابزار آنلاین وب فونت B Titr رو دریافت کردم که استایل CSS اش به شکل زیره:
کد:
@font-face {
    font-family: "B Titr";
    src: url("//db.onlinewebfonts.com/t/a0ea7e7833cd4f7694a4913fccb9aacf.eot");
    src: url("//db.onlinewebfonts.com/t/a0ea7e7833cd4f7694a4913fccb9aacf.eot?#iefix") format("embedded-opentype"), url("//db.onlinewebfonts.com/t/a0ea7e7833cd4f7694a4913fccb9aacf.woff2") format("woff2"), url("//db.onlinewebfonts.com/t/a0ea7e7833cd4f7694a4913fccb9aacf.woff") format("woff"), url("//db.onlinewebfonts.com/t/a0ea7e7833cd4f7694a4913fccb9aacf.ttf") format("truetype"), url("//db.onlinewebfonts.com/t/a0ea7e7833cd4f7694a4913fccb9aacf.svg#B Titr") format("svg");
}
حالا کافیه .swal2-modal رو به شکل زیر ادیت کنیم:
کد:
.swal2-modal {
    background-color: #fff;
    font-family: 'B Titr';
    border-radius: 5px;
    -webkit-box-sizing: border-box;
    box-sizing: border-box;
    text-align: center;
    margin: auto;
    overflow-x: hidden;
    overflow-y: auto;
    display: none;
    position: relative;
    max-width: 100%
}
حالا کافیه تغییرات رو سیو کنیم و شاهد نتیجه باشیم.
میتونین پروژه sweetalert رو از اینجا در گیت هاب دنبال کنین.
همچنین وبگاه رسمی منتسب به این پروژه رو هم میتونین از اینجا دنبال کنین.
موفق باشین.
من خودم برای برخی از پروژه هام همینکارو می کنم 
ولی من میخوام یه سیستمی باشه که بشه وب فونت رو از فایل های پروژه بخونه و فونت تغییر بکنه
میدونم کار راحتیه ولی من حوصله اش رو ندارم خیلی وقت هم میشه که جاوا اسکریپت کار نکردم (حدود 2 یا 3 سال) برا همین درخواست کردم به عنوان تمرین این کارو اگر بکنن هم برا خودشون خوبه (الگوریتم ساده ای داره ، باید دید میتونن چینی الگوریتمی بنویسن) و هم برای ما

[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چطور میشه تم جدیدش رو نصب کرد تو کانستراکت ؟؟؟ من از نسخه یکش استفاده میکنم و احساس میکنم نسخه 1 قابلیت های بیشتری داره . الان مثلا من بخوام تم bluma رو نصب کنم چطوری باید اینکارو بکنم ؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: elam

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,369 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,292 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,953 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,199 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,610 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: