انجمن تخصّصی کانستراکت

نسخه‌ی کامل: وینوس - خروجی آفلاین اندروید
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
(1396/11/21، 12:07 صبح)construct2j.blog.ir نوشته: [ -> ]
(1396/11/20، 11:31 عصر)mdjd نوشته: [ -> ]یکی مشکل منو حل کنه خواهشن
من این ارور را چیکار کنم؟


*
********** BUILD STARTED AT 2018/02/09 102919 **********
*


You have been opted out of telemetry. To change this, run: cordova telemetry on.



You have been opted out of telemetry. To change this, run: cordova telemetry on.
Using cordova-fetch for C:\Program



You have been opted out of telemetry. To change this, run: cordova telemetry on.
سلام 
cmd را بازکنید و کد زیر را اجرا کنید Cordova telemetry on

انجام دادم
اما این بار این ارور را میده

*
********** BUILD STARTED AT 2018/02/10 06:21:34 **********
*



Using cordova-fetch for C:\Program





*
********** BUILD STARTED AT 2018/02/10 062837 **********
*



Removing platform android from config.xml file...


Using cordova-fetch for C:\Program




(1396/11/21، 07:32 عصر)mdjd نوشته: [ -> ]
(1396/11/21، 12:07 صبح)construct2j.blog.ir نوشته: [ -> ]
(1396/11/20، 11:31 عصر)mdjd نوشته: [ -> ]یکی مشکل منو حل کنه خواهشن
من این ارور را چیکار کنم؟


*
********** BUILD STARTED AT 2018/02/09 102919 **********
*


You have been opted out of telemetry. To change this, run: cordova telemetry on.



You have been opted out of telemetry. To change this, run: cordova telemetry on.
Using cordova-fetch for C:\Program



You have been opted out of telemetry. To change this, run: cordova telemetry on.
سلام 
cmd را بازکنید و کد زیر را اجرا کنید Cordova telemetry on

انجام دادم
اما این بار این ارور را میده

*
********** BUILD STARTED AT 2018/02/10 06:21:34 **********
*



Using cordova-fetch for C:\Program





*
********** BUILD STARTED AT 2018/02/10 062837 **********
*



Removing platform android from config.xml file...


Using cordova-fetch for C:\Program

دوست عزیز گفتم که برنامه رو توی program files نصب نکنید!
(1396/11/21، 07:32 عصر)mdjd نوشته: [ -> ]
(1396/11/21، 12:07 صبح)construct2j.blog.ir نوشته: [ -> ]
(1396/11/20، 11:31 عصر)mdjd نوشته: [ -> ]یکی مشکل منو حل کنه خواهشن
من این ارور را چیکار کنم؟


*
********** BUILD STARTED AT 2018/02/09 102919 **********
*


You have been opted out of telemetry. To change this, run: cordova telemetry on.



You have been opted out of telemetry. To change this, run: cordova telemetry on.
Using cordova-fetch for C:\Program



You have been opted out of telemetry. To change this, run: cordova telemetry on.
سلام 
cmd را بازکنید و کد زیر را اجرا کنید Cordova telemetry on

انجام دادم
اما این بار این ارور را میده

*
********** BUILD STARTED AT 2018/02/10 06:21:34 **********
*



Using cordova-fetch for C:\Program





*
********** BUILD STARTED AT 2018/02/10 062837 **********
*



Removing platform android from config.xml file...


Using cordova-fetch for C:\Program

مطمعنا از محل نصب هست یا هم کردوا تو جای مناسب نصب نشده 
آقا میلاد من 3 مشکل کوچیک تو نرم افزار پیدا کردم و یک پیشنهاد هم دارم: 17 17
1-مشکل: 2
وقتی مشخص میکنی که جهت صفحه عمودی باشه تو فایل کانفیگ نوشته میشه اورینتیشن = لنداسکیپ و وقتی میزنی افقی باشه دقیقا برعکس میشه
و اینکه نوشته موجود تو فیلد کد نسخه داخل فیلد حداقل sdk هم نوشته میشه
وقتی میخوای بازی رو آپدیت کنی خروجی داده نمیشه یعنی کلا ارور میده باید دوباره پروژه رو بسازی
2-پیشنهاد: 3
یک دکمه آپدیت برای آپدیت کرده بازیمون منظورم آپدیت کردن سورس بازی هست چون به حالت دستی یکم سخته
باتشکر 16
سلام 
میخواستم ببینم چطور میتونم پلاگین هارو به وینوس اضافه کنم ؟؟؟
اگه برم تو تنظیمات بازی و تو قسمت پلاگین آدرس گیت هاپ پلاگین رو وارد کنم کافیه ؟؟؟
ببینید من سه پلاگین پوشه ، تپسل و بررسی نصب بودن برنامه رو میخوام اضافه کنم . چطور باید اینکارو کنم ؟؟؟
برای پوشه که دو تا کد داره  ، باید پارامتر اضافه و کد ها رو بزنم ؟؟؟
اصلا پارامتر چیه و کد های پوشه رو باید کجا بزنم ؟؟؟
(1396/11/27، 01:14 صبح)محمد 82 نوشته: [ -> ]سلام 
میخواستم ببینم چطور میتونم پلاگین هارو به وینوس اضافه کنم ؟؟؟
اگه برم تو تنظیمات بازی و تو قسمت پلاگین آدرس گیت هاپ پلاگین رو وارد کنم کافیه ؟؟؟
ببینید من سه پلاگین پوشه ، تپسل و بررسی نصب بودن برنامه رو میخوام اضافه کنم . چطور باید اینکارو کنم ؟؟؟
برای پوشه که دو تا کد داره  ، باید پارامتر اضافه و کد ها رو بزنم ؟؟؟
اصلا پارامتر چیه و کد های پوشه رو باید کجا بزنم ؟؟؟

با سلام 
برای فهمیدن پاسخ همه سوالاتت به لینک آموزش ویدیویی خروجی وینوس تو امضای من مراجعه کن
سلام . پیغام خطای من اینه : 

'node' is not recognized as an internal or external command,

operable program or batch file.

سلام
وقتتون به خیر
من دانلود کردم
چند تا سوال درمورد این نرم افزار داشتم:
1- توسط چه عزیزانی ساخته شده؟من هر چی خوندم سر در نیاوردم؟


2-آیا بازی هایی که باهاش خروجی گرفته میشه مثل کانواس+ خوب کار میکنن؟


3-مشکل فول اسکرین نشدن روی بعضی دستگاه ها که در وب ویو وجود داشت رو حل کرده؟

4-چقدر به حجم پروژه اضافه میکنه؟

(1396/11/30، 06:32 صبح)hiddendanger نوشته: [ -> ]سلام . پیغام خطای من اینه : 

'node' is not recognized as an internal or external command,

operable program or batch file.

یکی نیست جواب بدهههه؟
(1396/12/1، 05:09 صبح)hiddendanger نوشته: [ -> ]
(1396/11/30، 06:32 صبح)hiddendanger نوشته: [ -> ]سلام . پیغام خطای من اینه : 

'node' is not recognized as an internal or external command,

operable program or batch file.

یکی نیست جواب بدهههه؟

یه سرچ کنید توی گوگل پیدا میشه!
میگه برنامه node.js نصب نیست
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41