لطفا مطالعه کنید!!!
به نام خدا

سلام دوستان
چن وقته میخواستم یه چیزی رو بگم ولی وقت نمیکردم بیام انجمن ولی به هر حال...

فقط امیدوارم ناراحت نشید
تا آخر هم بخونید

قبلش من سه تا نکته رو میگم تا حواس تون باشه که من کاره ای نیستم:

1-من نه سازنده ی کانستراکت هستم، نه سازنده ی یونیتی و نه سازنده ی هیچ انجین دیگه، نه مدیر این انجمن و سایت SI2، نه یکی از عوامل این دو تا سایت.
من حتی به کانستراکت تسلط کامل ندارم.

2-کسایی که توی این انجمن حضور دارن و بازی ساز هم هستن، حق سوال کردن هر موضوعی که با بازی سازی ارتباط داره رو دارن.
و هیچ کسی حق نداره بگه تو حق سوال پرسیدن نداری، یا این چه سوالیه...

3-در یه جمله: ایده برداری از یه بازی دیگه به معنای کپی اون بازی نیست.

خب حالا میریم سر اصل مطلب

دوستان میخوام ازتون بپرسم برای بازی ساز شدن چه چیز هایی نیازه؟؟

خو شاید بیشترتون بگید:

تسلط به یه انجینی مث کانستراکت، یونیتی، تسلط بر نرم افزار های گرافیکی و مدلسازی مث 3D Max، فتوشاپ،...

و...
و...
و...

ولی از نظر من (و مطمئنّاً بیشتر بازی ساز های خبره و با تجربه) برای بازی سازی داشتن دوتا عامل خیلی مهمه و اگه نداشته باشیش به نظر من بهتره بازی سازی رو ببوسی و بزاری کنار و بری کشکت رو بسابی

1-یه ذهن خلاق ،  2-یه ذهن تحلیل گر

اکثر شما ذهن خلاق رو دارید.
ولی نمیدونم چرا مورد دومی رو ندارید (دوستان من دارم با دلیل حرف میزنم.به قول آقای مهران مدیری:«یه چیزی دیدم که میگم...!!!»)

برنامه نویسی و بازی سازی یعنی این که شما یه کد یا اونت یا هر چیز دیگه ای رو مینویسید، میبینید کار نمیکنه، و اینقدر اونو ویرایش میکنید تا بالاخره کار کنه

اما نمیدونم چرا بعضی ها که مبتدی هم هستن، بدون اینکه هیچ آموزشی بیینن، نگاه میکنن ببینن کدوم بازی پر فروش تره تا یکی عین اونو بسازن و وقتی میبینن نمیتونن به یه نفر میگن بیا برای من سورس بساز.
حالا سورس رو هم که براشون میسازیم دنبال گرافیک بازیشون میگردن.
بعد دنبال موسیقی بازیشون و.............

آخرشم یه بازی بیرون میدن که...

این حرف ها رو زدم تا چنتا خواهش خیلی مهم ازتون بکنم.
یه خواهش از شما و تمام بازی ساز هایی که تازه به این صنعت پا گذاشتن:

1-بازی سازی آسونه ولی الکی نیست؛ حالا که اومدی باید سخت تلاش کنید، با مشکلاتتون دست و پنجه نرم کنید، اینجوری خودتون هم بیشتر یاد میگرید؛ قرار نیست که تا ابد بقیه راهنمایی تون کنن!! اگر هم میبینی واقعا چیزی رو بلد نیستید، برید یاد بگیرید؛ اگه دیدید هنوز هم نمیتونید، اون موقع راهنمایی بگیرید (طوری که چیزی هم یاد بگیرید.)
سوال بکنید ولی قبلش سعی کنید خودتون مشکلتون رو حل کنید.
خلاصه اینکه: یکم رو پای خودتون بایستید.

2-من گفتم همتون ذهن خلاق رو دارید. پس ازش درست استفاده کنید.
منظورم اینه که خلق کنید.
درسته فلان بازی خیلی خفنه و کلی دانلود داره، یا اون یکی فلان بازی 100 هزار تومن داره روزانه در میاره...
ولی دلیل نمیشه شما هم بیایید یه بازی با سبک این بازی ها بسازید
(اینم بگم، این حرف من نیست، حرف خیلی از بازی ساز های حرفه ای اینه که مبتدی ها همش دارن کپی میکنن)
از روی الگو نسازید.
البته قبلا هم گفتم ایده برداری از یه بازی صرفا به معنای کپی کردن بازی نیست.
ولی مطمئن باشید اگه یه ذره خودتون خالق بازی باشید، بازی پر طرفداری میسازید

3-تسلیم نشید؛ ادامه بدید...
خیلی ها میگن بازی سازی رو نمیشه به عنوان یک شغل و یک منبع درآمد زندگی نگاه کرد
از نظر من هم نمیشه؛ البته تو ایران و تو زمان حال نمیشه
اگه یه استارتاپ خوب داشته باشید و از الان (توی هر سنی هم باشی) میتونی بازی ساز بشید

البته بازم میگم «بازی سازی آسونه، ولی الکی نیست»

سه تا نکته ای که اول گفتم یادتون نره، من هیچ کاره ای نیستم، ولی میدونم بازی ساز ها چی میکشن

امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشده باشه

شاید اشتباه از من باشه

ولی به هر حال حرف دلم رو زدم.

یا علی...
  پاسخ

سپاس شده توسط: developer ، Amirrrgames ، vng ، shaygaaan ، raaz313 ، rezavfx ، danials008 ، shazde ، seyed ، GAME MOEIN ، ᔕinaᗪehghani

سلام دوست خوب

بازی سازی اصلا آسون نیست!

و نمی دونم چرا این تفکر رو داری؟!
اما جفنگ ساختن و کپی کردن کمی آسونه که از طرف بعضی ها داریم می بینیم!

ببین بازی سازی ترکیب هنر و صنعت هست
تیم برنامه نویسی ، تیم مدل سازی ، تیم آهنگ سازی ، تیم روانشناسی ، گروه داستان نویس ، گروهی که طراحی روایت رو دارند و ... 
متاسفانه این رشد نکردن بازیسازی در کشور دلایل زیادی داره این رو باید بدونیم هدف ما نباید این باشه که برای همیشه بازی اندروید یک نفره بسازیم و اون رو در کافه بازار انتشار بدیم
باید دوست خوب در سطح بالا فکر کرد یک روزی بازی های ایرانی باید در جهان حرف واسه گفتن داشته باشند و جزء محبوب ترین بازی ها باشند
شما فکر می کنی ساخت بازی ای که 5 سال زمان ساختش بوده با یک تیم نزدیک به 1000 نفر کاره ساده ای هست؟!
هم مدیریت کردن این گروه در کناره هم خودش کلی کاره!!
بهتره کمی تحقیق در مورد تیم های بازیسازی در کشورهایی که در این صنعت پیش تازن داشته باشید و نتیجه تحقیقتون رو به اشتراک بزارید

برای مسلط شدن در یک تیم بازیسازی باید ببینید به کدوم قسمت کار علاقه دارید و سعی کنید در اون مثلا برنامه نویسی حرفه ای بشید

آینده ایران در این هنر بسیار روشن هست و به نظره من تمرکزتون رو روی یادگیری بزارید تا حاشیه ها
در کنارش سعی کنید زبان انگلیسی رو تا حدی یاد بگیرید که از پس نیازتون بر منابع خارجی زبان بربیاین

در کل نظره خوبی دادید 
موفق باشید

عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.

[تصویر:  imageTut.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، Amirrrgames ، shaygaaan ، raaz313 ، danials008 ، shazde
ممنون آقای رجب زاده

صحبت هاتون درسته
بازی سازی ترکیب هنر و صنعته

و مسلما هم بازیی که 5 سال زمان ساختش بوده و 1000 نفر هم روش کار کردن سخته

شاید اشتباه از من باشه ولی مطمئنم که بازی سازی اگه با تلاش و پشتکار بالا انجام بشه، خیلی هم کار باحالی از آب در میاد

منظور من از آسونی این نبود که بیایی از یه بازی دیگه ایده برداری کنی و گرافیک های بازیت رو هم از تو اینترنت برداری.

منظور من این بود که میتونیم اگه یکم صبر و تلاش و پشتکار داشته باشیم و ظرفیت علوم لازم در زمینه ی کامپیوتر و اینترنت و بازی سازی و برنامه نویسی رو داشته باشیم، میتونیم تنهایی بازی های خیلی قشنگی درست کنی.

نمونه اش:
بازی 41148

آقای مهدی فنائی به جز چند نفر که فقط وظایف پلاگین نویسی و تست کردن بازی رو داشتن از هیچ کس دیگه ای کمک نگرفت

گرافیک و موزیک و برنامه نویسی بازیش، همش به عهده ی خودش بود.

اینم بگم که به قول معروف رَه صد ساله رو نمیشه یه شبه رفت

برای همین گفتم الکی نیست و یه کار جدیه
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، developer ، raaz313 ، shazde ، ᔕinaᗪehghani
بازی سازی یک امر کاملا انعطاف پذیر ، قابل ویرایش و تصحیح شونده رو داره .

اما اینکه از روی الگو بازی بسازید ... وای ،،، بار ها در انجمن خود یونیتی و کانستراکت هم گفتم ( نسخه های اصلیش ) فکر نکنید فقط ایران اینطوریه ... همه جا همین آش و همین کاسه هست ، منتها ما ایرانی ها کاسه رو داغ تر از بقیه میکنیم ...

بنده همیشه گفتم آقا بازی سازی ، خیاطی کردن نیست که از روی الگو بازی سازی میکنید !

بنده خودمم یکی از بازی هایی که قصد ساختشونو دارم به داستان یک بازی خارج میخوره . اما نمونه ای داخل ایران وجود ندارد ، اگر وجود هم داشته باشه برام مهم نیست ، چون به کارم اعتماد و اعتقاد دارم که میتونم بهترین رو ارائه بدم ، اما من خواستم تا امکانات بیشتری به بازیم اضافه کنم ، اما برخی از دوستان ، دقیقا انگار میخوان خیاطی بکنن ، میزنن از روی الگو ...

البته ما بر این باوریم که وقت خودشونو تلف میکنن ، چون فروشی هم نخواهند داشت ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: developer ، shazde ، mahdi_R8095 ، ᔕinaᗪehghani
شیکر میون کلامتون  

اقا اینا خب خودتون دارید میگید مبتدی و بی تجربه اگه تجربه داشتن که نمیومدن این حرفو بزنن 

منم خیلی چیزی نیستم هنوزم مبتدیم ولی قبلش با گیم میکر کار کردم و اونجا این اوضاع رو داشتم ولی الان یکم بهتر شدم میدونم چی به جیه 

خب ولی بهتره یه بازی کپی برداری کنی (نیایی مثه بازی کلش اف کلنز بخوایی بسازی) یه بازی ساده معروف مثه flappy bird و از اینجور حرفا که گرافیک پایین دارند و قاعده ی اسون تری دارن بسازی و خروجی بگیری و فقط خودت بازی کنیش ببینی مشکلش چیه اصلا خروجی گرفتن و اینا به مشکل بر میخوری یا نه 

شاید باورت نشه من خودم تا حالا خیلی بازی ساختم (کپی پیست همشون ) ولی یه بارم انتشار ندادم فقط واسه تکرار و تمرین و بنظرم بهتره از روی خود سورس های کانستراکت2 رو ی نگاهی بندازیم بعد بیاییم دنبال سورس بازی های حرفه ایی تر

اقا یه شبه نمیشه بازی کال اف دیوتی رو ساخت  

خود اقای مهدی فنایی بازی اولش که بازی به این خوبی نساخته بود خود اونم اولش یه بازی ساخته بود که کاراکتراشو با برنامه paint طراحی کرده بود ( بازیش تو وبلاگش هست ) ولی رفت تمرین کرد برنامه نویسی یاد گرفت تا تونست سری بازی های 41148 رو بسازه 

در حال طراحی یه بازی هستیم منتظر باشید به زودی چند تا عکس از بازیم میزارم  .....  4 21  

پاسخ

سپاس شده توسط: raaz313 ، shazde ، developer ، ᔕinaᗪehghani

اگر پای صحبت در مورد سختی هایی که آقای فنائی تو این راه کشیدن بشینید جا می خورید
آقای فنایی به رزومش که مراجعه کنید می بینید عمرش رو تو بازی سازی ، نقد بازی و بازی کردن گذاشته!
قطعا اگر تلاش در کنارش ایمان باشه میشه گام های بلند رو برداشت
نکته دیگه که می خواستم بگم بازیسازی کاملا در ایران می تونه یک شغل درامد زا باشه
این مصاحبه که با گروه سازندگان بازی موتوری است خوندنش خالی از لطف نیست[url=http://webnegin.ir/1394/07/05/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C/]

موفق باشید

عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.

[تصویر:  imageTut.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، raaz313 ، mahdi_R8095 ، danials008 ، shazde ، ᔕinaᗪehghani
(1395/7/25، 10:32 عصر)developer نوشته است:  اگر پای صحبت در مورد سختی هایی که آقای فنائی تو این راه کشیدن بشینید جا می خورید
آقای فنایی به رزومش که مراجعه کنید می بینید عمرش رو تو بازی سازی ، نقد بازی و بازی کردن گذاشته!
قطعا اگر تلاش در کنارش ایمان باشه میشه گام های بلند رو برداشت
نکته دیگه که می خواستم بگم بازیسازی کاملا در ایران می تونه یک شغل درامد زا باشه
این مصاحبه که با گروه سازندگان بازی موتوری است خوندنش خالی از لطف نیست[url=http://webnegin.ir/1394/07/05/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C/]

موفق باشید

اینو حتما دوستان بخونن ، بنده چندمین بار بود میخوندم اما هربار که میخونم چیزایی جدید و بهتری میفهمم ...
واقعا راست میگن بازی سازی کاری هست که توش شکست زیاد و صد درصد توی پروژه های اول شکست میخوری ، اما خب ما اینو هنوز باور نکردیم ، به فرض مثال بنده هنوز که هنوزه ی بازی دو بعدی هم انتشار ندادم ، اما اعتقادم بر اینه که بازی با کیفیت هیچ وقت شکست نمیخوره ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mahdi_R8095 ، developer ، ᔕinaᗪehghani
خوندنی بود ذهن خلاق و تحلیل گرو موافق هستم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,803 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,187 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,984 1400/5/26، 02:11 عصر
آخرین ارسال: M.Y