موضوعها: 25
سپاسها: 105
128 سپاس گرفتهشده در 56 ارسال
سلام بر شما دوستان.
میگم ما که لایسنس کانستراکت رو خریداری نکردیم و پولی بابتش ندادیم ایا درامد ما حرام است؟
به نظر من که بله هست.تحقیق کردم و گفته شده فقط در صورتی که سایتی که نرم افزار رو می فروشه ایران رو تحریم کرده باشه و خودش نفروشه اونطوری حروم نمیشه.وقتی می تونیم بخریم و کرک می کنیم حرامه.درسته؟
قیمتش هم چیزی حدود سالی 100 دلاره.(به قیمت امروز 420,000) که ان چنان قیمت گرونی نیست.
خوب نظراتتون رو اعلام کنید.
اگر کمکت کردم میتونی سپاس رو بزنی
یا مثلا یه اعتباری چیزی بدی...
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
سلام
اولا، این خیلی خوبه که بچه های انجمن دنبال حلال و حروم بودن در زندگی شون هستند و در این مورد ان شاء الله که مال حروم وارد زندگی هیچ کدومممون نشه.
اما در مورد کانستراکت، مسئله اونطوری که شما هم میگین نیست، قبلا در این مورد بحث های زیادی شده، اگه شما تشخیص میدین برای خودتون حرومه، میتونین استفاده نکنین(که به نظرم خوبه) اما با دلایل زیادی که میشه گفت، کشور تولید کننده ی همین نرم افزار( بحث شخص تنها نیست) کاملا با ایران دشمنی داره. دیگه دلایل رو خودتون یا میدونین یا میتونین سرچ کنین و ...
در مورد قیمت هم که گفتین 100 دلار الان میشه 420 هزار تومن، نه دوست عزیز، اینطوری نیست، الان دلار اینترنتی حدود 7500 تومنه.
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
دوستان به نظر من که اشکالی نداره اما برای اینکه مطمئن بشید خیلی راحت میتونید زنگ بزنید به دفتر مرجع تقلیدتون و سوال کنید ، اگه خیلی نگران حلال و حرومید .
موضوعها: 25
سپاسها: 536
1256 سپاس گرفتهشده در 271 ارسال
من یه چیزی اضافه کنم فقط :
در مورد حلال یا حرام بودنش قطعا حرامه. شک نکن. پول در آوردن با اموال مردم یعنی دزدی و این دیگه تفسیر هم نداره. ممنون از مهدی جان که نقل قول حرف های منو دوباره اینجا گذاشت.
اما من یه راه دیگه هم خدمتتون عرض میکنم. شما مستقیما به سازنده ایمیل بزن و صادقانه وضعیت پرداخت و اوضاع مالیه خودت رو بگو. حتی اگه نمونه کاری هم داری بهشون نشون بده. مثلا به تام یا اشلی سازندگان کانستراکت بگو که ما تو ایران هستیم و ایران تحریم اقتصادیه و فقط هم پورت آندرویدتون رو کار داریم . میتونیم بعد از سود دهی بالا پول شما رو پرداخت کنیم یا نه؟ من 90 درصد بهتون میگم اونا اجازه میدن.
من تا حالا 3 بار اینکار رو کردم. یکیش یه برنامه ی انیمیشن سازی بود که بنده خدا گفت من وضعیت شما رو تو ایران میدونم و یه لایسنس مجانی بهم داد!!!!! . یکی دیگشون هم اینو نوشت :
"مهرداد عزیز ما خوشحال میشیم شما با برنامه ی ما کار کنید. من مشکلات شما رو خوندم. شما اجازه دارید کار کنید و هر وقت به سود دهی دو برابر قیمت برنامه رسیدید اونو از ما بخرید"
پس کل حرف من اینه که اگر واقعا مثل من ناراحت درامد زایی نادرست هستید حداقل از سازنده کسب اجازه کنید. یه ایمیل ساده بیشتر نیست. مطمئن باشید اونا خیلی روی مشتری ها حساس هستن و راهی رو براتون باز میکنن.
بازم میگم اونا خیلی خوشحال میشن شما با برنامه شون کار کنید. و اجازه گرفتن ازشون اونها رو بیشتر خوشحال میکنه.
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
در یک جواب کلی، بعد از تمام صحبت ها، بهترین کار، همون تماس در دفتر مراجع هست، اینکه خود نفر به یقین برسه، بحث دیگه ایه، اما اینکه مرجع هر کسی نظرشون در مورد این قضیه چی هست رو باید از دفترشون بپرسین.
من به شخصه، نرم افزار، سریال، فیلم، آموزش و ... ایرانی رو غیرقانونی و کپی استفاده نکرده و نمیکنم. اما نرم افزار خارجی که مطمئن باشم نفرش مسلمون نیست، تا دلتون بخواد استفاده کردم. حالا هم با یقین خودم و هم با سوالی که در این رابطه پرسیدم از دفتر مرجع.